Nyheder og SamfundNatur

Hvor mange edderkopper lever? Levetiden for de forskellige arter af edderkopper

De fleste edderkopper bor kun et par måneder, da de har en masse fjender i en lang række rovdyr, parasitter og sygdomme, der dræber dem, længe før den naturlige alder. Hvor mange edderkopper lever? De heldige, der formår at fuldføre sin livscyklus, lever for omkring et år eller endnu mere, afhængigt af arten. Et interessant faktum er, at edderkopper er holdt i fangenskab, udviser overraskende lang levetid. Nogle kvindelige fugleedderkopper, for eksempel, kan leve mere end tyve år.

Levetidsspecifikationerne edderkopper afhænger af typen af

Nogle typer af edderkopper ikke kan nå modenhed i de kommende år. Edderkopper Sicarius slags ørken i Sydamerika og Afrika kan leve op til 15 år. Edderkopper spinning en web, som regel ikke lever mere end tre år, selv under optimale miljømæssige forhold.

Hvor mange edderkopper lever? Dybest set omkring et år, er fem eller seks måneder ofte brugt på ægget scenen. Ikke desto mindre kan nogle fugleedderkopper leve så længe som tyve år. Historier er tilfælde, hvor de enkelte repræsentanter i fangenskab lever op til tredive år. En tropisk springende edderkop lever omkring tre måneder eller mindre.

Edderkopper: levested

Beder om, hvor de bor edderkopper, er det bedre at stille et spørgsmål om, hvor de bor. De kan leve næsten overalt, og det er derfor, er nogle af de mange forskellige levende væsener i verden. Det eneste sted i verden, hvor disse frygtindgydende insekter ikke findes, er Antarktis.

Så beordrede natur - edderkopper kunne udvikle sig i en sådan grad, at de kan undvære vand i lang tid, og bor i et meget tørt og varmt klima. De kan overleve i de hårdeste betingelser, som du kan forestille dig. De får deres vand fra deres fødekilder. Disse væsener anses for at være jorden, da de næsten altid lever på land. De kan findes på træer, planter, græs og så videre.

Det er en temmelig alsidige organismer, der kan leve overalt. De er i stand til at forblive stort set uopdaget og godt fusionere med sine naturlige omgivelser. Nogle arter lever på bredden af søer, damme og andre vandområder, ikke fordi de har brug for vand, en naturtype giver dem de nødvendige husly og fødekilder.

Hvad du behøver at edderkoppen i huset af en mand?

Edderkopper behøver ikke meget - en lille smule plads og mad. På trods af at de foretrækker mere kaos og rod, kan de stadig findes og i en ren og god ventilation. I de huse og lejligheder af mennesker edderkopper vælge en cool og skyggefulde områder, oftest i hjørnerne af væggene i skabe, toilet, entre, altan, bag skabe og så videre.

Ideel levested er manglen på dyrelivet, som bondage øger deres levetid. Men det afhænger af, hvordan du passer på dem. Efter alt, kan en person også være en trussel mod hjemmet af edderkopper.

Den største edderkop i verden

En af verdens største edderkop er en brasiliansk Wandering Spider, fra kløerne på skalaen 15 cm. Det er ikke verdens største edderkop, men dens gift er dødelig. En værdig plads blandt giganterne tager den såkaldte Camel spider er forbundet med myten om, at han er fodret kameler og endda mennesker. Men i virkeligheden er det ikke. Det kaldes også en skorpion, da han ligner ham. Længden Camel spider når omkring 15 cm. Brasilianske kæmpe ræv-rød tarantel er en af de største i verden. Den mandlige edderkop er generelt mindre end hunnen, som kan have et ben sweep til 26 cm.

Den sjældneste edderkop i verden er Hercules bavian. Denne enorme edderkop har omkring 20 cm af swing ben, men, siden 1900, har ingen repræsentant for denne art ikke blevet set. På trods af sit navn, Hercules spiser bavianer, hans foretrukne delikatesse altid været insekter.

Colombianske kæmpe sort tarantel kan nå 23 cm. Denne awesome sort edderkop har en brunlig hår og rødlige mærker på kroppen. Denne tilsyneladende meget aggressiv eater er absolut uskadelig for mennesker.

Hvor mange bor den største edderkop i verden?

Listen over "Mest store edderkopper i verden" under ledelse af Goliath fugl-spiser. At dømme efter navnet, denne edderkop er stor nok til at fodre fugle. Goliath kropslængde når 10 cm, og dens kraftige tænder vokse op til 2,5 cm. Dens bid er ikke dødelig for mennesker, men svære smerter, kvalme og svedtendens garanteret. Dens kendetegn er den hvæsende lyd, som han kan producere sine ben.

Hvor mange levende edderkopper, der er Goliat'er betyde? Hannerne lever i gennemsnit 9 år, med 14 år - gennemsnitsalderen for den kvindelige af de største edderkop i verden. Da han blev spurgt om, hvor meget levende edderkopper, fundet et interessant mønster: de gennemsnitlige hunner lever længere end deres partnere, for eksempel, en af de farligste edderkopper i verden Black Widow bor omkring 5 år. Af indlysende grunde, hanner lever meget mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.