Intellektuelle udviklingMystik

Rassorka på modstanderen hjemme. Magic, bønner og besværgelser

Når der er en anden favorit lidenskab, pigens hjerte revet i stykker. Mange mennesker kaste op deres hænder, uvidende om, at magi giver korrektion opskrifter problemer. Der er en metode som rassorka på modstanderen hjemme. Dette er en hel række særlige ritualer, som er egnet til forskellige situationer. Det er kun nødvendigt at tage mig sammen, så husk at du er dronningen, og til at begynde at handle. Interesseret? Lad os vælge ritualet.

Hvad du bør vide om rassorke

Du ved, magi indflydelse har to sider. Normalt deler alle de magiske af sort og hvid. Rassorka på modstanderen hjemme kan komme og i dette og i andre forklædninger, som ingen skam. En sort magi, du ved, fører returløbet. Derfor er det ønskeligt ikke at gøre. Før du kan bruge bønner og besværgelser, forsøge at bestemme, hvorfor der var en anden dejlig. Hvis dette er en naturlig proces, er det sat på skæbnen for den anden kvinde, ville dit ritual være sort. Det sker altid, når en heks går imod de højere magter. derhjemme til rival Rassorka nyttigt, når en elsket charmeret. Beskrevet rite neutralisere de negative konsekvenser, at situationen vender tilbage til sin oprindelige tilstand. Det er tilrådeligt at huske, at lyset har en tendens til ikke at bringe flere problemer på hans lille hoved. Desuden ville det være godt at spå med kærlighed. Hvis du laver en fejl, højere kræfter kun let irettesat, men vil ikke give en alvorlig lærestreg. Sommetider piger og bevidst bedraget sin kone ser sort ritual at straffe forræder. Magic bog indeholder beskrivelsen heraf. Men vi behøver ikke at kontakte dem. Hvorfor forestille skæbne Byttet?

Hvad er de ritualer

Rassorka på modstanderen derhjemme - en enkel ceremoni. Når det bliver at vælge den form for handling, styret af de betingelser, hvor det er nødvendigt at handle. Ritualer er:

  • kontakt;
  • i afstanden.

Den første praksis, når det er muligt at overføre forræderen medier magiske indflydelse. Det er mere effektivt end sidstnævnte. Men hvis kommunikation er afbrudt, det kan ikke blive hjulpet, er det nødvendigt at spå i det fjerne. Bare vælge præcis den form for handling, som er ægte. Det er ikke nødvendigt at vade i hemmelighed til døren af et par til at smide i hjemmet luftfartsselskab. I dette tilfælde er det meget mere nyttigt for de fleste hekse bønner og besværgelser. De påvirker ikke kun den konkurrent med deres kære, men også på eget aura af heks, forhindre fremkomsten af karmiske knuder.

Hvordan til at forberede den rituelle

Apropos beskidt egen aura. Piger ofte tilbageholdende med at bruge rassorki egen. I dag er en masse information om de magiske ritualer. Eksperter siger, at nogle ritualer byrde af karma. Det er virkelig sandt. Men der er en enkel måde at beskytte dig selv. Det er nødvendigt at forberede sig til ceremonien, bruge det med en ren sjæl. Så alle de kræfter i universet vil være på din side. Det skal forstås, at udseendet af modstanderen kan være forårsaget fordærv. Hvis pigen tog varsler, den kærlige sjæl netop afhentet negativ. Så bør der være en aura udrensning. Men det er ikke nok. Du er nødt til at hjælpe dig selv til at fjerne den sorte energi af feltet. Det anbefales at hurtigt. Sid for lidt på diæt. Lidt arbejde på dine tanker. For at slippe af had, vrede, bitterhed, jalousi, depression og lignende. Perfekt hjælper lidt ritual i kirken. Gå til templet og sætte stearinlys grace-alle deltagerne i trekanten. Hvis du kan ønske god modstander, så klar til fortunetelling.

Rassorka løg

For at udføre ceremonien bedes købe en pakke med salt. Ændringen tager ikke. Og når røre pakken, fortælle sig selv på denne måde: "Salt er ikke mad, og (kærester navne) på den ulejlighed!" Stadig brug for et foto rival og favorit, en kniv med et sort håndtag (kan males), af samme farve tråd, selvfølgelig, pæren . Rite plan om at Witch (fra midnat til klokken tre om morgenen). Advance binde dig med alle de mørke, fjerne smykker, hendes hår ned. Vinduerne skal lukkes tæt. Skær løget i halve. God salt begge sider, ytre disse ord: "løg saft ramt i hovedet, ville holde i øjet til tårer flød. Soul Herren tjener (er) vil opløses i parterne i skænderier kærlighed wrap. Som løg rådne, elsker at passere. Amen! "Vent til saft handle på den halve. Vedhæft til hver person i et fotografi salt. Forbind halvdele til billedet viste sig stik til hinanden. Bind en perlerække af løg og sted i en plasticpose. Og det bør sættes på den mest fugtigt sted. Rassorka vil handle i stævnen, når indholdet af pakken vil rådne.

Rite salt

Lad os nu tale om kontakten ritual. For at udføre denne test, også brug for salt. Få det på samme måde som beskrevet ovenfor. Rassorka på salt er godt, fordi det virker næsten øjeblikkeligt. Efter midnat den aftagende måne åbne en pakke med salt. Hex hendes ord seks gange: "Helvede vil ikke blive til engle, slange fugl på himlen flyver ikke, ørnen ville ikke kravle mellem stenene, og (navn på modstander) fra (favorit) til at skændes og sakke agterud skandalen. Amen! "En pakke beliggende i det klare i vindueskarmen, indtil de første stråler fra solen. Så fra det skal tage en knivspids eller to af salt, og resten af kork stramt, så lyset ikke ramte. Høstede krystaller kan tilsættes til fødevarer med et af de elskende. Hvis dette ikke er muligt, smide mellem dem, når du møder. Rite vil handle på samme dag.

Conspiracy til rassorku

Hvis der ikke er foto modstander, men du kender hendes navn, derefter udføre ritualet af vand. Hans, ved den måde, anbefaler snydt koner. Bare husk på, at dette ikke er en enkelt ritual. Conduct bør være tolv dage af den aftagende måne. For ritual har brug for en gryde og almindeligt vand fra hanen. Hæld det i en beholder og sat i brand. Som begynder at koge, sige følgende ord: "Som vandet koger, så den ulejlighed kommer fra Herrens tjener i hjertet (navnet) for evigt. Hans sjæl er revet, med to straks forsøge. Lit det en brand, ilden gik mørke glød. For to deler smerte, helbrede Darling Herren tjener (navn), hans kærlighed. Glem den sorte heks, fuld ondskab. Det ville ikke være den Herrens tjener (navnet på hans elskerinde) med din favorit tilfreds med dette øjeblik af skandaler mellem dem, bande ja modgang. Amen! "Busede formel bør være seks gange. bære Umiddelbart gryden udenfor og vyplesnite kogende vand på den bare jord (hvor intet vokser). Gentag tolv dage.

Simoronsky ritual

Magic bog bruges i en sjov magi. Det er ikke farligt, men meget effektiv. Du er nødt til at finde den ældste bog, der har et hus, eller købe brugte boghandlere. Selv forberede "tryllestav". Forestil som en rigtig troldkvinde. Bo alene. Kjole i en magisk kappe (kan af tæpper eller lagner gøre. Kravl op med en bog og en tryllestav på bordet. Åbn lydstyrken på en hvilken som helst side. Læs en magisk sætning med dine egne ord. Du skal kommandere folk at være faldet ud døden. Wave din tryllestav til at bekræfte din ordre. For fastsættelse hoppe af bordet i hjemmesko, står side om side på gulvet Du vil falde -. vil begynde at løbe igen -povtoryayte Nej ..

Rassorka på rød peber

Alle ved, at dette er en meget brændende krydderier. Troldmænd bruger det ofte til at påvirke folk. Du er nødt til at hælde lidt peber på underkop. Recitere ham disse ord: "Som inde peber rød ild brændende, så sproget (navn på modstander) onde ord til (navngive din favorit) spytter, negle ridset så hænder beats. Verdens glemte følelser bud imellem dem er cool! "Tal formel seks gange. Underkop med peber skal holdes indtil morgenen i vindueskarmen. Den næste dag, han har at komme ind i maden eller på huden af objekter. Du kan drømme op, for eksempel opfyldning i lommer eller sko. Sommetider de gnides dørhåndtag. Bare vær forsigtig. Rør ikke ved med bare hænder charmeret krydderier. Ritualet er meget stærk, blive vred på en elsket en, vil aldrig gøre fred.

Klassisk rassorka

Village hekse til salt og peber ikke ty. De dyrere dyrehår. Prøv at gøre dette til en sand ritual. Det er nødvendigt at samle på et stykke uld kat og hund sort. Bring dem hjem og lægge sig. Anskaf en anden tæt opkald med en elsket ens hoved. Hvis der er en lås på en rival - vil komme i handy også. På den aftagende måne efter midnat rulle op alle ingredienser til en kugle. Sig på dette tidspunkt: "The Cat og hund verden bor ikke sammen ikke tygge maden, bark og bide i hinanden kast. Og Herrens tjenere (navne) onde og skænderier bryde op, aldrig to skal mødes mere. Amen! "Den resulterende bedroll skal pakkes ind i et nyt lommetørklæde. Bære den med dig, indtil du skruet op for sagen at kaste et par. Ideelt set bør det komme ind i rummet, hvor de elsker at gøre. Sådanne bedroll kaste op, som regel under sengen. Men du starter fra situationen. Det vil være nok til at sætte det i lommen på en af de elskende. Disse mennesker bliver vrede og forbandelse. Efter en kort tid til at hade hinanden.

forholdsregler

Du ved, magi derhjemme - business as usual. Vore forfædre troede på magi, betroede ham med deres skæbne. Imidlertid bør det erindres, at de højere magter har deres egne planer, ikke altid er sammenfaldende med dine. Og imod sig farlig. Læs derfor materialet igen, at være opmærksom på anbefalingerne. Witch bør være ude af kærlighed, ikke ud af egoisme. Tror ikke, at du behøver kun lykke. Det er alt hvad du behøver for et normalt liv. Rassorki gøre mod skruppelløse hekse praktiserende varsler. Hvis parret virkelig forelsket, er det bedre at tage til templet for at bede. Må den Almægtige eller hans engle at hjælpe med at håndtere situationen. Intet under de gamle sagde, at der ikke har råd til varen er ikke givet. Når du faldt en sådan test, betyder det, at universet kan lide denne ekstraordinære mand! Du selv vil snart forstå dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.