Mad og drikkevarerVin og spiritus

Gene "Hendrix": fabrikanten, fæstning, anmeldelser

Mindelig familie af disse drikkevarer er blevet udbredt i hele verden. Nogen elsker cocktails med deres anvendelse, og der er kendere af rent produkt. Gene "Hendrix" (Hendrick Gin) retmæssigt indtager en værdig plads blandt andre "klassekammerater". Men anderledes, uden tvivl, for sin originalitet og entydighed af smag kvaliteter, en delikat aroma og nuancer af madlavning.

Gene "Hendrix". historie

Og hun begyndte relativt nylig. I 1999 vises mærket i Skotland. Drik begynder at blive produceret i Girvane selskab "William Grant & Sons." Og allerede i 2000, gin "Hendrix" modtaget en guldmedalje på konkurrencen i San Francisco. Blandt de udmærkelser og resultater - titlen "Jin of the Year" i 2003, guldmedalje i konkurrencen om design af emballage og andre internationalt respekteret pris. Ud over den traditionelle smag af enebær, gin "Hendrix" har aroma af roser bulgarske og agurk. Og denne ædle drik er aftappet i uigennemsigtige flasker, såkaldt apotek besidder proprietære design.

produktions finesser

Hvad er karakteristisk for denne fremgangsmåde destillation anvendes så meget som to forskellige apparater til destillation. I den første, Carter hoved, der har den oprindelige design, der ligner en kurv, er græsset ikke fordøjet, og "svømme" for et par. Denne "Carter" - næsten det eneste levet op til i dag, blev bygget i 1948, og i slutningen af sidste århundrede - nænsomt restaureret. Den anden terning af destillation - udstyret er fremstillet brødre Bennett i London, i 1860! Han er den ældste af de eksisterende kuber.

Destillationsprocessen

I begyndelsen af Bennett apparat er fyldt med korn alkohol, vand, og 11 slags forskellige aromater - planter, blandt hvilke enebær, kamille, hyldebær, koriander, spidskommen. Nat blandingen af urter gennemvædet i alkohol og derefter opvarmet de resulterende par udledes ind i en kondensator, hvor væsken igen dannet op til 80% styrke.

Endvidere i den stadig vogn læsset del af urter (antallet af ingredienser og proceduren bogmærker hemmeligholdt af brand ejer). Kurv placeret inde i røret til at fjerne væske. Par alkohol dannet som et resultat af opvarmning, hæld over græsset. Hele processen kræver en løbende overvågning og manuel justering. Efter en "kurv" af destilleret alkohol er endnu stærkere: 83%. Således opnåede to forskellige alkohol som derefter blandes i særlige beholdere med 450 liter volumen, der producerer blanding. Og i den sidste tilføjede essensen af bulgarsk rose og agurk puré. Efter filtrering bør kold drik. Således opnåede gin "Hendrix". endelige drik styrke til at være aftapning fra 41,4 til 44%. Det første tal - for Skotland og England.

Små partier - nøglen til kvalitet!

Karakteristisk nuance produktion er, at gin "Hendricks" fremstillet i meget små partier af 450 liter. Dette tillader føreren at blande mere præcist udøve kontrol med fremstillingsprocessen. Og resultatet er en høj kvalitet drikke gin "Hendrix" (foto aftappet drikke - nederst).

For mere information om ingredienser

Cocktail af vegetabilske krydderier drik er meget omfattende og indeholder 11 ingredienser. Korianderfrø give en særlig specifik aroma. Ingefær puster nyt liv og giver styrke. Citron og estragon bragt fra Marokko, enebær - fra Italien. De giver en krydret og sød på samme tid en bitter smag, meget eksotisk. Belgisk kvan rod har medicinske egenskaber og bidrager til at styrke immunitet, modregne en buket af musky aroma. Orris rod fuldender blandingen er virkelig indviklet og rige. Hver af komponenterne i definerede doser, der administreres i destillationsprocessen (master blanding giver manuel styring og kender hemmeligheder). Og yderligere to oprindelige ingrediens indført i den endelige drik produktion: Bulgarsk rose ekstrakt (blade) og et uddrag af de belgiske friske agurker.

Kvaliteten af anvendt vand

Det menes, at produktionen af drikken særlig betydning er kvaliteten af vand, der anvendes. Girvan (Skotland) er beliggende i den sydøstlige kyst. I dalen - blødt vand med specifikke egenskaber og kvalitet. Den ideelt binder alkohol fra korn med komplicerede palet aromatiske urtekosttilskud, skaber tynde og unik buket drikkevare, såsom gin "Hendricks". Anmeldelser af dens smag blandt forbrugere og producenter af drikkevarer i barer - kun positive. Og ligesom sin grundlæggende en meget rig smag og aromatisk bouquet, lidt adskiller den traditionelle drik i en serie af høj kvalitet gin.

Gene "Hendrix": cocktails med hans deltagelse

  1. Den enkleste udførelsesform for brug: tonic udtages (kan være "Schweppes') 2 portion, et par stykker af is og 1 del" Hendrix". Og drikke indtil udgangen med den vigtigste ingrediens i flasken. Du kan tilføje en cocktail skive lime eller citronsaft: Disse citrus perfekt understrege smag. Hvis du ikke kan lide at gøre det alt for hårdt, kan du bruge andre proportioner (1: 3 eller 1: 4 - i et forhold mellem gin og tonic). Du kan også bruge andre drikkevarer til fortynding, for eksempel "Sprite".
  2. Men for nogle kendere af stærke drikke en sådan mulighed kan synes uacceptabel. Analogt med det faktum, at mange afviser metoden for at bruge en god whisky og cola, under forudsætning af, at kun ødelægge så ædel sammensætning. For disse kammerater er meget stærke og modige tilgang cocktail "Vesper", der er beskrevet i Flemings roman "Casino" Royal "". Drikken er opkaldt til ære for James Bond Vesper Lynd. Men gin var der en anden - Gordons. Så tage 60 mg gin, vodka, 15 mg og 10 mg vermouth. Selv tilføje masser af is - og i en shaker: ryste, men ikke blandes!
  3. En tredje mulighed er at blande den respektive gin med frisk citrus juice. Det viser sig temmelig svag, men meget velsmagende cocktail (tilføje masser af is), perfekt til ungdomsgrupper parter.
  4. En anden mulighed: Bland gin "Hendrix" tæppebanker eller enhver frugt og bær likører. Bestemt, er det nødvendigt at tilføje mere is og bringe en drink i de passende briller, pynt med en skive citron eller lime.
  5. Cocktail "Bronx" er som følger: gin - 20 ml, vermouth "Ross" - 10 ml, tør vermouth - 10 ml appelsinjuice - 20 ml, forberedelse, naturligvis, i shakeren og anvende is.
  6. Cocktail "Lady Chatterley" fremstilles som følger: gin - 30 ml, "Curaçao" - 10 ml vermouth - 10 ml appelsinjuice - 10 ml. Serveres nødvendigt i glasset ved høj stilk.
  7. Æble "Martini" fremstillet som følger: tage 15 ml gin, 40 ml friskpresset saft fra æbler, vermouth 25 ml af tøris. Pynt med skiver af æbler.
  8. Gene blandet med grapefrugtjuice og is såkaldte "grapefrugt splash."
  9. Godt som hulning med denne ædle drik. Vi bruger en gammel opskrift, stadig udtrykt af Charles Dickens. En sådan en punch med kanel, Madeira, citronsaft, ananas og honning er det nødvendigt at drikke varm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.