SundhedSygdomme og betingelser

En brændende fornemmelse i brystet

Brystet er en række vitale organer, så brændende i brystet kan være et symptom på flere sygdomme. Nogle af dem kan være meget alvorlig og kræver medvirken af en læge med det samme.

En brændende fornemmelse i brystet i midten - er en manifestation af en række sygdomme: angina, forkølelse, neuralgi og problemer med skoliose, gastrointestinale sygdomme, psykisk stress, halsbrand eller en klemt nerve. Kort taler om hver af disse sygdomme.

Angina. Ganske farlig sygdom. Oftest, smerten manifesterer sig efter øvelsen. Det er orienteret mod venstre arm, ryg, nakke og kæbe. Årsagen til angina er dannelsen af aterosklerotisk plak i væggene i kranspulsårerne. Det efterhånden fører til blokering af kranspulsårerne, som er hjertet med ilt og næringsstoffer. Det er uacceptabelt at udsætte behandlingen af angina, da den useriøst holdning til det dette kan være et myokardieinfarkt.

Forkølelse. Også kan forårsage smerte og en brændende fornemmelse i brystet. Når du ser disse symptomer, bør konsultere en læge og videregive de nødvendige prøver for at udelukke myocarditis, og gigtfeber.

Neuralgi og skoliose. Smerter og brændende kan forekomme, når du udfører de elementære bevægelser, for eksempel når huset drejes, er armene hævet eller når vejrtrækning. Måske vil det være tegn neuralgi eller skoliose, i hvilket tilfælde du har brug for at henvise til kiropraktor.

Gastrointestinale sygdomme. Hvis en brændende fornemmelse i brystet opstår efter et måltid, det kan symptomer på gastritis, pancreatitis, problemer med tolvfingertarmen eller mavesår.

Halsbrand. Det er meget tydeligt i den liggende stilling, ledsaget af ubehagelige fornemmelser, undertiden ledsaget af en bøvs. Brændende fornemmelse i brystet kan neutraliseres med halsbrand brug frø, mælk, rå kartoffelskiver. I et andet tilfælde er der en flerhed af tabletter fra halsbrand.

Lad os nu tale om, hvad symptomerne bærer en brændende fornemmelse i brystet på højre, kan det betyde en atypisk myokardieinfarkt.

Myokardieinfarkt. Det er en hjertemusklen nekrose, akut mangel på blod gennem kranspulsårerne der sætter hjertevævet. Denne betingelse er presserende. Meget høj risiko for dødsfald, især i de første 2 timer efter begyndelsen af som reduceres efter at patienten kommer ind på skadestuen, hvor han foretaget opløsningen af en blodprop, som kaldes trombolyse. Årsagerne til et hjerteanfald kan omfatte: mangel på fysisk aktivitet på baggrund af psyko - følelsesmæssig stress, dårlig kost, overspisning, overskydende animalsk fedt i kosten, dårlige vaner, forhøjet blodtryk. Hertil kommer, flere gange sandsynligheden for et hjerteanfald i stillesiddende mennesker er højere end i fysisk aktive.

Vegetativ neuroser og IRR. Hos patienter med markant træthed, meteozavisimost, manglende evne til mental og fysisk stress. Bemærk også overtrædelse af motorik af spiserøret. Ledsaget af trykket i brystbenet, brændende, smerter bag brystbenet og mellem skulderbladene. Når IRR er nødvendigt at øge kroppens modstandskraft over for psykisk stress, at normalisering af arbejdstid udøve eller tage sanitære behandling på et sanatorium. Lægemiddelbehandling er dårligt udviklet, og der er kun få lægemidler, der blokerer de små dele af nervesystemet.

En brændende fornemmelse i brystet skaber en masse sygdomme, der ofte ikke kan ignoreres, da nogle af dem kan ende fatalt. Derfor, når de første symptomer, er det bedst at konsultere din læge straks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.