Selv-dyrkningMotivationer

Historien om succesfulde mennesker i verden

Mange mennesker ønsker at opnå succes i enhver form for aktivitet, men det er sikker på, at de ikke vil lykkes. Faktisk alt er muligt, hvis du tror på sig selv og arbejde på deres viden og færdigheder. Motivere historier om succesfulde mennesker - er en måde at styrke moralen og sætte dig op for at vinde. Hver enkelt af dem til at starte i det små og gradvist mere og mere forsøger at vinde, for sit mål. Så er du sikker på at du har evnen til at opnå det ønskede resultat under alle omstændigheder læse livshistorier af succesfulde mennesker, der ligesom dig, ikke vidste, om det vil have for at nå målet.

Utrolige mennesker lever rundt om i verden. I Rusland, et stort antal af dem, meget mere end andre steder. Så du skal ikke gøre undskyldninger, som du ikke bor i en lovende land. Så læse historier om succesfulde mennesker i Rusland, der i første omgang ikke havde noget. Men også andre lande, vil vi ikke glemme.

Andrew Krylkov

Andrey Krylkov - en mand, hvis historie begynder med det faktum, at han satte den frygtelige diagnose. Med cerebral parese dreng levede han siden barndommen. Da det blev tid til at gå i skole, blev han bestemt i en særlig børnehjem, hvor jeg studerede børn med handicap. Blandt disse børn Andrew udmærkede sind, intelligens og opfindsomhed. Fra sin position, drengen aldrig mistet håbet om helbredelse.

Når Andrew havde hørt fra en anden læge, at hvis du ønsker, og et ønske om han kan helbrede sig selv. Så fyr begynder at læse den medicinske litteratur, deltage aktivt i sport. Andrews familie begyndte for alvor at bekymre sig om hans sindstilstand, så drengen ønskede at komme på benene.

Den første simulator Mennesket var en self-made bar. At studere sport litteratur, unge uddannet hjemme. Over tid begyndte han at lytte til hans arme og ben. Han var meget imponeret medicinsk provision, når uafhængigt kom til et besøg.

I dag er Andrew Krylkov en succesfuld bodybuilder, endnu mere delikat arbejde, såsom at skrue nødder eller reparation af små emner, han stadig ikke kan gøre. Men fyren ikke miste håbet. Han har et godt hoved, en stor lyst til at handle og urokkelig tro på sig selv, så ingen tvivl om, at Andrew snart vil vinde deres diagnose helt. Og så alle de historier om succesfulde mennesker i Rusland afslører ofte bare denne utrolige biografi.

David Smith

I dag er mange mennesker, især messen køn, at drømmen slippe af med de forhadte fedt folder, men kan ikke finde denne motivation. David Smith - en person, som uden særlige teknikker kunne tabe med så meget som 186 kg.

History of Man begynder med det faktum, at han ikke kunne gå uden hjælp. Dens vægt er 268 kg, og han besluttede, at det var tid til at ændre mit liv.

Sikkert du er nysgerrig som en ung mand 26 år arbejdet sig ind i en sådan tilstand. Det faktum, at drengen led af barndommen tilbøjelighed til at være overvægtige. Når sin mors død, som han var meget knyttet, han forsøgte at kæmpe desperat med mad. Inden for et år, har den fyr ikke, hvordan at slippe af kropsfedt.

Med hjælp fra sport og ernæring, David bragt sig selv i form, men han var nødt til at henvende sig til en professionel kirurg, fordi han stærkt sagging hud.

Nu er en ung mand, tilfreds med resultatet, lever et fuldt liv og kommer ikke til at stoppe der.

Ingeborg Mootts

Sikkert du er interesseret i historien om økonomisk succesfulde mennesker. Hvis ja, så biografi Ingeborg Mootts, som allerede har vendt 83 år, du vil kunne lide det. Hun, som enhver gammel kvinde på hendes alder, bor i en lille privat hus, som er inde i foret med gammeldags møbler. Ingeborg butikker på billeder af venner og familie og fører et normalt liv. Det ser ud til, at der ikke er noget overraskende i dette fænomen. Men Ingeborg skiller sig ud i, at det er en succesfuld spekulant Tyskland.

En dag, da hendes mand døde, den gamle kvinde indså, at hun simpelthen ikke noget at leve af. Nystartede kvinder kapital har tidligere købt aktier ægtefælle. Gå ikke glip af din chance, Ingeborg begynde at spille på markedet. På kort tid var hun i stand til at tjene 500 tusinde euro. Desuden hendes slægtninge hun stolede deres penge til dem, det ganger.

Til dato er pensionisten ikke til at stoppe der, hun ønsker at gøre en million og aktivt går til sit mål. Desuden Ingeborg giver praktiske råd til alle, at hjælpe de fattige og lærer kurser for folk, der ønsker at spille på aktiemarkedet.

Både den gamle kone sagde, hendes succes skyldes det faktum, at det ikke er fikseret på penge. For hende, gambling er bare en hobby, viden som hun er klar til at dele med verden.

Mark Goffeni

Ingen historie af succesfulde mennesker begynder ikke med behagelige forhold. Og biografi Mark Goffeni interessant, fordi den fyr ønskede at lære at spille guitar, men han forhindrede en vanskelig situation. Den unge mand er en handicappet person, han ikke har begge hænder.

Enhver historie af succesfulde mennesker i verden blegner, når det er kendt, at den fyr blev en dygtig guitarist, og han spiller hans foretrukne instrument fødder. Hans musik er fuld af stor charme, så brandet allerede har tusindvis af fans over hele verden. Den fyr giver guitar lektioner, nyder livet og er ikke til at stoppe der, forbedre deres færdigheder og fortsætter med at arbejde på dig selv.

Zhang Yin

Succeshistorien af succesfulde mennesker nødvendigvis har sine særheder. Så kunne Zhang Yin, ejeren af en lille virksomhed, hvoraf kun få mennesker vidste, foretage en formue ved at studere lossepladsen USA. Opkøb op de fleste af dem, det kommer papiraffald til Kina, hvor råvarer genanvendeligt og indberettet til USA er allerede i form af emballage kasser.

Zhang Yin er den første dame af Kina. Enhver succesfulde mennesker utrolige historie begynder med det faktum, at en person ikke ved, hvad han er i stand til at opnå store resultater. Men alt er langt mere alvorlig i tilfælde af Zhang Yin. I Kina, en kvinde i rollen som husmor og sekundære rettigheder. Det er utænkeligt, at en kvinde uden uddannelse, startkapital, og familiemæssige bånd, går til førerposition og bliver den første virksomhed dame af landet.

Denne biografi motiverer og inspirerer et stort antal mennesker over hele verden. Den vigtigste lektie af Zhang Yin, er, at af alle de muligt at opnå en fortjeneste, selv ud af skrald, og alt kan ske, ville det ønske. Til dato, dronningen af lossepladser er meget populær, det er ikke til at stoppe planer om at udvikle deres forretning, for at nå det mere ambitiøst niveau.

Serikbol Kuldeybaev

Alle historierne om succesfulde mennesker i erhvervslivet starter med det faktum, at de drømmer om at tjene nogle penge. Så Serikbol Kuldeybaev, som er den første gruppe af handicappede siden barndommen, drømte om at blive millionær. Det ser ud til, at hans ønske ikke er mulig. Men den fyr i hele verden bevist, at intet er umuligt.

Efter gymnasiet på børnehjemmet for handicappede, har den fyr lært syning. I dette område, arbejdede han i syv år, at sætte små mængder af penge. Senere besluttede han at reparere skoene - ikke for ham, og på den udskudte finansiering åbnet seks sko forretninger. Men det var kun det første skridt Serikbol som forretningsmand.

Den fyr i hele byen ligger det punkt, hvor det var muligt at købe en sodavand, og senere besluttede han at åbne sin egen kebab. Fordi han ikke ønskede at købe dyre kød fra private iværksættere, han købte sin egen gård. Så Serikbol først tjent en million.

Men der var i livet af en succesfuld iværksætter og vanskeligheder i forbindelse med overførsel af hovedstaden, hvor han boede i en anden by. Manden og hans familie besluttede at prøve et nyt sted. Mange vanskeligheder måttet udholde Serikbol at åbne en virksomhed i en ny by, en masse bøger til at læse og lære at kende flere mennesker. Men resultatet er hurtigt gjort sig gældende.

I dag er mennesket lever i overflod, men trangen til nye udfordringer det har ikke forladt. Han forsikrer os om, at intet ville være sket, hvis i vejen ikke kom på tværs af venlige og hjælpsomme mennesker, der hjalp ham i hans bestræbelser.

Jean-Klod Van Damme

Rig historie af succesfulde mennesker er altid interessante. Nu er det meget svært at finde nogen, der ikke har hørt dette navn, Jean Klod Van Damme. Faktisk er det en verdensberømt skuespiller, men de færreste ved, at hans vej til succes har været yderst vanskelig.

Jean begynder sin udvikling med ankomsten i ballet skole. Takket være hans talent, sundhed, selvtillid og et stærkt ønske om at lykkes fyr hurtigt erobrer sportens verden, og det bliver en stjerne. Men drømmen om en skuespillerkarriere ikke giver ham hvile.

I en alder af 20 år, forlader alt bag, Jean går til Hollywood. De første par år var meget svært, fordi den fyr skulle arbejde om de værste jobs for at en eller anden måde tjene til føden.

Skæbnen dekreteret Jean liv, så han en dag mødte Chuck Norris, der hjalp drengen får en lille rolle i sin første film. Talent af den unge mand blev set på en gang, så det blev inviteret til en casting, hvilket giver en stor rolle. Snart Jean er blevet en Hollywood-stjerne, hvad altid drømt om. Denne biografi endnu engang beviser, at for at give op, når der er endda en lille chance for at vinde, absolut ikke.

Syuzan Boyl

Historien om de mest succesfulde mennesker i verden er forbundet ikke kun med erhvervslivet. Syuzan Boyl nylig var en almindelig kvinde 47 år, som ikke skiller sig ud fra mængden. Hun har ikke den lyse udseende og søger ikke at vinde kærlighed og opmærksomhed af mennesker over hele verden. Hun er bare en drøm, som er at blive en sanger. Med denne tanke, kvinden og besluttede at gå på en britisk talentshow.

Da Susan kom på scenen, publikum i hallen og juryen accepterede hendes udseende med en noget skeptisk. Alle blev forbløffet, ser på forekomsten af en kvinde, at hun virkelig ønsker at blive en sanger. Men efter de store præstationer Susan forbløffet publikum og dommere badede hende i bifald.

Bogstaveligt talt en time efter de broadcast video ydeevne kvinder set af millioner af internetbrugere. Til dato er antallet af fans Susan vokser eksponentielt, og kvinden er glad for, at hun var i stand til at have modet til at opfylde drømmen om sit liv.

Rendi Paush

Rendi Paush - er en person, der lærer, at livshistorier af succesfulde mennesker ikke nødvendigvis behøver at ende med en positiv bemærkning. Manden er ikke kendt for sin utrolige rigdom, succesfuld karriere i film eller fænomenal talent i musik. Alle mennesker kender ham som forfatter til den såkaldte "sidste forelæsning".

I en alder af 45 år, Randy lært om den fatale diagnose. En mand, der velbevandret i filosofi og datalogi, som søgte at tilegne sig viden og bruge den til at forbedre verden, livet var ikke mere end 2 måneder.

Normalt i denne situation mennesker fortvivlelse, tilbagetrækning og ophøre med at håbe på det bedste. Men det handler ikke om Randy. Før sin død, gav han et foredrag om livet og hvor vigtigt det er at værdsætte hvert øjeblik, hvordan man kan leve for ikke at fortryde ting unmade. Denne historie rørt og motiverede millioner af mennesker rundt omkring i verden. Den fyr efterlod et mærke på historien, der ikke vil falme nogensinde.

Biografi Rendi Paush hævder, at det ikke er nødvendigt at være fuld af styrke og energi, ikke nødvendigvis behøver at kigge langt ud i fremtiden for at opnå succes og gøre gode folk rundt.

Tatiana Bakalchuk

Historier om succesfulde mennesker i erhvervslivet er i gang. Denne gang bliver det om Tatiana Bakalchuk. Denne kvinde er ejer af en af de største online forhandlere.

Historie Tatiana begynder med det faktum, at hun var på barselsorlov. På dette tidspunkt, besluttede hun at åbne en virtuel tøjforretning. Lageret er foran hendes lejlighed. Siden 2004, Tatiana var i stand til at fremme din virksomhed, øge din kapital flere gange. Til dato, Tatiana tilstand er 380 millioner dollars.

Et eksempel på denne kvinde viser, at selv når man er på barselsorlov ikke skal sidde med hænderne i lommen. Måske skæbnen vil møde dig, og du vil blive en af verdens rigeste mennesker. Efter alt, Tatiana havde ingen links og en stor startkapital, var det kun et ønske om at arbejde, opfindsomhed og evnen til at opfatte kundernes behov.

Edward Tiktinsky

Edward Tiktinsky er eksemplarisk forretningsmand. Selv fra en ung alder, var han sikker på, at han ønskede at blive iværksætter. Hans drøm er gået i opfyldelse, men for dens gennemførelse Eduardo måtte arbejde hårdt. Hans biografi fortsætter historier om succesfulde mennesker i Rusland.

Da fyren blev født i en fattig familie, hans karriere begyndte som assistent for en af de fast ejendom topchefernes. Snart Edward talent blev spottet, og han var den marketing manager for en af de førende virksomheder, og derefter grundlagde sin egen bedrift.

Manden siger, at den eneste måde at få succes i erhvervslivet simpelthen ikke eksisterer. For at opnå det ønskede resultat i arbejdet, er du nødt til at nyde det. Så gå efter deres drømme, medbringe dit ønskede ikke rigtig at tænke over det faktum, at noget kan gå galt.

Vadim Kulubek

Vadim Kulubek - en fyr, der ved 21 år har formået at skabe sin egen virksomhed, og samtidig holde i lommen 100 tusind rubler, som blev hans start kapital.

Historien om denne person, ligesom de fleste af de biografier af succesfulde mennesker, begyndte med den tragiske hændelse. Da Vadim var 19 år gammel, hans far døde, som altid og overalt støtter fyr. Så indså han, at håb er ikke længere på nogen i dette liv.

At have en stærk karakter, har Vadim ikke ønsker at arbejde for en fremmed at give en krone. Efter at tænke over deres fremtid, besluttede den fyr til at blive iværksætter. Han fandt et lille rum, hvor arbejderne boede på samme tid hans firma og var på kontoret i selskabet. Takket være de talenter og kærlighed til sit arbejde, Vadim var i stand til at udvide produktionen og blive en af de mest lovende iværksættere i sin tid.

Albert Einstein

Hvem i dag kender ikke Einstein? Det er den mest fremragende videnskabsmand af sidste århundrede, synes det, hans liv må have været fuld af succesfulde opdagelser. Men det er ikke tilfældet.

Når den lille Albert blev født, vidste ingen, og luk at det forventer en fænomenal succes. Drengen begyndte kun at tale i 4 år, såvel som hans jævnaldrende allerede vidste, hvordan man skriver, kunne han næsten ikke læse. Forældre og andre voksne tænkte Albert mentalt retarderede barn, det har længe lagt et kors og en lærer.

Men faktisk allerede en ung mand vokser op bare en tanke ikke som andre mennesker. Han stod ud fra mængden. Og i den nærmeste fremtid, Einstein modtog Nobelprisen i fysik. Endvidere gjorde han opdagelsen af åbningen, efterhånden den største videnskabsmand af århundredet. Ingen turde at sige, at Albert er en handicappet person, da han forlod et synligt præg på videnskabens historie.

Walt Disney

Hvad er historien om succesfulde mennesker vil undvære skaberen af Disneyland og elsket af alle os om barndommen tegneserie? Walt Disney, der starter sin karriere, lidt nederlag efter nederlag. På grund af det faktum, at han ikke har nok kreative ideer, blev han fyret fra avisen, og hans animation studie blev konkurs.

For at opnå finansiering til oprettelse af Disneyland, Walt havde en masse arbejde. 302 gange, han udholdt afvisning, hvorefter han stadig fik chancen.

Den mest berømte tegneren af sin tid lidt mange tilbageslag, hvor mange ikke tør at stå enhver person håbefulde til succes. Måske er det derfor, han har opnået sit mål. Denne historie viser endnu engang, at du ikke kan give op, for at opnå anerkendelse.

Steven Spielberg

Steven Spielberg blev bortvist fra to skoler, der ikke er særligt forstyrre ung mand. Han forsøgte at gå til filmen skole tre gange, men alle disse forsøg mislykkedes ynkeligt. Medlemmer af udvælgelseskomitéen mødte en fyr, han uduelig og ude af stand til at opnå noget.

Men i et af de mest populære universiteter Stephen var i stand til at komme dertil. Han studerede hårdt, forsøger at være så tæt på sin drøm. Hans indsats har ikke været forgæves, fordi Spielberg var direktør for de vigtigste film i historien om biografen. Uden meget besvær lykkedes det ham at få tre Oscar. Af den måde, at filmen skole, som han ikke havde formået at gøre i sin ungdom, allerede har fået tildelt og vellykket voksen Spielberg en honorær grad.

Mange flere priser i indsamlingen af mænd og mere end en milliard dollars, han var i stand til at gøre, men det er ikke en prioritet for ham. Dens vigtigste mål var at opnå sin drøm til at mestre den foretrukne erhverv og blive en succes, hvad han har opnået, overvinde alle forhindringer.

Marilyn Monroe

Svært at tro, men Marilyn Monroe, den mest berømte blondine af hele tiden, en sex symbol på mange generationer, og bare en succesfuld skuespiller, lidt mange tilbageslag på vej til sit mål. Så hun besluttede at prøve lykken i Hollywood, men en af de virksomheder, hun nægtede med henvisning til, at det ikke er attraktivt, og kan ikke i tilstrækkelig grad afspille filmen.

Den unge kvinde gav ikke op, fortsætte med at kæmpe for deres lykke. Mange forsøg faldt det i min karriere og i mit personlige liv. Rygtet siger, at Marilyn var ikke en glad mand, da flere gange har forsøgt at begå selvmord.

Ikke desto mindre, hun er den mest populære blonde modernitet, skønhedsideal og standarden af kvindelighed. Så tror et par gange. Hvis du får afslag, måske skæbnen giver dig en chance for at prøve deres hånd i den anden, mere vellykket sted for dig.

Således er disse motiverende historier gøre dig tænke over, hvad der ikke er nødvendigt at være et skønhedsideal, eller den smarteste person i deres omgivelser, for at opnå fænomenal succes. Det er nok til at elske, hvad du gør, og gør det med sjæl, dygtigt undgå alle forhindringer. Tro på din styrke, så succes og banke på din dør. Du må ikke stoppe der, men ikke bliver en slave af hvad du laver. Mest sandsynligt, vil du forfølge fiasko, eventuelt i stort antal. Men det betyder kun én ting: skæbnen for de oplevelser, du styrken til at give succes om hvilke du har drømt om, og som mange stræbte efter tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.