Kunst og underholdningFilm

"Faderens Søn": Russisk aktører i serien om den evige problem med fædre og børn

Ikke kun i litteratur det betragtes som en virkelig gamle spørgsmål om forholdet mellem fædre og børn. World Cinema kender nogle eksempler på skærmen undersøgelser så sarte og altid et interessant emne. Russiske forfattere er ikke bagud kolleger for nylig præsenteret for offentligheden en ny serie med et symbolsk navn "Faderens Søn." I sammenligning foreslåede sitcom "Two fædre, to sønner."

idé

Større filmselskab Yellow, Black & White i lang tid formået at etablere sig på den positive side. Alle komedie sitcoms og projekter STS kanal skabt af det, fordi flere år har virksomheden oparbejdet utallige fans så frem til frigivelsen af nye projekter.

En af disse var implementeringen af scenariet ideer Aleksandra Dagana. Blandt hans kolleger, herunder forfatterne af skitsen "Galygin.Ru" afgår han fra tegneserien sende og tilbyder en reel drama. Plug-studio "luftrum", hvor der "Søn af Faderen" bliver til debuten arbejde. En sådan ændring i genre orientering er forårsaget af en simpel ønske om at gul, sort og hvid for at skabe noget nyt, der går ud over det sædvanlige. Hævder scenarie, er selskabet lancerer i fremtiden projektarbejde - filmen "Faderens Søn", hvis aktører opfordres til audition.

lånte billeder

Det er ingen hemmelighed, at filmen er en moderne tilpasning af den israelske serien "autoriteten". skriftligt hold nemt overføres plottet til russiske åbne rum, skaber deres karakterer, deres navne, livsformer og på samme tid, som det ofte sker, uden at foretage væsentlige ændringer i den oprindelige idé. Kommunikation med forbrydelsen har endnu til at lære, og at tilføje drama og ikke kon- sammensmelte beskueren gangster liv, det valgte navn er meget interessant. "Faderens Søn," de aktører, der audition, lover at kombinere de prøvelser i hverdagen med de "problemer" i den kriminelle verden.

I mellemtiden må seerne ikke har nogen oplysninger. Af filmografi og backstage nyheder, de lærer om at forberede deres kæledyr til at skyde den næste film "Faderens Søn", som skuespillerne, efter kontraktlige forpligtelser ikke videregiver unødvendige oplysninger.

premiere

Skydning, samt komplette produktion sluttede i begyndelsen af 2014. Foregribelse fremkomsten af deres idoler på skærmen, krummerne af fans indsamle oplysninger om den scene. Sam kommende show skyldes de mange reklame for serien "Faderens Søn", som de aktører, herunder bly skuespiller Anton Makarska, ikke holder ordene tilbage. Anton karakteriserer arbejdet som en historie-en advarsel, afslører nogle hemmeligheder: en historie om, hvor kompromiser kan bringe, langsomt men sikkert at slette de aktuelle år linjen mellem godt og ondt. Kanal "Rusland-1", købte rettighederne til at vise et billede begynder at luft november 5, 2014.

Incredible fletter skæbner

Hovedpersonen Vadim Ilin arbejdede som skolelærer i historien. Manierede, er intelligent ung mand kommer til at snart give et tilbud charmerende Faith. Hans fars død skubber moderen til at afdække sandheden, viser det sig, adoptivsøn Vadim. Må ikke gætte om dette, beslutter han sig for at lede efter de biologiske forældre. På hans hoved lykkes han: hans egen far er en lokal forbrydelse boss Georgi Teodoradi.

Den intriger kommer ned til det faktum, at de to helte er en del af hinandens liv. For Vadim bliver det chokerende chok. George lever ikke efter reglerne, ser han sin efterfølger Vadim, som naturligvis skal vendes.

Succesen med "myndighed"

Af den måde, der er tale om en udenlandsk oprindelige design ganske godt. "Autoriteten" går på den fjerde sæson af skærmene. Da der vil være i fremtiden er ukendt, men indtil videre er det ikke kommer til at tage stilling. Russisk tilsvarende er ikke så strakt - den består af kun 24 episoder. Hvad skæbne vil vælge hovedpersonen, publikum vil lære ved at se filmen "Faderens Søn." Skuespillerne spiller hovedrollen, klar i mellemtiden til at dele deres indtryk. At vælge Anton Makarska, direktør Levan Koguashvili ikke tabt. Populær skuespiller og sanger har utrolig karisma, held vænne sig til de forskellige billeder, og som han selv indrømmer, serien "Faderens Søn" ser som en fremragende mulighed for at vise den indre forvandling, der oplever Vadim hele serien. Hvad Vadim stor interesse er at løse seerne.

"Faderens Søn": skuespillere dramatisk historie

Gruppe af Makarska var en galakse af store kunstnere. Så Marina Dyuzheva spillet en adoptivmor af helten. Den rolle, som en far og en kriminel koryfæer skuespiller spillede med stor erfaring Alexei Gorbunov. Tatiana Lyutaeva dukkede op i rollen som hans kone Galina Teodoradi og Denis Nikiforov - i rollen som deres søn Ivan, som, ak, Teodoradi ikke pålægger sådanne forhåbninger, som Vadim. Alt andet, showet besat af Alexander Baranovsky, Svetlana Ustinova Marina Konyashkin, Valery Terekhov og andre stjerner.

"To fædre, to sønner": de aktører komiske retning

For at bevise det postulat om forholdet mellem blodsbeslægtede - far og søn - er taget, og den serie kanal CTC, skabt af det samme selskab gul, sort og hvid. I modsætning til filmen "Faderens Søn," at slå problemerne her er ikke af så stort omfang og på ingen måde, heldigvis, ikke er forbundet med forbrydelsen. De er ganske enkel og, vigtigst af alt, serveret med STS iboende sans for humor: den berømte skuespiller Paul Gurov på tærsklen til sit hus møder søn, som gav op for 20 år siden. Victor kom ikke alene, men med mit barnebarn Vlad. Forvent ikke at opholde sig længe nyfundne afkom vil stadig nødt til at forblive i Gurov, på et øjeblik, og blev far, og bedstefar ...

"To fædre, to sønner," viste en god rating. I øjeblikket skudt 2 sæsoner. Den vigtigste rolle Dmitrij Nagiyev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.