ComputereUdstyr

Hvad hvis ikke virker Bluetooth perifer enhed

I dag vil jeg tale med dig om et fælles problem. Det er ingen hemmelighed, at mange ejere af stationære computere erhverve for sig selv en perifer Bluetooth. de også erhverve brugere af bærbare computere, der ikke har denne funktion indbygget. Dette skyldes det faktum, at i dag næsten alle enheder, såsom bærbare computere, netbooks, mobiltelefoner, smartphone, tablet, digital kamera, trådløst tastatur og mus ved hjælp af denne teknologi.

Selvfølgelig sådanne kommunikationsanordninger med hinanden er meget praktisk og praktisk. Hvornår blev den populære operativsystem Windows XP, har chaufføren ikke har nogen problemer. Men nu er mange er flyttet til et mere moderne "Syv." Her ved tilslutning denne enhed brugeren ser en meddelelse om, at der ikke er nogen driver til den perifere enhed Bluetooth. Og ikke at sige, at sådanne tilfælde er sjældne.

Og det skyldes det faktum, at Bluetooth perifer enhed udgivet før Windows 7 er ikke de rigtige drivere medfølger. Det er rimeligt at bemærke, at det udstyr, som sælges nu, har allerede en komplet driver support "syv". Men dem, der blev produceret før softwaren er usandsynligt at dukke op.

Hvordan kan foretage sådanne arbejder Bluetooth periferiudstyr? Der er flere løsninger. En af dem - installation af særlige opdateringer fra "Microsoft" selskab. Med det på din computer Device Center vil blive installeret, som kaldes "windose Mobile". Det og indeholder den nødvendige software.

For at din Bluetooth perifere enhed er blevet stillet til rådighed til brug i "Seven", installere denne opdatering, og derefter gå til afsnittet "Enhedshåndtering". Der finde Bluetooth, påberåbe sig kontekstmenuen og vælg Opdater driversoftware. Du vil blive tilbudt automatisk installation, hvorfra bliver nødt til at give op. I dette tilfælde anbefales det at vælge at installere søgningen manuelt.

Nu finde elementet i listen over installerede drivere, der er kaldet "radioer", og der vælge den, der er nødvendig for din enhed. Klik på "Næste", og derefter "Seven" bør advare dig om, at der er ved at starte installationen af softwaren. Har du bekræfte dette og begynder at installere. Når denne proces er afsluttet, igen gå til "Enhedshåndtering", hvor man kan se, at installere en anordning eller ej.

Hvis alt går vel, vil du se ikonet. Den anden metode - start driver til XP i kompatibilitetstilstand med "syv". I dette tilfælde højst sandsynligt inden udgangen af installationen vil fejle, men der er en chance for, at enheden vil arbejde. Således bør en hvilken som helst af disse metoder virker. Det blev testet på flere brugere praksis mere end én gang.

Det er alt, jeg ønskede at fortælle dig. Forhåbentlig efter at du prøve begge muligheder, nogle af de foreslåede gøre din Bluetooth perifer enhed til at fungere. Vellykket arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.