TravelingRetninger

Den udvej Zatoka Liman station: rekreation, infrastruktur, fritidshjem

Resten ved Sortehavets kyst har mange fordele. I modsætning til udenlandske resorts her er ganske rimelige priser. sommervejr sæt gunstig. Der er mange smukke og maleriske steder at bo. En af disse er Zatoka. Liman station og solenergi station, Downtown - hjørne af paradis på kysten nær Odessa. Her turister komfortable forhold, der opererer feriesteder, kroer, hoteller, billige vandrerhjem. Aftenunderholdningsprogram institutioner (klubber, restauranter, barer og andre).

Kort om Zatoka

Zatoka udvej er opdelt i flere områder: Landsbyen af samme navn - centrum og banegård - Liman og Solar. I denne region, en unik helbredende luft. Strandene er sandet, rummelig og ren. På alle sider vaskes Spit Limansk og havområder. Dens længde - cirka 20 km. Besøgende kan svømme i Shabolatskogo, Dnjestr flodmundingen og Sortehavet. Bredden af spytte næsten en kilometer, men det indsnævrer (over 40 år - omkring 100 m).

Den allerførste rekreative område, hvis du kører fra udvej af Odessa Zatoka - Liman station. For at komme hertil fra det regionale center kan være så jernbanetransport, og på bussen. I det første tilfælde er egnet tog til Belgorod-Dniester. Også fra w / togstation kan du gå med taxi nummer 560. Hans vej som den, der af toget. Fra busstationen, som er placeret på markedet "sydlige", regelmæssigt afgår bus direkte til den udvej område: stop "Art. Liman, Zatoka. "

Liman station: Infrastruktur

Liman Zatoka resort område - de mest populære og foretrukne turistdestinationer på Sortehavskysten. Strande, hvis bredde er 160 m, er meget forskellige fra byen. Det tilbyder et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Vacationers vil være i stand til at leje plads i den private sektor - værelser, hytter eller villaer. Alle af dem er tæt på havet. Lokale beboere har sørget for, at turisterne føler sig trygge på din ferie. De, der er villige til at betale mere kan vælge hotel eller kro.

En bred vifte af tjenester, komfort, underholdning - det er alle venter på turister på denne udvej som Zatoka (Liman). Fritidshjem, der på dette område er også meget efterspurgt. De har alle adgang til Sortehavets kyst.

Hvad der er vigtigt, er der en række cafeer, pavilloner, butikker. Besøgende kan til enhver tid købe produkter, alkohol, husholdningskemikalier, og mere uden at forlade grænserne for stationen. Grote Markt tilbyder også til turister. Ved siden af det arbejder forlystelsespark - for børn den bedste underholdning, der findes. Voksne i aftenen kan du slappe af i de dejlige restauranter og barer. Natklubber og diskoteker, der arbejder gennem natten, vil ikke kede ungdom. Strandene er udstyret med en række attraktioner. Gæsterne tilbydes en tur på en scooter og en katamaran, har en behagelig volleyball, trampoliner, vandrutsjebaner.

"Amber"

Holiday Village "Amber" - en populær institution, med fokus på familie og corporate hvile. Det er beliggende ved landsbyen Zatoka Liman station B. Gold Coast, 336-A. På 100 meter fra huset er udstyret med liggestole, parasoller og andet tilbehør strand. Ved ophold på fire kompleks designet. Hver af dem er beregnet til 100-150 mennesker. Afhængig af den værdi, kan du leje et hus i træ eller mursten hytter. Priserne på værelser fra 450 til 800 rubler. Fritid kan tilbringe spille billard, tennis. Der er en zone med grill og grill.

"Aladdin"

Ikke mindre populære er fritidsklubben "Aladdin". Det er beliggende ved landsbyen Zatoka Liman station, er nummer 319. Gæsterne bedes venligst leve i en vidunderlig kompleks. Der er udstyrede værelser i forskellige størrelser (fra 2 til 4 pers.). På basen løber en vandpibe bar, en legeplads for børn at lege, mangalnye område og parkering. Administration arrangerer udflugter, fiskeri. Den mindste udgifter til overnatning er 970 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.