Nyheder og SamfundNatur

Vazuzskoe Reservoir fiskeri. Vinter fiskeri på reservoiret Vazuzskoe

Unik forekomst af vand, som vil blive diskuteret nedenfor, er noget beslægtet store og små bugter, der er dannet ved opstemning Vazuza i Smolensk regionen og dens bifloder. Bredde ærmer tættere nord når omkring tre km. Ikke overraskende har fiskerne længe valgt dette sted, fordi der i denne enorme sø er en bred vifte af fisk, der fanges året rundt. Det er grunden til det store snoede kystlinje foret fiskeri base.

Vazuzskoe Reservoir er kendt for godt fiskeri på rovdyr og fredelig fisk. Lull forekommer kun i perioder med fare for liv fryse, is og mudrede oversvømmelser. I en dam beboet brasen, aborre, gedde, chub, skalle, aborre, ide, brasen og hvid brasen. Lejlighedsvis fanget dace og ferskvandskvabbe. Netværk af reservoiret er der ikke meget, det blev en streng overvågning af fiskeri kontrol. Den øverste del af reservoiret er opdelt i syv afsnit betinget tildelt Smolensk samfundets lystfiskere.

Kold sæson

Vinter fiskeri på reservoiret Vazuzskoe kan behage og rovfisk, og undertøj. Fremragende bidende aborre, gedde og sandart, brasen, brasen, skalle, skalle, brasen, dace, dyster, sjældent karper og karper. Du kan finde steder, hvor fanget ferskvandskvabbe og en stor krave.

Lokale og besøger lystfiskere praktiserer alle former for vinter fiskeri, forsøger at gøre et par snore. For eksempel en med bloodworms og jig, og det andet - med bloodworms og små tomme krog. Godt bid fredelige fisk for agn til lodgen, på flyderen. Desuden er det samme resultat opnås ved begyndelsen af vinteren, når der er den første is og senere. Agn - foder røde myggelarver med sorte jord.

Fiskeri i reservoiret Vazuzskoe (2014) viste et fremragende resultat for vinter fiskeri i styrtdykke i rocker og skeen, samt beznasadochnuyu jig. I områder Vyrodovo landsbyer, Frugtbar, Igurovo fiskere iscenesat en reel konkurrence for brasen og rovfisk som gedde, på zherlitsy. I øvrigt, straks fanget pibekrave og spyd. Selvom lunefuld gedder i vinteren, mange heldig. Her har du Vazuzskoe Reservoir - fiskeri fabulous!

populære områder

Village Dubinino - en favorit vinter destination for mange fiskere, fordi her ingen går uden en fangst. I denne del af reservoiret relativt stille i lang tid, og tamme sted. Fundet i en dybde af hullet, men fanget målere hos seks otte. Generelt er forholdene ideelle, og så alt afhænger af vejret, fiskeri held og dygtighed. Hvis du lægger zherlitsy på lavt vand, kan du fange en god gedde, aborre og sandart sjældne.

De, der kom til Okuneva fiskeri er bedre at gå i retning af landsbyen Vyrodovo. På trods af, at de bedste steder omkring til nabolandet ostrovochka nødt til at gå to eller tre kilometer væk, er der altid en masse fiskere. Sagen er, at omkring øen zakoryazhennyh områder dræne ind i reservoiret Vazuzskoe floderne fanget en meget stor aborre. De vigtigste ting - til lager rockere og skeen.

Om Zhernovka og Popsuevo i reservoiret er der dybt hul, hvor det kan være ferskvandskvabbe. For at finde dem om vinteren, er det nødvendigt at kende dybden Vazuskogo reservoiret, så besøgende fiskere selv sonar vil være vanskeligt. De, der kender placeringen af pitten kan gå nat fiskeri i lod, skeen glødende skaller. Du kan også prøve at gnaske på zherlitsy.

Hvis du kører om vinteren på Vazuzskoe Reservoir til fisk, er det bedst at tage på baggrund af en snescooter. Så, også uden en fangst, vil ikke blive. De vigtigste ting - ikke fryse.

Sommer Fiskeri i reservoiret

Søen er karakteriseret ved det gamle fiskerleje? Selvfølgelig, det faktum, at i de varmeste timer på fisk gå dybere, hvor cool og mere ilt. Vazuzskoe reservoir, fiskeri, som er godt på ethvert tidspunkt af året, rig nok dybe huller. Derfor er det der vil være en bedre bid i dagtimerne.

Men på denne unikke sø selv på en varm juli, når vandet er næsten kogende, meget vel bide fredelig fisk. I Dubinino område, for eksempel picks af forskellige kalibre brøndsupernatanterne brasen flyde på agn af gødning orme. Her på spinning kan trække store asp.

flåd

Hvad kunne være bedre end den klassiske flåd? Det lader til, at Vazuzskoe reservoir skabt netop til dette formål. Sidi, hypnotiserer svømmeren, og have det sjovt! Selv, nej, ikke bare sidde der: lære, praksis, slibe færdigheder.

Må ikke komme op med bedre reservoir, hvor det er muligt at skifte mellem forskellige gear på fisk. Sank til bunds - bide brasen og hvid brasen, let løft - der er en skalle, dace, brasen, Roach. Sølv dystre tage på lavvandet, så forberede let grej. Og glem ikke at lokke fiskene løs agn, som, opløsning, vil skabe uklar, men attraktive, duftende sky i vandet rundt om gear.

Agn og lokke

For reservoiret karakteristisk, at fisken ikke er for ødelagt af de mange forskellige supplerende mad og madding. Den mest passende til dette kan betragtes som universelle og muckworm foder karpe fisk. Først kan du grave op på kysten, og den anden er nok til at fugte og bland det med jord. Det vil sige, næsten alle produceret på stedet.

Fiskeri med spinding, donk, gummi

Spinning kan fiske overalt, men om Vyrodovo hvor sammenvævede vandløb og floder, masser af planter og drivtømmer, perfekt fanget store gedder og aborre. Hvis gedde foretrækker at "pladespillere" og "poppers", er bassen givet til spinning lokker. Strømmen felt omkring busk kan stå en god asp, og i brønde med rent bund skjuler aborre. Først fanget på "kastmaster", og den anden - på skum yngel og "jig".

Hvis fangsten på donk og gummi, den sikker satsning er at gå til en bred reservoir sektion, der spreder sig fra landsby til Dubinino Vyrodovo. Fangst af skalle, brasen, sølv brasen, karuds. For at eksperimentere lidt, kan du finde et sted pibekrave levested. Linje fanget dårligt og modstræbende, men fans af karper og karper vil være tilfredse.

I sensommeren og begyndelsen af september, fiskene begynder zhor når det bider som en sindssyg. I løbet af denne periode, kan du fange en virkelig fredelig trofæ eksemplarer af fisk og rovdyr kg 4-6, og endnu mere - som nogen heldig!

Hvis du stiller ind på fritid og seriøs fiskeri, er det vanskeligt for det at finde et mere passende sted end Vazuzskoe reservoir. Selv hvis du ikke kender området, er søen ikke forlade dig uden en ordentlig fangst, og på alle tider af året. Om vinteren, leje en snescooter tilbydes i løbet af sommeren - for at bruge en båd med påhængsmotor. Hvem kan officielt få tilladelser til at fiske, og pensionister er gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.