BilerSUV'er

"Ford F-650": de mest interessante ting om den dimensionelle jeep amerikanske produktion

"Ford F-650" - det er en bil, der, som en magnet tiltrækker blikke. Og selvfølgelig hvorfor: fordi jeepen, næsten tre meter høj, er det umuligt ikke at lægge mærke til. Ikke så mærkeligt, det er tilnavnet "mammut". Men den enorme størrelse - det er ikke alle, der kan prale af dette køretøj.

designkoncept

Generelt blev det første sted "Ford F-650" er udviklet af amerikanerne som en stor eller stærk bugsering traktor. Men bestemt ikke som et middel til vandreture med hele familien. Men til dette formål er det mange buy -. Overraskende køretøjer udviklernes Ford F-650 " Men i princippet intet forbløffende. Det er kendt for alle amerikanere elsker at alle de dimensionelle, og imponerende volumen. Så du skal ikke blive overrasket, se på byens veje i Amerika de uhyrlige velvoksen "Transformers".

historie

Bil "Ford F-650" udkom i 2001. Mens gruppen har offentliggjort den allerførste udgave af denne model - Super CrewZer. Den serieproduktion af bilen kom et år senere, i 2002. Hovedformålet, som nævnt ovenfor, er en godstransport, bugsering og anlægsarbejde. I første omgang bilen blev beregnet på kommuner og byggefirmaer. Dog er designere ikke tilfredse, og de, ved at anvende sin indsats og forbedre det ydre til det indre, udvidet sortiment af købere. Faktisk er "Ford F-650," en hårsbredde gentog en sti, der passerede militæret "Hammer". Det er designerne har givet bilen en "second life", ved at sikre, at almindelige forbrugere føler kærlighed til denne model. Kun eksperter "Ford" fuldstændig ødelagt monopol, som sig til den "Hammer" i form af "passager" model har super-tung. Deres tre meter "barn" havde et mere imponerende dimensioner.

på ydersiden

Så hvis vi taler om udseendet af denne maskine, så bortset fra kommentarer om hans størrelse, kan man sige, at modellen er en behagelige følelser. Designere gav kroppen en glat, afrundet form, lavet en interessant gitter og forkromede forreste og bageste kofanger. Etnicitet har været meget aggressiv.

Af den måde, kølergrillen - det er meget venligt af udformning design og teknik. Gør det af et enkelt ark, der er fremstillet af en legering, såsom magnesium, silicium og aluminium. Gennem denne kraftfulde kombination viste sig for at gøre en meget stærk gitter.

Chrome (som er spejl, håndtag, pneumatisk bip) positivt afsat på en sort baggrund. Og på grund af tonede ruder og originale forlygter og gennemsigtig luge på taget vender effektivt supplement hele billedet af den imponerende SUV.

interiør

"Ford F-650", hvis karakteristika vil blive diskuteret senere, indersiden er meget behagelig. Mens mange tror det ikke, ser på hans udseende. Men i udseende, som du ved, ikke bedømme! Designere har forsøgt at give maksimal komfort for føreren og passagererne. Komfortable stole, masser af plads til benene og over hovedet, samt de vigtige elementer, der påvirker ledelsen og generelt at drive processen: automatisk dagslys, elektriske vinduer, fjernbetjening starte funktion, en ede kamera, stor seng til hånd hjulet ... ikke underligt at med dette udstyr "Ford F-650" prøvekøre var "fremragende"! Hertil kommer, at instrumentpanelet al elektronik er placeret på en sådan måde, at føreren ikke distraheres igen. Og der er en højttalertelefon, hvorigennem du kan modtage telefonopkald og kontrol mediesystem.

Sensorer kontrol, instrumentering, switches, tæller længden af den strækning, voltmeter, transmission temperaturmåler niveau kontrolknapper - alle beliggende i umiddelbar nærhed, så føreren var i stand til hurtigt at finde det, de har brug for. Dette letter i høj grad processen med kørsel og øger niveauet af koncentrationen ved rattet.

tekniske egenskaber

Og endelig, det vigtigste. "Ford F-650", hvis pris er 80 000 dollars, er det overraskende 6,7-liters motor, hvis magt er 200 hestekræfter. Men denne - den "svage" version. Der er også motoren på 6,8 liter, der producerer omkring 362 "heste"! Den maksimale hastighed af denne imponerende køretøj er lille, men det er forståeligt, fordi en sådan maskine til at fremskynde hastigheden på over 115 km / t muligt. Den udgift, ved den måde, en meget beskeden for et tilsvarende køretøj - kun 13 liter per 100 kilometer. Det er værd at huske, at denne bil vejer mere end fem tons, fordi efterspørgslen mere fra ham, er simpelthen umuligt.

Det er også interessant, at der er en version af "Ford" med en automatisk transmission! Denne automatiske transmission, der er kendt som Allison, en LBS system, der tillader at øge oxidationsresistens. Dette reducerer niveauet af produktionsomkostningerne. Og der er en version med en dieselmotor - selvom de optrådte senere og er mindre strøm end benzin. Men de er mere økonomisk - det er et klart plus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.