TravelingRejsetips

Hamborg, St. Michael-kirken: historie, arkitektur, placering og anmeldelser

Hvilket er det vigtigste protestantiske kirke i byen (Hamburg), St. Michael-kirken for over tre hundrede år (et par afbrydelser nyttiggørelse) åbner dørene hver dag sognebørn og betager med sine eksterne udseende turister. Faktisk sådan en smuk og samtidig lidt dystert arkitektonisk skabelse fremkalder visse tanker.

Kirken kan ses fra den havn og de mange områder af byen, da dens klokketårn, som også er et symbol på Hamburg, som ligger i en stor højde. Church of St. Michael, de almindelige mennesker kaldet "Big Michael" - de vigtigste attraktioner i byen, er særlig værdifuld for hele landet.

Kirke af St. Michael i Hamburg: Historie

Fra 1648 til 1669 år blev Christophe Korbinusom og Peter Marquardt første kirke rejst. Det var St. Michaels kirke, men ikke den, der står på stedet i dag. Det er en stor treskibs kirke, smuk bygning, som ikke var til at stå i lang tid - i midten af det XVIII århundrede var det helt brændt. Grunden til dette var lynet. Klokketårnet kollapsede, kirken forblev kun ruiner.

Et år senere (i 1751) på samme sted begyndte at bygge en ny kirke. Beskæftiger sig med design og Ernst Georg Zonnin Johann Leonard Preya. Efter 15 år siden begyndelsen af opførelsen af kirken, dens udjævnede en lys og elegant tårn og åbnet. Gamburgtsy kaldet Michel kirke, og siger til denne dag.

Men det slutter ikke den grusomme test. I 1906, da restaurering arbejde, der udføres, branden startede som et resultat af, som det vigtigste symbol på byen (Hamburg) - St. Michaels Kirke, mistede en smuk tårn og han led meget, var der kun vægge.

På dette tidspunkt restaureringen af templet forårsagede megen polemik. Dette er ikke overraskende, fordi kompleksiteten af den faldet til "Big Michel" ikke har tilsidesat nogen. I stedet kirke ærkeenglen, arkitekter og indflydelsesrige person insisterede på opførelsen af en anden kirke, har ikke i stil med den sene barok og den mest hensigtsmæssige af det XX århundrede. Men deres planer gik galt: gamburgtsy således elskede turistattraktion for byen og så meget stolt af det, der insisterede på restaureringen af kirken til ære for Michael.

Det er bemærkelsesværdigt, at den tredje i kirken bygning blev opført på de samme tegninger som de tidligere, men arkitekterne har brugt moderne materialer og byggemetoder. Allerede ved 1906 St. Michael-kirken (Hamburg) var klar. Den bedste løsning arkitekter var opførelsen af en armeret betonkonstruktion. Det er takket være hendes tredje arkitektonisk skabelse, dedikeret til ærkeenglen, den overlevede i løbet af hårde kampe under Anden Verdenskrig, til trods for at Hamborg derefter udsat for intens bombardement.

Den arkitektoniske stil og udseende af kirken

Bygningen blev opført i senbarok stil. Church længde er cirka 71 m, bredde - 51 m, og højden af skibet -. 27 m i røde mursten blev valgt som kappemateriale. Limestone bruges til at skabe dekorative elementer.

Det vigtigste element i templet er en kæmpe statue af Arhangela Mihaila, holder et spyd, i slutningen af som trænger djævelen. Det er lavet af bronze og er monteret over hovedindgangen, så tydeligt ses af besøgende.

Besøger Hamburg, St. Michaels Kirke, bør du være opmærksom på Klokketårnet. Det kronet den største i Tyskland ure, dekoreret med guld, som hældes på ethvert tidspunkt af dagen. Der er også udstyret med en observation dæk tilbyder spektakulære bybilledet.

Interiør design og dekoration af kirken Arhangela Mihaila

Inde i kirken så som formodes at være enhver bygning, bygget i barokstil - rige og meget smuk. Interiør design - en meget imponerende syn: Her størrelsen af alteret i de 20 meter, lavet af marmor, og malerier af bibelske temaer, og et relief den sidste nadver, lavet af bronze. St. Michaelis Kirke i Hamborg -. Er behersket men elegant arkitektonisk skabelse. Det bliver klart, hvorfor så gamburgtsy forsvarede deres punkt af interesse.

St. Michaels Kirke i vore dage

I dag er templet ikke kun ser godt ud og er fuldt genoprettet, forbliver den i kraft. Der er tjeneste tjener kirkens orkester med orgel, som lyder blive endnu mere "stærk" i alle henseender på grund af akustikken. Af den måde, det er unikt, er det næppe andre steder du kan finde de samme kraftige ekkoer.

Hvis du kommer til at se i Hamburg, St. Michaels Kirke, er det værd at overveje, at besøget er det kun muligt efter gudstjenesten. Turister får lov til at gå op til observation dæk til at se på omgivelserne.

Fra slutningen af efteråret til midt på foråret er åben fra 10:00 til 17:30, og i den varme årstid - lige fra 9:00 til 19:30. Hvordan og hvornår du besøger andre kirker, er det nødvendigt at overholde dress code: ingen T-shirts, shorts og korte nederdele.

Adresse Temple Arhangela Mihaila

Den nøjagtige placering af: Englische Planke 1, 20459 Hamburg, Tyskland. En halv kilometer fra kirken er der en metro station og Baumwall Rödingsmarkt, og i en afstand af 600 m - St. Pauli.

St. Michaels Kirke, Hamborg: anmeldelser

Tager denne tyske by, skal du huske at kigge ind i kirken til ære for ærkeenglen. Ikke kun fordi kirken er en af de vigtigste attraktioner i Hamborg og dets symbol. Arkitektonisk udseende, interiør og naturligvis en observation dæk på toppen - alt dette fortjener opmærksomhed af turister.

St. Michaels Kirke (Hamburg), i udtalelsen fra rejsende, vil efterlade et varigt indtryk i sjælen. Denne storslåede bygning, er alvorligt på ydersiden og bud inde er det bedste sted på jorden for at udforske den sene barok og de virkelig tyske motiver. Mange turister har sat sig som mål i første omgang at besøge dette tempel, og efter et besøg der, anbefales det at gøre dette andre feriegæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.