SundhedSygdomme og betingelser

Sådan gendannes tarmens mikroflora: speciel medicin og ordentlig kost

Tarmens mikroflora kaldet særlige metaboliske system, som er involveret i metaboliske processer i mavetarmkanalen. Det er beregnet til overførsel og optagelse af næringsstoffer og neutralisere skadelige, det reagerer løbende med bakterier fra omgivelserne. Derfor kan en stabil tilstand næppe kaldes mikroflora. Men i nogle tilfælde, er dens arbejde undergraves ved at tage antibiotika eller underernæring. Hvordan kan vi genskabe tarmfloraen og bevare sin sunde tilstand i det normale område?

Sådan bestemme tilstedeværelsen af dysbiosis?

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, om der er et problem med den mikroflora. Symptomer sine lidelser omfatter mavesmerter, metallisk smag i munden, ked afføring, oppustethed, nedsat appetit, kvalme, følelse af mæthed tarmene. Huden kan forekomme allergisk udslæt og tørhed, kløe filt. Desuden ofte plaget af hovedpine, søvnforstyrrelser tilstand er karakteriseret ved svaghed og træthed. Dysbiosis kan fremkalde stress, ensidig kost, intestinal infektion, nedsat immunitet, gennemgår kemoterapi eller strålebehandling til behandling af cancer, spise store mængder narkotika, respiratorisk sygdom. Før hvordan du gendanner tarmens mikroflora på grundlag af de beskrevne symptomer, skal du bestå mikrobiologisk undersøgelse af en læge, som vil være i stand til at tildele den optimale behandling.

Gendannelse ved hjælp probiotika

Probiotika er kendt som lægemidler og medicin som genopretter tarmens mikroflora. De indeholder levende bakteriestammer naturligt forekommende. De er skabt af mikrober sund krop. Når det injiceres i det syge tarmen bakterier formere det ved at ødelægge patogene organismer. Metabolisme og fordøjelse forbedres forsvar hoppe tilbage. Blandt sådanne lægemidler er lægemidler "Bifidumbacterin forte", "Biovestin", "Linex" og "Baktsubtil". Brug dem til deres eget valg er ikke nødvendig, som den mest egnede løsning er at identificere lægen i overensstemmelse med den bakteriologiske analyse af kroppen. Sådan gendanner tarmfloraen i et barn? Børn også passe mange af disse stoffer, de har brug for at bare give efter mindre doser.

Korrekt ernæring og udrensning af kroppen

Forstår at genoprette mikrofloraen i tarmen er ikke planer om at foretage ændringer i kosten giver ikke mening. Derfor ny menu - et afgørende skridt til et sundt stofskifte. Ernæring bør være en brøkdel, mindre portioner fem til seks gange om dagen, vil være en stor opløsning. Undgå produkter med tannin: stærk te, chokolade, kakao, blåbær og kirsebær. Spis ikke bananer, så prøv ikke at spise et varmt måltid. Lean på rå frugt og grøntsager, rugbrød, korn og vegetabilske olier. Undgå at beskadige kogt kød og fisk, tørrede frugter, hoppemælk og mineralvand. For at rense kroppen af toksiner, er det muligt at lave en puré af fem kg syrlige æbler uden sukker og bruge det et par dage. Sådan en kost - en stor svar på spørgsmålet "hvordan til at genoprette tarmfloraen". Det renser helt kroppen og et godt helbred afkast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.