TravelingRetninger

"Nechama" - sundhed, Kazan: oversigt, beskrivelse, antal og anmeldelser

"Nechama" (Rehabilitation Centre) er et unikt land klinik, hvor hver patient til at udvikle en individuel opsving teknik. Sanatorium "Nehama" (Kazan) er en 15 min. kørsel fra byens centrum, i den maleriske landsby Forest Petrovsky. Som partnere og konsulenter arbejder på hospitalet, israelske eksperter af højeste klasse - medarbejdere verdensberømte rehabilitering hospital "Beit Lowenstein"

Sanatorium "Nechama" (Kazan): introduktion

En minimumsperiode for ankomst til passage af spa-behandling er en periode på 7 dage. Fås som weekend ture. "Nechama" - udvej, der tilbyder gæsterne et væld af moderne faciliteter for at sikre kvaliteten sundhed og rekreation høj. Gæsterne er indkvarteret i de nye komfortable værelser på hospitalet giver for gennemførelsen af programmet "tilgængeligt miljø", tage hensyn til de interesser og behov, som mennesker med handicap: de gav ramperne, systemet-tærskel adgang til alle rum, er værelserne udstyret med særligt udstyr, inkl ortopædiske senge .. .

infrastruktur

Ifølge de gæster, der forlod for sanatoriet "Nechama" anmeldelser, har en komplet infrastruktur rehabiliteringscentret. På det område af et hvile-center kan drage fordel af den sportsplads, tennisbane, swimmingpool, billard, sauna, restaurant, bar, gratis internetadgang (Wi-Fi). Gæsterne kan også drage fordel af parken (privat). I byen vacationers se tilstedeværelsen af en sø med fisk og svaner, og en lille zoo. Men det vigtigste, der er specielt værdsat af forfatterne af anmeldelser, er det tilstedeværelsen af unikke metoder til israelske eksperter og udstyr til behandling værelser med moderne medicinsk udstyr.

Sanatorium "Nechama" adresse, hvordan man kommer dertil?

Klinikken er beliggende på adressen: 420.070, Rusland, Republik. Tatarstan, Kazan, pos. Petrovsky, 1 GK "Regina", ul. Central). Fra den centrale tog / banegård afgår time bus №56 til landsbyen. Petrovsky (terminalen). Afstanden til den udvej fra tog / banegård i Kazan - 20 km og 22 km - fra den internationale lufthavn.

mere

Sommer beboere en mulighed for at slappe af udendørs i haven, en grill. Om vinteren kan gæsterne stå på ski (der er et sted til opbevaring, ski udstyr udlejning til rådighed). Fælles faciliteter og tjenester omfatter tilstedeværelsen af: varme, aircondition, gavebutik, parkering (bil kammertjener, privat), internet, wi-fi, bibliotek, karaoke, mødelokale / festsal, bagage opbevaringsrum, Stryge Service , ikke-ryger værelser, elevator, privat check-in / check-out, overførsler til / fra lufthavnen, vaskeri, fax / fotokopiering, faciliteter til handicappede Nat. muligheder.

Sports entusiaster og aktiv ferie kan blive brugt i fitnesscentret, mens, på tennisbanen, tage bordtennis, dart, fiskeri, massage, slappe af i boblebadet / jacuzzi, sauna, genoplade batterierne på fodgænger tur i den indendørs swimmingpool (alle år), cykle. Børn er forsynet med tjenesteydelser af animation personale, en legeplads. Check in: 14:00. Afgang: 12.00.

Rehabilitering og behandling

Den vigtigste naturlige helbredende faktorer udvej er, at det er placeret i en økologisk rent område, i blandede og nåletræer og skov. "Nechama" - sanatorium i Kazan (anmeldelser, priser, samt andre nyttige oplysninger, der er indeholdt i artiklen), har moderne medicinsk og rehabilitering udstyr. behandling og rehabilitering systemet udmærker sig ved at indføre innovative teknologier til adressering af en lang række opgaver for at genoprette, opfølgning pleje og rehabilitering af patienter med forskellige helbredsproblemer.

Ifølge de anmeldelser, her hver gæst er altid opmærksomhed og yde den nødvendige bistand til højt kvalificerede specialister, der er uddannet i førende israelske hospitaler. "Nechama" - sundhed, på grundlag af hvilken først dukkede mulighed for at konsultere israelske læger, uden at forlade landet. resorts specialister yde behandling inden for følgende områder:

 • Motion rehabilitering (ortopædisk, neurologisk, gynækologisk, hjerte, efter hjerteanfald).
 • Involveret i behandling af sygdomme i bindevæv og bevægeapparatet (arthrosis, gigt, sygdomme i rygsøjlen, degenerative disc disease, konsekvenser af frakturer og skader).
 • Tilvejebringe behandling af kardiovaskulær sygdom (koronar hjertesygdom, hypertension).
 • Behandle sygdomme i nervesystemet (cerebrovaskulær, nefropati, polyneuropati, virkningerne af slagtilfælde og traumatisk hjerneskade).
 • Engageret efterbehandling af patienter efter slagtilfælde, hjerteanfald, operationer og alvorlige sygdomme.
 • Gæster kan nyde en spa-behandling, generel forbedring af sundheden og fritid; SPA-tjeneste (patienter kan have gavn af boblebade til lemmerne, Alpha SPA-kapsel, naturlægemidler sauna "Cedar tønde", en finsk sauna, russisk bad, hydromassage).

Om sundhedsydelser

Vifte af rekreative tjenester omfatter:

 • Et særligt program for Oksana Frolova "ABC perfektion."
 • Primær reception på terapeuten, klassisk massage, fysioterapi, hydroterapi, fysioterapi, rekreation svømning i poolen. Alle leveres ved passage af fire grundlæggende procedurer om dagen.
 • SPA-tjeneste (se. Ovenfor).

Yderligere behandlinger: rekreation gæsterne inviteres til at supplere den terapeutiske virkning af undervands bruser-massage, undersøiske vandret trækkraft, tørt carbondioxid bade, hydromassage kontaktløse opstigende bruser, cirkulære bruser, Sharko bruser, mudder applikationer.

Om operationen

Behandling i sanatorier tildeles på grundlag af sanatorium udstedt af en læge. Den sanatorium er åbent fra mandag til fredag. Lørdag forudsat en letvægts-tilstand. Fridag - søndag. Kontraindikationer: generelt henvises til sundhedscentre. For forliget, skal du have dokumenterne: vouchers eller gavekort TC "Tourist Association", de dokumenter, der bekræfter identiteten af alle deltagere af turen, forsikring og medicinsk forsikringspolicer. På det område af typer af kommunikation er tilgængelige: "Megafon", "Beeline" og MTS. Parkering er til rådighed. Multifunktionel komplekser muligt at organisationen på grundlag heraf grupperum forlystelser, spa-behandling, spa ture i weekenden, samt ændringer af børns lejre.

placering

"Nechama" - kurbad, som tilbyder rejsende hyggelige værelser (. 15 kvm), som hver især er udstyret med brusebad, badekar, aircondition, lille køleskab, tv, hårtørrer, garderobe, natborde; jern (efter anmodning). Komfortable, hyggelige værelser er indrettet i varme pastelfarver. De er udstyret med aircondition, tv og badeværelse (privat) med gratis toiletartikler.

Værelsestyper, satser

 • Dobbelt "Superior".
 • Dobbelt "Lux".

Der er sociale forlystelser for seniorer, handicappede samt forlystelser for gravide (30 uger). Sanatorium "Nechama" indkvartering priser (gennemsnittet af den normale sats) omfatter: 2426 rubler. - 3949 rubler. Måltider inkluderet i prisen.

Børn i 1,5 år. Behandling for børn er til rådighed baseret på certifikatet for fraværet af barnet kontakt med smittefarlige patienter, og ambulant s kortdata. Betaling behandling udføres på prislisten. Børn under 5 år hvis de eksisterende sengepladser er gratis. Leveomkostningerne barn op til 12 år. senge: 750 gnide. 1 nat. barn leveomkostninger kunst. alder og en voksen på ekstra. senge: 1500 RUB. 1 nat. Maks. antal ext. senge er til rådighed - 1 styk.

mad

Sanatorium "Nechama" giver gæsterne med 3 måltider om dagen (morgenmad - "buffet", frokost og middag - "tilpasset menu"):

 • Morgenmad er tilgængelig fra 8:30 til 09:30.
 • Frokost: 12:30 til 13:30.
 • Middag: fra 18.30 til 19:30 (middag + sen).

Gæsterne kan også bestille en kost menu, vegetar, typen af "Halal" og andre. Måltider og drikkevarer er tilgængelige i restauranten og baren på feriestedet. For børn i alderen 1-5 år udviklet en særlig børnemenu.

underholdning

udvej gæster De tilbydes en interessant underholdningsprogram: arrangere en visning af videoer og film, koncerter, danseaftener, diskotek. Aktive gæster kan nyde paintball, udendørs skak og andre sportsgrene. Disse tjenester organiseret sportsudstyr leje, hvor besøgende kan leje skøjter, ski, bolde, cykler, snescootere, skateboards, Ice-både, ketsjere, rulleskøjter, cykler, grill.

Hvor du kan svømme?

"Nechama" - udvej, ved siden af, som er en lille vandbassin med fisk. Dens område - 0,6 hektar. Endvidere på hospitalet er der en pool (område: 13h7 m, dybde 1,8 m).

anmeldelser

Forfattere kommentarer taknemmeligt huske opholder sig i moteller, se tilstedeværelsen af et kursted i en meget opmærksomme personale. Mange ligesom godt, smukke omgivelser, fremragende, lækker mad, høj kvalitet, professionel service og behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.