Nyheder og SamfundNatur

Højde stedsegrønne sequoia. Maksimal højde stedsegrønne sequoia

Hvis du vælger den højeste træ i verden, vil håndfladen helt sikkert få en sequoia. Det hører til de nåletræer, undertiden også kaldet "mahogni" af den mættede farve af tønden. Højde evergreen sequoia altid interesserede naturforskere, fordi disse træer i verden en hel del, og fundet den samme-ting var en æressag for forskere.

Tree-indiske?

Selv dette træ vokser på vores planet længe siden, dens navn, som vi bruger i dag, har det kun modtaget i begyndelsen af det 19. århundrede. Det menes, at den etymologi af dette ord kommer fra Sequoyah eller Sequoia. Det var navnet på en indisk chef Cherokee Nation, der opfandt syllabary for denne nation.

Uanset hvad det var, i dag er det et træ-gigant gør alle, der så det live, gys og spænding, og højden af stedsegrønne sequoia selv opført i Guinness Book of Records.

Langs Stillehavskysten, i staterne Californien og Washington, samt i den sydlige del af den canadiske provins British tilstand oftest opstår sequoia, hvor hun vokser mange, mange år. Forskerne fandt resterne af et træ i ældgamle klipper, der dannes i Jurassic periode. Og det er hverken mere eller mindre - 208 millioner år før vor tidsregning. Det menes, at dette træ kommer ned til os uændret, bare så det var millioner af år siden. Derfor anses det for at være et relikt arter.

Til vores tid, desværre, det kom kun to typer - en redwood stedsegrønne og gigantiske Sequoia. I mennesker, er de også kaldes rød og Mamontov træ. Og før det, forskerne hævder typer var meget større, og de voksede rundt om i verden.

Tyk og blød skorpe

Selvfølgelig, de stedsegrønne sequoia højde er af stor interesse. Men ikke mindre nysgerrig efter at lære mere om nogle af funktionerne i denne kæmpe. Barken af dette træ er meget kraftig op til 30 centimeter. Men på trods af dette, det er blødt nok, har en fibrøs struktur, og det er relativt let at adskille fra stammen. Men efter at have ligget i nogen tid i luften, skorpen får, en brunlig nuance. Det er fordi dette kaldes sequoia redwood. Mens skorpen er blød, tønden selv er meget holdbar og tæt.

Hvad træ sequoia visuelt? Dette er en enorm bred kuffert, tæt krone koniske form, og grenene vokser eller helt vandret eller falde lidt ned, da benene af gran. Smukke mørkegrønne blade nå en længde på 15-25 centimeter.

Som ganger?

Sequoia stedsegrønne, kogle, der når 15-22 centimeter i længden, hvilket giver befrugtede frugter hvert år. I slutningen af vinteren bestøvede frø, og derefter omkring 9 måneder de modnes. Hver frugt er 3-7 frø på størrelse med 3-4 millimeter. Når bump tørrer, flager begynde at åbne og frøene falder til jorden. Hvis det falder i et gunstigt miljø, kan man frembringe nye træer. Men en chance for et nyt liv er meget ubetydelig. Sagen er, at kronen af et stort træ så stramt lukker et solens stråler unge skud ofte dør af mangel på god belysning.

Så mens frugt fra dette træ hvert år stort set, de fleste af dem dør og ikke giver afkom. Naturlig udvælgelse.

fremragende træ

I Amerika sequoia (hvor hovedparten af den voksende træ gigant) meget held anvendes til industrielle formål. Fordi dens træ er ikke nok, at næsten ikke rådner, er det stadig besidder og fremragende brandegenskaber. Det bliver ikke drejede bugs og parasitter, det har en meget elegant udseende efter behandling. Derfor sequoia blev massivt anvendes til menneskelige behov, hvilket naturligvis førte til en betydelig reduktion af levesteder. I dag træet er under beskyttelse af en person, er det forbudt massiv skovrydning og anvendelse af træ i produktionen.

112.83 meter

Hvad sequoia træ i verden er det højeste? Dette spørgsmål i lang tid ikke give tryghed videnskabsmand, og efter langvarige målinger og forskning har endelig fundet den største gigant. De fandt Stratosfærisk Giant, som nu vokser i nationalparken Humboldt-Redvuds. Denne sequoia vymahala høj for nøjagtig 112 meter 83 centimeter. Men den sidste gang det blev målt over et årti siden, i 2004. Så bliver det helt sikkert stadig formået at vokse.

Forud for, at den begrænsende højde stedsegrønne sequoia var træet kaldet Giant Dayervil, som også voksede i Humboldt-Redvudse. I 1991 den faldt på vejret, samt måle afstanden fra bunden til toppen, det var et sådant tal: 113 meter 40 centimeter. Age of Giant Dayervilya identificeret i 1600 år.

Men det siges, at træet var endnu højere i moderne historie! Og de skar ham i 1812. Dens højde rekord - 115 meter 80 centimeter. Biologer mener, at de maksimale Redwoods vækst ikke kan overstige 130 meter, fordi tiltrækningskraften ikke vil kravle over saften. Men indtil videre ingen sådanne træer fundet størrelser.

Hvor mange af giganterne på planeten Jorden?

Og dog alle rejsende, der har været i skyggen af dette træ, fascinerer med sin unikke og nogle gamle redwood evergreen statisk (højde). Foto på baggrund af disse giganter er så glade for at gøre alle rejsende. Særligt populære billeder af turister, når de hele gruppen for at forsøge at omringe stammen af relikt træer, men nogle gange har ikke nok hænder. Ja, sådan en enorm vækst kræver et solidt fundament. Diameteren stammen af nogle træer op til flere meter. Den største sequoia nåede 7 meter i diameter ved basis.

Denne sande gigant på planeten. I dag i verden er der omkring 15 træer, der når højder på over 110 meter. Desuden har forskerne talt 47-træer, som strakte mere end 105 meter.

Må sequoia vokser i Rusland?

Grundlæggende er det en træ-gigant findes i Amerika på Stillehavets kyst. Sommetider de vokser nær kysten, men de fleste er beliggende inden for 30-750 meter over havets overflade. Dette træ kan lide en god fugtighed, så i tørre steder det er dømt til undergang. Nogle frø held klatrede endnu højere, da deres skud og træer er godt slået rod der. Anyway, der er Redwoods, som vokser godt i en højde af 920 meter over havets overflade.

Denne unikke gigant er meget smuk og fascinerer med sin størrelse. Derfor er mange af de nationale naturreservater i Europa med succes plantet dette træ er, at med ordentlig pleje nå en forholdsvis stor størrelse, og i den midterste vognbane.

Den russiske redwood kan findes i Krim og Kaukasus. Det varme klima i disse områder giver relikt træer vokse til en meget anstændig størrelse. Selvfølgelig er disse Redwoods er relativt unge, er de ikke mere end 200-250 år. Men der er en chance for, at hvis du ikke ændrer klimaet, de vokser mange flere århundreder, og glæden ved andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.