Nyheder og SamfundNatur

Mød - den farligste fisk i verden

Undiscovered hemmeligheder vand element har længe ophidset fantasien af mennesket. Resterende næsten uudforsket, gav dette anledning til en dybde af historie og legender af deres indbyggere, ofte beskriver dem på den mest fantastiske måde. Men selv løfte sløret af mystik, folk ikke ophøre med at blive overrasket ved at se hvor smuk og skræmmende på samme tid den farligste fisk i verden.

"White Death"

Det var et kælenavn etableret sig blandt den australske befolkning store hvide haj. I denne del af verden blev registreret det største antal angreb af rovdyr på mennesker. En masse af film, hvis hovedperson var en haj af denne art, permanent fastgjort dem titlen "den farligste fisk i verden." Af de dusin arter betragtes som farlige for mennesker, dækker store hvide måske den mest fremtrædende. Med sin imponerende størrelse (ca. 7 meter lang og vejer op til 3 tons), hvide haj overraskende manøvredygtig, det kan snige næsten umærkeligt. Plus, den lever i alle verdenshave undtagen Arktis.

flod Rippers

Selvfølgelig, det friske vand har også deres helte. Piranha, blev valgt af vand i Sydamerika, ifølge mange forskere - den farligste fisk, som finder sted uden for havene. Og i tilfælde af filmindustrien der er også mange bidrog til dannelsen af billedet. Men ser en flok piratfisk i et par minutter fra reserverne kom til ham kun skelettet af offeret, du ved: de er i vandet i floderne - den farligste fisk. Verden har ikke finde andre typer, der er sammenlignelige med dem, især i betragtning af graden af ekstravagance og dimensioner: disse superhischniki nå en længde på kun 30 cm.

Afrikansk "noget"

Hvis forfatteren af børns digte om hajer, gorillaer og store krokodiller kendte til eksistensen af monster, der lever i farvandene i Congo-floden, han uden tvivl ville have inkluderet det i deres liste over skabning. En stor tiger fisk, også kaldet "Goliat", der ligner andre vandlevende, men hvis du ikke ser nøje på hendes hoved. Og især til tænderne. Mange fisk farlig verden, end det ser helt uskadelig. Det er ligner en krydsning mellem aborre og karper, der afviger fra dem kun af dimensionerne (op til 1,8 m lang og vejer op til 52 kg), en 32 Goliath store hjørnetænder, fjerne fra beskrivelsen af alt der kan kaldes fisk tænder. Ud over det faktum, at det er potentielt farligt for mennesker, tilfælde af angreb tiger fisk endda krokodiller er blevet rettet!

Poison sten

Den farligste fisk i verden - er blandt andet, og den mest giftige. Og der er mange af sådanne arter. Men håndfladen blandt dem sikkert holder synanceia verrucosa, eller fisk-sten. Denne klumpet brun væsen er virkelig som en sten med en række skarpe fremspring, der ligger på havbunden. Synanceia perfekt kamufleret blandt klipperne og tang, og det er svært at lægge mærke til. Den står på fiskene kommer eller bare for at røre ved den, da piggene er på finnerne gennembore kroppen, slippe dødbringende gift. I mange tilfælde det kommer til døden, ofte personen er deaktiveret for livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.