SundhedKvinders sundhed

Kan jeg blive gravid med et rør? gynækolog svar

Enhver kvinde man føler en uimodståelig lyst til at blive mor, presset mod hans bryst forsvarsløse klump, se i hans øjne refleksion af dig selv. Men desværre, at få et barn, en lille man ønsker. Du skal også et godt helbred. Sommetider kvinder nødt til at fjerne røret. Hvad sker der så? Er det muligt at blive gravid med en pibe og undvære dem?

Strukturen af det kvindelige reproduktive system

For det første skal vi forstå, hvad der er behov æggeleder, at besvare det bekymrende spørgsmål. Så kvindelige reproduktive system består af skeden, livmoderen, æggeledere og æggestokke. Moderen rør med æggestokke udgør uterine vedhæng. Sidstnævnte er sædvanligvis beskyttet af en mukøse prop, der forhindrer sperm inde i hende. Dette stik er blødgjort under ægløsning og menstruation. I perioderne sæd stand til at trænge fra vagina til uterus. Ægget begynder sin rejse fra ovariet og bevæger sig langs æggelederen til livmoderen, hvor den er i kontakt med sæden. Dvs. æggelederen er det eneste sted, hvor æg og sperm.

Så hvis en kvinde fjernet et rør, om det er muligt at blive gravid? Utvivlsomt, ja! Men oddsene er reduceret med 50%, som per cyklus kun én æggestok producerer et modent æg. Så hver måned vil stå ægget er æggestokkene, der har en æggeleder.

Når en kvinde kan miste æggelederen?

Æggeledere fjernes, når patientens liv trussel. Dette sker i flere tilfælde:

  1. Graviditet uden for livmoderen. Sperm fertilizes et ovum i æggelederen. Og der er allerede befrugtet, den bevæger sig ind i livmoderen. Men det sker, at nogen grund til ikke at lade det fuldføre sin rejse. Som et resultat, fosteret begynder at udvikle sig i røret. Som det vil øge vævet til at strække og slitage, som forårsager alvorlige smerter og blødning.
  2. Inflammatoriske processer i væv rør kan forårsage en fuldstændig eller delvis fjernelse.
  3. Adnexitis. Sygdommen er ledsaget af betændelse i vedhæng i livmoderen. Oftest det forårsager pyogene bakterier. Hvis sygdommen køre, kan udvikle infertilitet, eller det vil være meget vanskeligt under graviditeten.
  4. Påfyldningsrør væske.
  5. Æggeleder have variationer i sin struktur.

Om der skal gøre deres udsendelse?

Bekymre sig om, hvorvidt det er muligt at blive gravid med en af æggelederne, det rejser tvivl. Hvorvidt der skal tage et sådant skridt? Men resten forsikret: lægen vil ikke ordinere driften uden en god grund.

Fjernelse af røret udføres i tilfælde af fare for patientens liv, såsom når en ektopisk graviditet mere end 4 uger. I tilfælde af alvorlig betændelse beskadigede rør forhindre bæring af fosteret, da det vil være konstant fra mikrober ind i livmoderen.

operationen overføres Hvor svært?

Efter udnævnelsen af operationen, vil lægen besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid med æggelederen blev fjernet, og forklare, hvordan en kompleks operation. I øjeblikket for sin ydelse med laparoskopi. Det vil sige, at patienten vil ikke gøre et stort snit, men kun to små huller. Denne metode er den mindst traumatisk. For rehabilitering af patienter tager omkring en uge.

obstruktion af rør

Ganske ofte udvikler obstruktion af æggelederne, hvis en kvinde lider betændelse i vedhæng. Resultatet er en pig - del, der dækkes af en tynd bindevæv. Hvis der er mange, er hulrummet i æggelederen blokeret eller vil blot holde sammen væg.

Som et resultat bliver ægget blokeret og kan ikke blive befrugtet. Er det muligt at blive gravid med en enkelt obstruktion af rør? Ja, hvis æggestokkene er ingen abnormiteter, og der er et andet rør.

De mest almindelige årsager til sygdom:

- infektioner, seksuelt overførte infektioner;

- abort;

- operationer på bækken organer;

- graviditet uden for livmoderen.

Hvad skal jeg gøre for at løse problemet?

Hvordan skal man behandle med obstruktion af æggelederne?

For det første kan du lade alt, som det er. Obstruktion ikke truer en kvindes liv. Det er oftest ikke engang klar over deres diagnose, hvis der ikke er problemer med graviditeten.

For det andet er det muligt at fjerne røret uigennemtrængelig. Dette sker normalt kun i tilfælde af aggressive inflammatoriske processer i det.

For det tredje, obstruktion af rør kan "indsætte op". Til dette formål, specialiseret udstyr, nemlig - robotten Da Vinci. Med det, kirurgen dissekerer og fjerner problemet med sammenvoksninger.

Sandsynligheden for undfangelse med et rør

Er det muligt at blive gravid med en enkelt ret eller venstre rør, hvis det opdages obstruktion? I dette tilfælde en kvinde har få muligheder - kunstig befrugtning eller rehabilitering af problemet området.

Kan jeg blive gravid med et rør, hvis alle de andre funktioner i den rækkefølge? I dette tilfælde vil den længe ventede begivenhed sikkert komme, er det nødvendigt kun at vente.

Som forestille fraværet af en æggeleder

Tilstedeværelse er ikke alle reproduktive organer foreslår nogle problemer med undfangelse. Derfor bør lægen først kontrollere sikkerheden funktion af forplantning. For at gøre dette:

- sørg for at der er ægløsning;

- identificere mulige risici;

- fjerne muligheden for truslen;

- at udføre behandlingen.

Efter disse procedurer vil være klart, om det er muligt at forestille sig en masterbatch rør i en bestemt sag.

Kontrol af ægløsning

Måned i en af æggestokkene oocyt modnes, som frigives i æggelederen. Der er hun befrugtet af sædceller, og er op til den femte dag i fosterudviklingen. Efter dette, embryonet går ind i livmoderen og tillægger det slimlag. Hvis en kvindes menstruationscyklus er brudt, er det muligt, at ægget ikke har tid til at modnes.

Det første trin er at måle basal legemstemperatur. Det stiger ved ægløsning ved 0,11 grader Celsius. Ud over denne fremgangsmåde til anvendelse ægløsningstest.

mulige risici

Kan jeg blive gravid med et rør? Kun hvis der er en ideel sundhed kommende mødre. Hvis røret er fjernet sammen med en æggestok, fordoblingen gælde for den anden belastning. På grund af dette, bliver uregelmæssig cyklus og reproduktive funktion er drastisk reduceret.

På den baggrund en øget risiko for at få et barn med en kromosomal abnormitet. Dette skyldes primært Downs syndrom. Den anden risiko - en graviditet uden for livmoderen. Derfor er ultralyd foreskrevet i de tidlige stadier.

Sandsynlige trusler for undfangelsen

Særlige risici efter fjernelse der. Kun hvis der er en forhindring eller et problem med det andet ovarie, så chancerne for selvforståelse er reduceret til nul. Ved normal drift, skal de resterende vedhæng ikke engang undre sig over, om det er muligt at blive gravid efter fjernelse af røret.

Behandling af undfangelse planlægning

Efter undersøgelsen, og fastslå, at der ikke er nogen trussel mod graviditet, parret giver et år forsøger at undfange et barn på egen hånd. Hvis den ikke gør det, begynder terapi. Stimulere ægløsning, kontrollere sæd af partner og lignende.

De kan også ty til IVF. Proceduren er gjort for kvinder med en æggestok. I dette tilfælde skal ty til øget stimulering af ægløsning.

Hvad truer fraværet af de to æggeledere?

Sommetider kvinder er nødt til at acceptere, at fjernelse af både æggeledere på en gang. Allerede inden starten på operationen i en sådan patient kan udvikle depression, især hvis hun har ingen børn. Selv kvinden, for hvem tilstedeværelsen af afkom er ikke meget vigtigt, helt sikkert det føles såret.

Men er det værd at gå i panik? Kan jeg blive gravid uden skorsten? Det er ikke nødvendigt at more sig med tomme håb: selvforståelse er umuligt i deres fravær eller obstruktion. Men chancen for at blive en mor er gemt. Til denne udvej til moderne metoder.

Hvordan til at udføre IVF

IVF - in vitro-befrugtning er en procedure, hvor en kvinde tager ægget og sperm af mænd. Befrugtning udføres af en læge, og de resulterende embryoner overføres derefter til livmoderen til livmoderen af den fremtidige mor. ECO - en chance for at blive forældre for par mangler en eller anden grund er det muligt, fordi jeg er sikker på mange af dem spekulerer, "Kan jeg blive gravid med et rør?".

Forberedelse til kunstig befrugtning tager en masse tid og holder fremtiden for forældre et stort ansvar. Først og fremmest en kvinde bør gøre deres egen sundhed.

Det anbefales at slippe af med overskydende vægt, at helbrede infektionen, hvis nogen. Og ikke mindre vigtigt faktor - at tilpasse sig til et positivt resultat. Nervøsitet, følelser - alt dette har en negativ indvirkning på den generelle tilstand af kvinder, og kan være en hindring for at gennemføre embryoner. For en god stemning læger anbefaler at gå mere, se gode film og smil.

Når testene viser vilje af kroppen, lægen ordinerer hormoner, der bidrager til stimulering af æg modning. Det bør være meget nøje overholde anbefalingerne fra eksperter, på grund af organiseringen af dine resultater afhænger i mange henseender.

Det næste skridt - fjernelse af æg. Kvinde nedsænket i anæstesi for en kort tid. Efter proceduren, begynder straks at bioanalytikeren til at arbejde, og en uge senere i en kvindes livmoder embryoer overført til livmoderen. Derefter er stadig uvist, om de vil slå rod. Det varer en spændende periode på 3 uger. På dette tidspunkt, anbefales det ikke kun for at glæde sig og drømmer om en lys fremtid, men også til at tune ind mulige svigt, at det ikke var et stort slag, og du gav ikke op. Det bemærkes, at i de fleste tilfælde, er det første forsøg ikke ende med et positivt resultat.

Hvordan ikke at gå amok venter til baby

Det står allerede klart, er det muligt at blive gravid med en slange til venstre eller højre. Men hvordan kan vi antage, at graviditet ikke opstår umiddelbart, og ikke vente på, at forsinkelsen af en cyklus? Erfarne i dette tilfælde kvinder rådes til at give slip på situationen, og så vil det ske. Bare acceptere dig selv for hvem har lært at tælle deres sædvanlige adfærd på dette tidspunkt i livet, og tøv ikke med at deres problemer. Glem ikke at gentage mig selv, at alt vil vise sig. Healthcare gigant træder frem og giver kvinder flere muligheder for at blive mødre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.