Nyheder og SamfundNatur

Legend of the plante gøg tårer (plettede Orchis)

Hver plante, hvad enten det er et træ, en blomst eller græsstrå, dukkede op på Jorden ved en tilfældighed, men for at udføre en bestemt, kun kendt af Moder Natur, mission. At almindelige orkideer (også kendt som Gøg tårer) - maloprimetny blomst, pakket ind i en interessant legende i sin oprindelse. Dette anlæg, hvilket medfører en oprigtig smag, ellers kaldes Ivanov hænder for en bestemt form for rødder, der ligner to hænder: mænd og kvinder sammenføjet.

Derfor, for at roden del af orkideer i gamle dage brugt af tryllekunstnere og troldmænd forberede en kærlighed potion. Desuden blev et afkog af blomsten hovedet skylles for at forbedre sensibilitet og ophidselse. Og på Kristi Himmelfartsdag de unge piger på roden bestemmer køn det ufødte barn. Vigtig sted i folklore tog legenden af farver. Spotted Orchis (gøg tårer), tog også sin værdig plads i historien om folkekunst.

Populære overbevisninger om orkideer

I gamle dage, folk troede, at den mand, der indfrier ved de første stråler fra solen i søen, på steder, hvor der er Gøg tårer erhverve ungdom, skønhed og sundhed. Det er en flerårig plante, nåede en højde på en halv meter, findes også blandt krat af buske, på kanten af skove og gran krat. Det er på tide at blomstre til perioden fra april til august.

At have en lige stilk, orkideer ligner meget en orkidé, og overlader det ligner bladene af en tulipan i sin placering og form. Blomster lilla eller mørk kirsebær farve placeres på en lige stilk, omhyggeligt indsamlet i spidsen blomsterstand og lokke insekter med rødlige pletter på de nederste blade. For disse pletter blandt folket og planten kaldet Orchis spottet. Der er denne blomst, og et andet navn - Gøg tårer. Og der er to legender om dens oprindelse.

Legend of the plante gøg tårer

I oldtiden, jeg levede i verden en kvinde, og havde hendes tre sønner. De voksede op som alle de sædvanlige børn: sjov, glad og sorg ikke kender. Og hans mor ved synet af foretrukne drenge hjerte til at synge: hun så i dem deres støtte og håber i deres alderdom.

Smuk og trist legende af plante gøg tårer hedder det, forsøger at brødføde deres børn og hæve dem gode mennesker, fra morgen til aften arbejder fattige kvinder, uden at skåne sig selv. Hårdt arbejde under den brændende sol og voldsomme regnskyl i den bitre kulde og uudholdelig varme berøvet sin ungdom, tid og kræfter. Kommer hjem fra arbejde, hun glemte om resten, bejle deres babyer: fodring, dressing, lapning, vask. Og dem meget forkælet og hele dagen hænge ud med venner, hjemme at gøre noget overhovedet, i hænderne forvildet og har ikke adlydt sin mor. Så dagene gik efter dag, voksende drenge, badet i moderkærlighed og omsorg, og sorg ikke kender.

En dag, udsender legenden om gøg blomst tårer, kvinden gik til floden for at vaske tøjet og kom under kraftig kold regn. Dårlig ting blev gennemblødt til huden, kulde og alvorligt syg. Der var hendes styrke til at rejse sig fra sengen, til at smelte ovnen og kog din middag kiddies. Hun bad drengene til at hjælpe hende gøre en brand i ovnen, således at huset var i det mindste en lille smule varmere. Ikke høre det gutter, der kommer op med forskellige undskyldninger. Bede deres mor til at bringe hende noget vand, fordi halsen var tør og tørstige. Igen ikke høre hendes drenge. Desuden er alle forsøger at komme med en undskyldning poubeditelnee ikke at opfylde sin mors anmodning. Jeg bliver ikke en kvinde på mere end beder om noget, græd med vrede. Og børn med god samvittighed slap hænge ud med vennerne, og efterlod hende alene med sygdommen, og ingen af de tre kom ikke for at blive syg mor.

Tiden gik, og hjemsøge følelsen af sult. Jeg løb hjem ældste snack. Han kommer ind og ser mor står blandt de værelser i en pels, som om det begyndte at blive til grå fjerdragt. Mor tager et fingerbøl, og han bliver et næb. Et træ skovl, hvorpå brød ovn plante, fugl vendte halen.

Viftede armene en kvinde, har de forvandlet til vinger. Kvinden vendte gøg fløj ud af vinduet og fløj væk. Løb for hendes sønner, græde, ringe til min mor derhjemme. Mor ønsker ikke at høre meget såret hende babyer. Hun holdt op med at tro på dem, men bitre tårer hælde fra den strafbare handling. Når en tåre falder, og vokser smukke urt gøg tårer.

Opførslen af gøg i naturen

Så legenden af anlægget gøg tårer, og så naturligvis skete, at den lille grå gøg ikke er ved at bygge en rede. Det producerer afkom og straks kaster det ind i det forkerte stik. Ofte plantet som et æg er ens i farve og størrelse af æg værter, at før indførelsen af kylling i verden er vanskeligt at afgøre, hvis unge i reden.

Meget ofte, plejeforældre, som kan være meget mindre end sin født gøg, omhyggeligt at hæve det til trods for, at det ikke var deres barn. Gøg samme, spreder dine æg i mærkelige reder roligt leve deres liv på, indtil det nye afkom.

Og orkideer - fosteret af maternelle tårer, den samme patient til vejr forhold og naturens luner, som en mor til børnenes drengestreger, bærer en påmindelse om kærlighed til moderen. Det er grunden til blomsten kaldes gøg tårer. Og det er derfor gøgen ophørt med at passe deres børn, af frygt for igen at lide fornærmelse fra deres side.

En anden legende af gøg blomst tårer

Kukushkin tårer kom til at hedde Orchis ifølge en anden legende, hvori det hedder, at i oldtiden, brud og brudgom har glemt at invitere til brylluppet af en troldmand. Han er så fornærmet og vred på den unge, der viste alle mænd i ulve, kvinder gør fyrre, og bruden gøg, som siden er blevet flyver gennem skoven, på udkig efter ulve blandt hendes forlovede og gråd. Legend of the plante gøg tårer, at i områder med voksende denne blomst fløj forhekset brud på jagt efter hendes trolovede.

Orchis som lægeplante

Af den måde, er denne blomst udstyret med et helt sæt af sporstoffer, vil mængden af hvilke være nok til at genopbygge dag levering af menneskelig energi. Dette i oldtiden anvendt af perserne, som under erobringen af fremmede lande i lang tid kunne gå uden mad, spise knolde af planten, med et glas mælk og vand.

Med de medicinske kvaliteter mest værdifulde er de knolde af orkideer, der anvendes i behandlingen af gastritis, mavesår, forgiftninger. Dette er en meget god måde at komme til hægterne efter lang tids sygdom og forbedre sundheden.

Orchis i Red Book

Her findes de i folklore smukke legender og historier. Kukushkin tårer - en blomst af sjældne og fantastiske historie er noteret på den Røde, da det er placeret på randen af udryddelse, hvis årsag var en betydelig udvidelse af området med landbrug og en massiv samling af planter til medicinske formål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.