Intellektuelle udviklingReligion

V, om at have sex kan være? Seksuelle relationer under fasten

V, om at have sex kan være? Dette spørgsmål generer mange familier, især de unge og dem, der er blevet ikke så længe siden at respektere kirkens love. De fleste troende, selvfølgelig, er svaret negativt. Familier, hvor overholdt grundlaget for ortodoks kristendom i flere generationer, holde sig til en klar mening om dette spørgsmål. I mellemtiden, ikke alle er så simpelt ...

Hvad folk tænker?

Hvis du gennemfører en undersøgelse blandt moderne mennesker om emnet "Er det muligt at sex på kontoret? " udtalelser vil være meget anderledes. Nogen vil måske sige, at man ikke kan kategorisk. andre Jeg tror, at det er muligt, men kun ægtepar. Nogen mener, at det er nok og design relationer i registreringsdatabasen kontor. Og nogle vil indføre et forbud kun på fri kærlighed, som generelt er i ortodoksi betragtes som en forfærdelig synd. Men for at have sex under fasten pas på mange. Hvorfra vokse rødder disse overbevisninger, og hvordan de er forårsaget?

Essensen af fasten i den ortodokse kirke

Så en af de vigtigste spørgsmål, som de troende i stillingen: "Kan vi have sex?" Hver kanon i enhver religion er ikke taget fra loftet. Betydning og formål er altid til stede i alt. I ortodoks kristendom fasten er en tid til at rense sjælen fra syndige tanker, overgive det mest asketiske livsstil. Der må ikke være fed mad: kød, fisk, osv Alkohol, cigaretter også forbudt. Nå, selvfølgelig, kødelige relationer. Det menes, at ved at opgive al denne person bringer et offer til Gud, jeg tænker over det evige, gør at det er mere spirituel. A fysiske behov, tværtimod, satte ham på niveau med de dyr, der ikke har nogen sjæl, men at også, er dømt til evigt liv. Kun evigheden så åndløse væsener er udarbejdet i form af helvede.

Bibelen siger, at mæthed mange mennesker førte til døden, men afholdenhed gør dårligt er ikke truet. Desuden er det hæver mennesket over den fysiske verden, hvilket gør det stærkere, tættere på Gud. Derfor hvis du undrer dig i stillingen, kan vi have sex, er svaret fra dette synspunkt alene: det er umuligt. Lad os tage et dybere kig på denne situation.

helgener farvel

Generelt hvis vi taler specifikt om, hvordan du kan have sex på kontoret eller ej, her er det nødvendigt at anvende til kilden, nemlig forskrifter af apostlen Paulus. Han opfordrede parret ikke at vige tilbage fra fysisk nærhed af hinanden, og at gøre undtagelser bortset faste og bøn. Men! Efter gensidig aftale. Og så komme tilbage sammen, for ikke at give anledning til for fristelsen til Satan.

Med andre ord, den helgen gav gode af ægteskabelige kærlighed, men afslappet relationer betragtes rænkespil Satan. Og det er ikke lysten til at hengive sig til dem, parret opfordrede til forsigtighed i afholdenhed, så det var virkelig til gavn for sjælen, ikke i fare. Det er nogle stive rammer, han ikke sætte. Ud fra dette kan vi konkludere, at det er muligt at have sex på kontoret, men kun hvis en af ægtefællerne kan ikke undlade i lang tid. For eksempel, hvis en mand virkelig ønsker, så konen må ikke nægte ham, at han ikke blev udsat for fristelser og synd ikke på siden.

Apostlen Paulus II og andre helgener. For eksempel, St. Dionisiy Aleksandriysky, der levede i det fjerde århundrede f.Kr., sagde, at folk, der er gift, er dommerne selv og deres eget behov for at fastslå behovet for og varigheden af afholdenhed. Men Timofey Aleksandriysky generelt ved at støtte St. Paul og tilføjer, at parret ville være rart at holde sig til seksuel fastende i weekenden - lørdag og søndag. Fordi disse er de dage, hvor kirkerne holdt liturgi. Her kan vi drage den konklusion, at hvis det er meget vanskeligt, da sex i stillingen er muligt, men det er nødvendigt at begrænse sig selv i det mindste i de dage i liturgien og helligdage. Og andre kanoniske forskrifter den hellige ortodokse verden ikke kender.

jonglering

Selvfølgelig er alle troende forsøger at overholde kanoner i post religiøse. "Kan vi have sex på dette tidspunkt?" - de er interesseret i. Religion er for afhængige af mennesker. Desværre er det ikke altid prædike meget spirituelle mennesker, med rene tanker ... Og oftere iklædt kappe fanatikerne. Og de ved, at alt er vendt på hovedet. Bogen, der udgives af, især, russiske religiøse figurer, således at stillingen ikke kan have sex kategorisk. Og på almindelige dage forbud mod seksuelle relationer overlapper hinanden, ifølge dem, mandag, onsdag og fredag. Plus liturgiske weekend. I alt viser det sig, at sex sognebørn kun tilladt to gange om ugen. Selv kanoner, der ikke kræver kirkelige ...

Hertil kommer, at præster ofte misbrugt deres magt, groft blander sig i det personlige liv af menigheden. I historien om den russiske ortodokse kirke var der lejligheder, hvor de gejstlige organisere denne overvågning af flokken, som ønsker at etablere, holde sig til begrænsninger i mennesker sexliv eller ej.

Der er sådanne præster i dag. Lytte til bekendelse af sognebørn, de skarpt fordømme "syndet", giver instruktion, krediteret ægtefæller streng straf i form af afholdenhed. Således sommetider gør en splittelse i familien, og selv ødelægge dem.

Sådanne overdrevent nidkære ministre har gentagne gange sagt de højere gejstlige på tidspunktet for de katedraler. Det pegede på præsterne, der må afvises at tvinge eller overtale sognebørn til kyskhed mod deres vilje. Og anbefales at overholde i at tale om familielivet særlig pleje. Men fra tid til anden er der fanatikere overalt.

Ifølge præsten

Selvfølgelig, hvis du spørger en streng præst: "Og i den post, om sex kan være" - det er sandsynligt, at han vil reagere negativt. Bare rimelig verger, i modsætning til den bigot vil ikke insistere på det også. Hans svar vil være noget i retning af dette: "Det er ikke hensigtsmæssigt, men hvis dit kød er svagt, kan du, men prøv at holde så meget som du kan tåle." Folk i denne alder er svage i deres lidenskaber. Den hellige Fædre er de ikke pålægge meget strenge begrænsninger, så folk ikke vende sig bort fra kirken og til omfanget af deres styrker overholder kanonerne.

Ifølge præsten Savva Storozhevsky kloster at udføre ægteskabelige pligter under den store fasten er strengt forbudt. Efter alt, Jesus kalder disse dage for at håndtere de lidenskaber og dårlige vaner, slippe af med syndige tanker og handlinger. Hvis denne adfærd er givet hårdt, bør du henvise til bekendelse og omvendelse, som giver kraft og styrke. De vigtigste ting - at forhindre afslapning og ikke at bukke under for fristelsen, støttende sig ved bøn.

Ærkebiskop Elias - biskop i Novgorod - sagde, at er især vigtigt at afstå i påskeugen, samt passioneret og Fedorov (den første). Af den måde, selv de mest tolerante gejstlige anbefale ægtefæller udelukke seksuel intimitet selv under hellige uge, når jeg ikke bliver holdt tilbage i hele posten.

Dommen af læger og psykologer

Og hvad siger de om Temperance mennesker, der er langt fra religion? Hvad er i dette nummer af Science holdning? Healere af krop og sjæl, det vil sige læger og psykologer, forbud mod sex under fasten, selvfølgelig, ikke pålægger. Men intet skadeligt afholdenhed kan ikke se, hvis det ikke er for lang. Efter deres opfattelse er dette endnu en vis fordel, fordi efter et vist interval skærpede seksuelle følelser og bringe mere nydelse til ægtefæller.

Og ligesom de andre?

Hvor mange religioner, så mange meninger. Hver har sine egne dogmer, forbud og begrænsninger. En af de mest stringente velovervejet islam. Så må jeg sige, at i denne sag muslimerne oprettet er ikke meget kategorisk. Islam forbyder ikke sexliv under ramadanen (næsten det samme som for den ortodokse position). Men! Opløsning gælder kun for patienter, nomader og folk midlertidigt bosatte sig i et fremmed land. Det kan være sex under fasten, og alle de andre må vente.

ortodokse undtagelser

Men ortodoksi - især samtidskunst - ikke sådan et bæst. Der er tilfælde, hvor parret mødtes efter en lang adskillelse, og det møde, de havde netop posten. For eksempel kan en soldat kom hjem for en uge, eller en sømand vendt hjem fra en lang rejse, og en måned senere er det igen på vejen. Det ville være grusomt at kræve, at afholdenhed og, i overensstemmelse med læren af St. Paul, selv syndige. Især hvis den forreste - en ny adskillelse. I sådanne tilfælde har den ortodokse kirke vendt det blinde øje til dogmer og giver nikke til den fysiske kærlighed.

En vigtig pointe - gensidighed

Det sker, at den ene ægtefælle churching i familien, og den anden - nej. Eller bare nogen stærkere i ånden, mens andre - mindre. Så, mens den første voldsomt faste (herunder seksuel), det andet gør op for underskuddet på siden. Fra synspunkt den ortodokse kirke, denne situation er endnu mere syndige end det kødelige forhold mellem mand og kone under fasten. Og hvis vi ikke er sikre på din partner, tvivler i sit fæstning, er det bedre ikke at praktisere afholdenhed overhovedet, og gå til "sult" gradvist, gennem samtaler, bønner og tilståelser.

Personlig skriftefader svar

Så du kan eller ikke kan have sex under fasten? Visse konklusioner vil gøre denne artikel. Men i verden kan der ikke være nogen entydig, kategorisk. En person skal være fleksible, for at lytte til din sjæl ...

Og hver familie - er særligt enkelt tilfælde. Og omstændighederne er forskellige. Derfor siger han den vise Paulus, at afholdenhed skal være efter fælles overenskomst mellem ægtefællerne.

Hvis to af os til at komme til en slags beslutning det kan ikke hjælpe præsten. Bare ikke ansøge om sådanne intime spørgsmål til en udenlandsk præst. Tillid kan være skriftefader, der leder familien i lang tid, klar over de problemer og forhold af ægtefællerne liv og kan bede en rimelig, sand netop for dette tilfælde kan være svaret. Eller rettere, ikke engang svare og rådgivning. Hvem elsker og gift bevare og levere fra synd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.