Nyheder og SamfundNatur

Sortehavet øresvin - en højt udviklet arter af havpattedyr

Sortehavet øresvin - en slags delfin bottlenose art, der tilhører ordenen Cetacea, en klasse af pattedyr. Dvæler ikke kun i Sortehavet (som det kan synes fra titlen), men også i næsten alle varme og tempererede vande havene. Omtrentlige antal på 130 tusinde. på officielle klassifikation kaldet Tursiops truncatus, og ifølge uofficielle - stor delfin.

Chernomorskaya øresvin gennemsnit vokser til en længde på 3 m ved en masse på ca. 250 kg. Hannerne er som regel større end hunnerne. Hovedet er lille, det udgør ca. en sjettedel af den samlede længde af dyr. Høj rygfinne er halvmåne fordybning bag. Bredt bryst med en speciel. overvejende mørk krop farve, en grå-hvid maven. Tænder fra 76 til 100 kan have en flaske næse Sortehavet. Billeder præsenteret i denne artikel demonstrerer en mere langstrakt underkæben end den øverste.

Disse marine dyr af natur er ikke alene, at de strejfe i pakker. Kystområdet har tiltrukket dem fra synspunkt af bunden af mad. Deres kost består af en række fisk, rejer, blæksprutter, muslinger. Under jagten, hjælper hinanden. Per dag kan spise op til 15 kg levende foder. I forfølgelsen af byttedyr, bevæger sig i ryk med en skarp drejning. Kan overstige en hastighed på 35 km / t, hoppe ud af vandet til 5 meters højde.

Sortehavet øresvin har en unik stemme maskine. Mellem en person kommunikere ved frekvenser på 7 til 20 kHz. Styret af dybden ved hjælp ekkolokation flippe. Sove om natten fortrinsvis nær vandoverfladen, uden at standse bevægelsen. Halvkugle af hjernen i denne tid hvile skiftevis.

Modenhed når Sortehavet øresvin til 6 år. Under brunst, som falder i foråret eller sommeren, er der gensidig strøg, bidende, en slags bøjning organer. Kortsigtede parring tager sted flere gange på farten. Graviditet varer et år. Under arbejdskraft, som kan vare op til 2 timer, hjælpe den vordende moder "tante" - andre hunner fra flokken. De destillerede slægtninge, der giver fred.

Baby fødsel er rullet op hale først. Dens masse - ca. 16 kg, og længden -. Hjælp omkring 1 m skubbe nyfødte til overfladen for første åndedrag. Og derefter hjælpe med at finde brystvorten. For første gang, Baby feeds ofte (op til 30 gange om dagen), ikke sejle fra moderen. Ca. 4 måneder, hvor han begynder at spise fast føde uden at opgive mælk til 2 år.

Sortehavet øresvin er ikke aggressiv overfor mennesker. Desuden er det beskrevet mange tilfælde, hvor disse dyr har været sparer folk fra hajer eller trukket drukning. De er trænet stor. Erfarne undervisere hævder, at de bruger visse lyde kan tale med folk. Forståelse menneskelig tale kan ses i udførelsen af tricks i løbet af forestillinger.

Desværre ødelægger delfiner for deres kød, de ofte dør af sammenfiltring. Fiskeri fange fisk påvirker deres levebrød. Vandforurening af havene og brugen af magtfulde sonar ikke bidrager til en stigning i antallet af sådanne godmodig og intelligent dyr, som Sortehavet øresvin. The Red Book of Rusland var genopfyldes underarter Tursiops truncatus i 1966, da fiskeri er forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.