HjemlighedKonstruktion

Ovne: vælge den optimale design

Det forekommer, at strukturen i ovnen er enkel. Faktisk en af dem består af flere elementer, som hver især spiller en rolle. Det er alle vigtige i ovnen - kvaliteten af materialet (den anvendte opløsning, mursten, ovn montering) til dens placering i rummet. Og måske det vigtigste for driften af sikkerhedsmæssigt synspunkt er døren til ovne. Hvad er de?

Forskellige former, ét mål

Ovndørene dag i en lang række: denne klassiske versioner i form af jernstøberisektoren og kunst støbning, og elegant design, dekoreret med ildfast glas, og så videre. Men uanset hvad døren til ovne eller valgt, er det vigtigt at huske, at dette element er opvarmet mest. Derfor er denne faktor er meget vigtigt at overveje, før du udfører installationen af døren til ovnen. Generelt er fastgørelse døren udføres på generelle principper:

  • mellem huset og mursten skal efterlades termisk mellemrum - den er fyldt med et blødt materiale, som er forskellig flammehæmmer, fx basalt uld eller asbest;
  • type dør tilknytning til ovne afhænger af udformningen af det produkt, er det vigtigt, at mursten gulv blev holdt alene, og var ikke forbundet med en ramme dør.

Hvilke materialer?

Valget af materiale - processen er meget afgørende, på grund af sin kvalitet og pålidelighed afhænger kompetent og sikker drift af hele ovnen. Typisk kan i dag købes dør til ovne af ovn råjern, metal eller varmebestandigt glas. Hvis ovnen placeres i et rum, hvor der er små børn, bør fastsættes på ovndøren en særlig varmeskjold, som vil beskytte overfladen mod varme.

Hvis du ønsker at konstant at se ilden brænder, er det bedst at vælge en klippefast døre for ovne med glas - en sådan løsning vil tillade dig at skabe en atmosfære af varme og komfort i huset.

Dagens ledere i produktionen af ovne og tilbehør til dem anses for at være virksomheder fra Tyskland, Østrig. Når du vælger et design til dit hjem, være opmærksom på de forskellige små ting. For eksempel produkter med dobbelt ovn døre er mere sikker, fordi de indvendige døre er af gitteret, det forhindrer udfældning af gløder og gnister på gulvet. Ekstern døråbning har en sådan struktur - det regulerer strømmen af luft, der kræves til forbrænding af brændstof. Dette design er god, hvor der anvendes som brændsel træ.

Hvis ovnen er en kul eller blandet brændstoffet anvendes, kan bredden af åbningen på døren justeres for at styre strømmen af luft, der kræves til forbrændingen.

Dørene til ovnen: prisen

Omkostningerne ved tilbehør til ovne og pejse afhænger af hvilket materiale de er lavet, og også på det formål, som ovndøren købt. For eksempel renselågen eller asken-pit er ganske billigt - 300-500 rubler. Støbejern dør med imiteret glas vil koste omkring 1.500 rubler, og mere æstetisk tiltalende dørpakningen med en maksimal pris på 3.000 rubler pr produkt dyrere. De vigtigste ting i valg - de mest korrekte adfærd beregninger til at passe døråbningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.