SundhedSygdomme og betingelser

Dehydrering

Patologisk tilstand forårsaget af en nedgang i mængden af væske i kroppen, - dehydrering. For farlige liv er tabet af 20-30% af det samlede beløb i kroppen. Dehydrering fører typisk til døden i 7-10 dage under betingelser med forhøjet temperatur og fugtighed død observeres efter 3-5 dage.

Denne patologisk tilstand har mange årsager. De vigtigste ætiologiske faktorer omfatter diarré og opkastning. Disse betingelser er årsagerne til madforgiftning, kolera, forgiftning, forgiftning første halvdel af graviditeten, pylorusstenose. Dehydrering opstår også som et resultat af polyuri, som kan føre til hyperparathyroidisme, Addisons sygdom. Hypertermi, sepsis, feber, forbrændinger, hydrothorax, ascites - patologiske tilstande, der væsentligt reducerer mængden af væske i kroppen.

Dehydrering er ikke tilbøjelige til nederlag bestemte aldersgrupper. det sværeste er dog staten opstår hos børn. Dette skyldes ufuldstændig regulering af vand-salt metabolisme. I lyset af dyspeptiske lidelser forbundet med forgiftning, kan fødevareintolerance forekomme dehydrering, hvilket er et karakteristisk træk ved hurtig progression. Voksne organisme givet patologisk tilstand bærer lettere, det er kendetegnet ved en jævn strøm, og mere moderat let kompensation ved at anvende passende terapi.

Tegn på dehydrering er specifikke og unikke for en given patologisk tilstand. De er slasket og tør hud, vægttab på mere end 5%, forekomsten af rynker på huden integument ansigt, slibning sine funktioner. Mindre almindelige tegn omfatter oliguri, anuri, azotæmi, stigning i hæmatokrit, fald i blodtrykket.

I klinisk praksis er to typer af dehydrering: hyperosmotisk og hypo-osmotiske. Tegn på den første tilstand hungrer, svær tørhed i mund, hals, hæshed, forhøjet kropstemperatur. Markant tendens til forstoppelse, reduceret hud turgor, øge proteinkoncentrationen af blodleukocytter. Til denne tilstand er karakteriseret ved fremkomsten af en række psykologiske tilstande: agitation, aggression, angst, døsighed, hallucinationer.

Tegn på dehydrering, til udvikling hypnotonic definerede type overvægt træthed, apati, en signifikant reduktion i blodtrykket. Til dette patologiske tilstand er også karakteriseret ved tørhed af slimhinder og hud. Dehydrering er karakteriseret ved hovedpine, anoreksi, kvalme. I sjældne tilfælde er der kramper, muskelsmerter, forstyrrelser af bevidsthed.

Dehydrering kan forhindres ved behandling af sygdomme, der er ledsaget af væsentlige tab af vand. Ved arbejde i tør og varm atmosfære bør anvendes salt vand. Til spædbørn, der er flaske-fodret, bør tilrettelægge en klar drikke regime.

Dehydrering behandling er brugen af specielle vandige saltopløsninger. Når giposmoticheskom afvandingsapparat viser anvendelsen af hypertoniske opløsninger af glucose, natriumchlorid. I yderligere hensigtsmæssig overgang til isotoniske opløsninger.

Hyperosmotisk dehydrering typen forankret ved anvendelse af 5% glucoseopløsning.

Dehydrering - en patologisk tilstand, der fører til alvorlige patologiske ændringer i indre organer, hud og slimhinder. Dog kan en ordentlig behandling fuldt kompensere for væsketab og for at undgå døden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.