Intellektuelle udviklingNumerologi

Gætte fødselsdato

Gætte på fødselsdato er meget tæt på ethvert menneske. Dette skyldes det faktum, at hver person har sin egen magiske tal, hvilket ikke er karakteristisk for alle andre mennesker. Nummer (som også omtales som antallet af skæbnen), tildelt hver, ledsaget af hele sit liv, og ofte bestemmer egenskaber og opførsel. Kendskab til dette nummer, kan vi karakterisere personen med tilstrækkelig nøjagtighed til at fortælle om sin kompatibilitet med andre mennesker ser ind i fortiden og gøre den nuværende. Efter at have tilbragt en gætte på brylluppet dato, kan du finde en heldig dag for ægteskab eller endda deres forventede fødsel første barn. Af tallene, kan du bestemme en succes for virksomheder og hviledage samt mange andre ting, der appellerer til de fleste mennesker. Numerologi - ikke kun videnskab, men også en af mulighederne for den fremtidige viden, som bliver mere og mere populært.

Gennem divination ved fødselsdato, kan du prøve at analysere, hvad der sker med en person i fremtiden. Dette er baseret på karakteren af den enkelte, der er direkte forbundet med det magiske tal. Efter alt, kan vi sige med tillid til, at stort set alle menneskelige handlinger og beslutninger afhænger af temperament og adfærd. Folk tegnet siger, at karakteren - det er et referencepunkt for skæbnen. Kendskab til den fortolkning af den skæbne en bestemt person, er det muligt at drage konklusioner om dens adfærd i en bestemt situation. Derfor er det muligt i nogle situationer at undgå gentagne fejl i forbindelse med karakter.

Afhængig af tidspunktet for divination kan have flere retninger og procedurer. For eksempel kan profetien kun baseres på fødselsdato, og kan omfatte året og måneden, når personen blev født. Resultatet vil alene afhænge af nøjagtigheden Opsummering beregninger. Lige siden antikken gange numerologi er almindeligt anvendt til at løse visse problemer og vanskeligheder, og hjulpet ud over det sædvanlige og uventede situationer. Gætte fødselsdato gået fra den ene generation til den næste, at få nye værdier og hjælpe folk ved at kigge på deres liv.

Tag et kig på de mest almindelige valg, der tilbyder divination ved fødselsdato.

  • For at gætte de mest basale behov: papir og pen
  • På papiret, skal du skrive det numeriske fødselsdato. Som et eksempel, bruger vi følgende dato: maj 24, af 1989. Du bør optage det på følgende måde: 1989/05/24
  • Dernæst beregne summen af alle de numre. Det skal se sådan ud: 2 + 4 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 9 = 38, derefter 3 + 8 = 11, derefter 1 + 1 = 2. I sidste ende bør det få et enkelt ciffer, som er antallet af den skæbne denne mand.
  • Også en række tal, i vores situation, 2, 4, 0, 5, 1, 9, 8, 9, ville indikere tilstedeværelsen af visse kvaliteter i en mand. Hvis denne serie af et eller flere cifre sker flere gange, betyder det, at tilstedeværelsen af visse funktioner i karakter, er vigtigere end alle andre. I vores situation er det 9, og derfor intelligens. Sætte med værdierne af hvert nummer, den føres af fortolkning nedenfor.

Tallet 1 - viser et stort antal vitale energi. En mand fuld af energi og altid klar til handling.

Figur 2 - sagde, at en person ikke føler sig godt tilpas i ensomhed. Tilstedeværelsen af virksomheden er nøglen til lykke.

Nummer 3 - taler om menneskets åndelighed. Hans tro på en højere magt.

Nummer 4 - dokumentation for et godt helbred og en stærk immunitet.

Figur 5 - angiver, at personen er i stand til at elske og der gøres alt for at blive elsket. Han er klar til at åbne dit hjerte og sjæl.

Nummer 6 - viser en usædvanlig udviklet intuition, som gentagne gange har reddet i en række forskellige situationer.

Nummer 7 - et tal der er typisk for talentfulde mennesker, der har tendens til at blive pionerer og videnskabsfolk.

Figur 8 - tegn på et kompleks af menneskelig skæbne, og det store antal af vanskeligheder, der skal overvindes for at lykkes.

Nummer 9 - en stor reduktion af intellektet. Som regel, mennesker født under dette nummer, gøre sindet, ikke dine hænder.

Nummer 0 - angiver, at personen ikke repræsenterer noget særligt, men er blot en gennemsnitlig person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.