ComputereUdstyr

Adgangskoden på et USB-flashdrev. Sådan installeres?

I dag kan vi lettere kan anvende de gadgets, hvis rækker svulme hurtigt og flere nye ting gør vores liv lettere. Edb i al tillid og vedholdenhed er en del af vores liv, det fortsætter med at vinde tempoet i udviklingen.

Computer bliver mere perfekt, udvide deres tekniske formåen. Og hvor meget der er en anden teknik, som er så tydelig ud over deres arbejde! Det printere, scannere, højttalere, mikrofoner, web-kameraer, flytbare harddiske, flash-drev og meget mere. Vi kan bare ikke forestille mig selv uden en computer alle de ovennævnte. Disse tilføjelser til elektronisk teknologi er så fast etableret i vores liv, at vi ikke kan forestille sig, hvordan vi ville arbejde og dele oplysninger med kolleger og venner uden at have det hele.

Hvis du spørger nogen, det være sig en elev eller en lærer, højt kvalificeret specialist eller en normal arbejdsdag - at du altid har med dig, sandsynligvis, hver af dem svarer: flash-drev. Det er nødvendigt i dag for alle. At lave lektier i form af en video-præsentation, og at bringe ind i klasseværelset; med henblik på at vise læreren eller klassekammerater tekst eller musik, billeder eller video. Altid i en sådan situation, er det den bedste assistent flash card. Ikke mindre nødvendigt det er for voksne: at arbejde ofte nødt til at bringe dokumenter, der er nødvendige netop i elektronisk form.

Men flashdrevet er nødvendig for os ikke kun at arbejde og studere, og det er nødvendigt at kommunikere med deres kære. Hvis du vil besøge venner, vil være meget praktisk at tage med på denne kompakte elektroniske medier, nye billeder, film eller musik, der for nylig erhvervet af dig, kan du udveksle alle data, software, computerspil og meget mere ubesværet.

Der er tidspunkter, hvor indholdet af USB-drev, ville du ikke ønsker at vise tilfældige mennesker, men kun med folk, du stoler på. For et sådant tilfælde en god beskytter opfundet: vi angive adgangskoden på et USB-flashdrev. Denne enkle betjening er tilgængelig for alle, ikke engang den mest "avancerede" nørd.

Indstilling af en adgangskode på et USB-flashdrev udføres ved hjælp af speciel software for at finde og downloade på internettet er ikke svært. For eksempel kan det være «Lockngo Hybrid (Pro + Mac)». Efter installation af programmet, med henblik på at åbne enheden, skal du kende brugernavn og adgangskode. Uden dem adgang til fortrolige oplysninger ikke vil være.

Adgangskoden på et USB-flashdrev kan installeres i en hvilken som helst anden måde. Denne mulighed er for nogen kan synes enklere end ovenstående. Hvis du kender en god model for flash-kortet og dets producent, vil det være muligt at besøge webstedet for dette selskab. Der bør finde et program, som du kan oprette skiver på flytbare medier. Opret to separate rum. Den første vil se alt, og det andet er kun tilgængelig for dig og dem, du har tillid til alle dine hemmelige og fortrolige. Der vil også bruge en adgangskode til at blinke.

Hurtigt og nemt, kan du beskytte dine data mod nysgerrige øjne ved hjælp af en simpel og gratis hjælpeprogram kaldet «USB Safeguard». På web-sites, der tilbyder at downloade denne software, skal du huske at blive offentliggjort brugsanvisning.

Adgangskoden på et USB-flashdrev kan installeres uden problemer, men du kan skjule dine oplysninger fra nysgerrige øjne på en anden måde. Du behøver ikke noget program, og den tid, det tager meget mindre. Mappe til at gemme fortrolige oplysninger, gøre skjult. Jeg tror, at det er i stand til at gøre hver, selv de mest erfarne bruger af den personlige computer. I dette tilfælde adgangskoden til USB flash-drev, du bare ikke har brug for, men de skjulte filer som kun du kender, og dem, der du har tillid til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.