Hjem og familieBørn

Dag regime hos børn 8 måneder. Den daglige fodring baby på 8 måneder

Fra den første dag i sit liv barnet begynder at udforske verden. Hver måned, dag og time han absorberer nye oplysninger. Det vokser og udvikler sig. For eksempel tilstanden af dagen børn 8 måneder væsentligt forskellige fra børnene 2 eller 3 måneder. Dybest set, børn af denne periode begynder at vise stor interesse for absolut alt. Nu er den rolle, ikke blot af interne instinkter iboende natur, men også de oplysninger, som de har modtaget i månedsvis levet.

gennemsnitsvægt

Den ældre barn bliver, jo langsommere det begynder at vinde højde og vægt. Og i disse tider er det ikke nødvendigt at tilpasse sig til de mums nogle specifikke regulatoriske rammer borde. Man skal huske, at udviklingen af hvert barn individuelt. Barnets vægt i 8 måneder, afhænger af mange faktorer.

Nogle børn er tynd, den anden - buttet. Nogen kan have været syg i den foregående måned, en virusinfektion. Følgelig kan det føre til vægttab. Men bare rolig. Med god pleje og tilstrækkelig ernæring barnet hurtigt vælge det manglende vægt op.

Barnets vægt i 8 måneder, afhænger af dens vækst. I gennemsnit 70 centimeter babyer normalt vejer omkring 8,5 kg. Derfor hvis barnet er mindre end det, og hans vægt er rimeligt vækst. Men få børnene i løbet af omkring 500 gram. Igen, det afhænger af strømforsyningen, og fra barnets helbred.

Sikkerhed og nysgerrighed

Når et barn er 8 måneder, begynder han at lære verden er især aktiv, konstant kravler og bevæger sig fra rum til rum. Han var på udkig efter noget nyt og interessant. Og den vigtigste opgave for forældrene på dette tidspunkt er ikke kun for at hjælpe med at opfylde røgen til omverdenen, men også for at sikre dens fuldstændig sikkerhed. Outlet, enhver narkotika, tunge emner, rengøringsmidler - alt, hvad der er nødvendigt for at sikkert gemme sig i utilgængelige steder for et barn.

Barnet vendte 8 måneder gammel, og hans forældre har bemærket, at han var begyndt at vise sin karakter. Han er interesseret ikke kun for at udforske rum i rummet, men også for at prøve enhver smag. Prøv at aflede den nysgerrige rejsende fra hans klasser. Stemningen af barnet vil ændre sig dramatisk. Han er vred, lunefuld, det kan endda blive fornærmet. Men skulle han fortsætte sin interessant undersøgelse, vil smilet tilbage.

Kid, for træt, eller hvordan man kan organisere helligdage

Min daglige rutine af børn på 8 måneder, selvfølgelig, begynder at adskille sig fra den tidligere periode. Glem ikke, hvor meget energi kid nu bruger på den konstante søgen efter information af interesse for ham. Du kan prøve at udføre forsøget på egen hånd og vandre fra rum til rum i løbet af få timer. Alle føler træt. Derfor er den daglige rutine til børn i de 8 måneder, er det nødvendigt at organisere ordentligt.

Normalt i denne alder børnene sover to gange om dagen, ca 2 eller 2,5 timer. Det er meget nyttigt at baby lur holdt udendørs.

Der er børn, der kan sove og én gang. Men på samme tid af søvn stiger. Igen, det hele afhænger af de individuelle karakteristika for barnet. Nattesøvn bør starte omkring otte timer og fortsætte, indtil 6 eller 8 om morgenen. Det opnåede ca. 12 timer.

Frisk luft og bad procedure

At drømme af barnet var ikke kun mere behageligt, men også nyttigt, er det nødvendigt at ventilere rummet. Frisk luft har altid en gavnlig virkning på enhver organisme. Temperaturen i rummet, også spiller en vigtig rolle. Mange forældre tager fejl i at tro, at deres barn er frysning mere end de er, fordi det er lille. Men du behøver ikke overophede barnet. Denne yderligere negativ indvirkning på hans helbred. Rumtemperaturen bør ikke overstige enogtyve grader.

En anden kilde til godt humør for børnene - det er svømning. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at arrangere de daglige bad procedurer, men hver anden dag er nødvendig. Toddler altid tilfreds med sådan en sjov svømmetur med din favorit gummi legetøj og en vaskeklud. Og du kan aldrig lade ham være i badeværelset, uanset hvor selvstændig han ikke var dukket op.

Opladning, gymnastik eller massage

Hvad skal stadig være i den tilstand af dagen børn 8 måneder? Dette er en nødvendige sæt af øvelser, som vil ikke kun hjælpe dit barn udvikle hurtigere, men også at give nydelse. Som i de første måneder af livet, et barn har brug for at fortsætte med at massere ryggen og maven. Bøj benene i første skiftevis og derefter sammen. Det samme prodelyvat og med håndtag.

Grudnichok 8 måneder stadig oplever begyndervanskeligheder proces. Selvfølgelig, de fleste allerede har mindst én, men der er også de børn, der i denne måned oplever en lignende følelse for første gang. Derfor bør barnet behandles med en særlig forståelse. Det første tegn på, at tanden begynder at bryde ud, - hævede tandkød, og i denne periode vil det være nyttigt at gennemføre proceduren for lindrende ømme gummer.

Den voksne barn spiser

Det er nødvendigt ikke blot at overholde den rigtige tilstand af dagen baby 8 måneder, men også være særlig opmærksom på sin kost i denne alder. Selv hvis barnet stadig ammer, er det nødvendigt at gradvist at indføre og kød. I den menu, du vil tilføje æggeblomme og fortsætte med at producere frugtpuré og juice. Nu kan de sprede.

Spisning ved 8 måneder skal bestå af fem måltider. Først foder består typisk af en formel eller modermælk, hvis det er der stadig. Så barnet kan tilberede nogle grød eller ost. Tredje fodring bør omfatte kød. Og kan forberede deres egen bouillon med kød eller grøntsager. Og sørg for at give baby-juice.

Sundhed og naturlige instinkter

Meget nyttigt at vænne barnet til at vaske pen før måltider. Vær opmærksom på, at vand - det er en kraftig stimulans af nerveender. Derfor, hvis hver gang, før du spiser at vaske deres hænder, så efter et stykke tid, denne proces vil blive en betinget refleks, der kan fremme produktionen af mavesyren, og derfor vil påvirke barnet appetit stigning.

Og vigtigst af alt, hvad du skal huske er dette: mælken er ikke for barnet drikke. Det betyder ikke slukke tørsten, men kun fylder maven og forstyrrer fodring regime. Barnet bør gives ikke kun til frugtjuice eller lave dine egne sammenblandede af frugt, men også en enkelt kogt vand. Du kan også bruge en speciel børns te.

Underholdning og kommunikation

barnets tilstand på 8 måneder er nødvendig for at sprede gaming og visning bøger. I denne periode barnet er allerede nødvendigt at fortælle, hvem er afbildet på forskellige billeder, stemme karakteristika for de emner. Hvis objektet er, hvad han er, farve og størrelse. Hvis dyret, hvad lyde udsendes, der spiser.

Brug en bred vifte af spil til udvikling af motorik, koordination, tænkning. Fit bolde i forskellige størrelser og er meget populære og velkendte fra barndom terninger.

Aldrig glemme alt om en simpel samtale med barnet. Det er nødvendigt at kommentere enhver handling, uanset hvor barnet var - i køkkenet, mens madlavning og dets anvendelse i et bad eller en gåtur. Man bør altid udtale navnene på objekter, der omgiver den, eller aktiviteter, der finder sted omkring ham. Således vil barnet hurtigt lære om verden, samt at lære så vigtige færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.