Intellektuelle udviklingNumerologi

Gætte på en plade - et farligt spil eller en måde at kende fremtiden?

Gætte på en plade - er måske en af de mest usædvanlige måder at se ind i fremtiden. Efter alt, er det opfattelsen, at den person, i dette tilfælde til at hjælpe sjælene af forfædre. I dag vil vi ikke tale om fysikkens love, eller at tænke på fænomenet Dowsing. Lad logik og giver hyldest til det overnaturlige.
Det er kendt, at det bedste tidspunkt for divination tælle dagene fra jul til Helligtrekonger. Ifølge gamle slaviske legend ånder forfædre på dette tidspunkt besøgte jorden, og alle kan komme i kontakt med dem. Den velkendte spå på en plade i sagens natur, og der er en form for en seance.
Af den måde, den ortodokse kirke anser enhver divination stor synd, og at forstyrre dødes sjæle er ikke engang tilladt i yuletide.

Julen divination på en plade er nævnt i nogle litterære værker, foruden internettet i dag er der mange procesbeskrivelser. Må ikke blive overrasket nogen divination gennemgår ændringer over tid, og på hvert sted sine egne traditioner.

Nu lidt om, hvad det ligner spå på en tallerken. For at udføre ritual får brug for en lille skål, porcelæn, hvidt papir, en blyant, et lys og selskab med flere personer (ideelt et ulige tal). En reptile udfylder inden for arket følger. I midten er en cirkel med en diameter lidt større parabol. Gennem foreskrevne cirkel alle bogstaverne i alfabetet og derefter tallene fra nul til ni. Diagonalt arrangeret par svar "Ja" og "Nej", "Hello" og "Goodbye". Hvem kildre nerver alvorligt, kan repræsenteres i en diagonal måne og kirkegården kors.

For at få det rigtige svar, trækker på overfladen af pladerne ved dekret af pilen. Korrekt at anvende det med hjælp fra stearinlys sod. Plade selv er også nødvendigt at holde flammen. Du kan derefter gå videre til opfordringen fra ånden. Alle virksomheder er inviteret til at sidde rundt om bordet, satte hans fingerspidser på pladen. Inviter en samtale kan være en hvilken som helst af ånden. Vil du gerne tale med oldemor eller fætter du mere interesseret i Napoleon? Inviter nogen, men glem ikke om almindelig høflighed. Hej, farvel, sige venligst og tak, når der beskæftiger sig med repræsentanter for den anden verden er nødvendig. Selvfølgelig spådom ved hjælp af plader har sin egen forklaring, men fordi vi var blevet enige om i dag, er ikke at ty til videnskabelige fortolkninger. Især fordi den esoteriske komponent i dette nummer har også en ret til at eksistere.

Jeg må sige, at gætte på pilen på pladen var et populært tidsfordriv af keder adelige. Opkald spiritus, ånd-rap, divination underkop ... Dem, der mere dybt studeret dette emne, ved, at alle disse esoteriske praksis væsentlige er identiske.

Den allestedsnærværende spiritismen kom til midten af det nittende århundrede. Især gennemsyret af ideen om en dialog med andre verden forenet i samfundet, og selv havde deres egne udskrifter. Jeg må sige, at den esoteriske hobby omfavnede ikke kun overtroiske mennesker, men også ganske uddannede medlemmer af samfundet: politikere, forfattere og endda forskere. Selv Artur Konan Doyl kunne ikke passere dette vitale emne. Og det er ikke overraskende, fordi hvis opkaldet af ånden - den faktiske praksis er dette direkte bevis på, at livet efter døden eksisterer.

Det menes, at den spådom på pladen er en af de mest farlige. Ligesom, ikke alle enheder af den anden verden er indstillet til os, de levende, fredeligt. Og hvis ånden ikke ønsker at forlade lokalet, du løber risikoen for at blive "den absolutte ejer af den" nye-fundet Poltergeist. Desuden, ud over at hooliganisme, der er designet til at besvare spørgsmålet om det væsentlige, kan forårsage en person til mere alvorlige skader eller død.

Så før spørgende spiritus om sin fremtid, tænke grundigt over, om din nysgerrighed som et offer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.