SundhedSygdomme og betingelser

Myggestik. Behandling og forebyggelse

Det synes en bagatel, men ubehagelig! Nasty kløe og rødme - ikke det værste, langt flere problemer vil tage en mulig allergi over for myggestik. Nogen udsat for det, og ved, hvad der kræves for at udvikle en allergi. For andre, kan en sådan vending, begivenhederne vise sig at være en uheldig overraskelse. Og det faktum, at indtil videre har du ikke lidt nogen allergiske reaktioner over for myg, uanset hvad der ellers, betyder ikke, at ubehagelige komplikationer ikke vil opstå nu. Derfor output for sig selv som en sekvens aksiomer: myggestik - behandling. Det faktum, at du skal tage, så læs videre.

Myggestik. behandling er påkrævet til

Efter at have læst dette, nogen bare grin og sagde, nonsens, selv at bruge tid og penge til at bekæmpe en lille ting! Og det vil være forkert. Myg er en langt mere alvorlig trussel end det ser ud ved første øjekast. På de første mulige komplikationer - allergi, har vi allerede sagt. Men, og her er, hvad der skal tilføjes. Allergisk allergi disharmoni, og nogen kan bare "drys" eller dække kløende pletter (som også er meget ubehagelig), og nogen kan meget vel udvikle anafylaktisk chok. I sidstnævnte tilfælde, at redde en person kan kun umiddelbart kommet "hurtig". Du accepterer, at i alle henseender er lettere umiddelbart efter biddet blodsuger vingede drikke antihistamin, som er godt at være i ethvert hjem medicinskabet. Og hvis en myg bider et barn? og han havde en allergisk reaktion, er det nødvendigt at kalde i "03", selv hvis bare for en konsultation. En specialist i den anden ende vil helt sikkert spørge, hvordan barnet reagerede på den ulejlighed, bede dig om at beskrive, hvad det ligner bid, og anbefale, hvad medicin til at give for at forebygge allergi. Husk myggestik hos børn forårsager alvorlige konsekvenser er langt mere tilbøjelige end voksne!

Der er en anden mulig katastrofe, kan årsagen til der være alle de samme myggestik - malaria. Tro ikke de rygter om, at angrebet besejret på russisk - intet som det! Årligt, det påvirker hundredvis af vores medborgere.

Mosquito bite: behandling og forebyggelse

Selvfølgelig er det ikke alle af malaria myg. Skelne den "smitsom" insekt fra en sund let. Truet malaria mosquito mødet, løfte den bageste del af kroppen næsten lodret (normal mosquito abdomen er anbragt parallelt med det plan, hvori den ligger), og dens længde tentakler næsten sammenfaldende med længden af proboscis (en konventionel mosquito de væsentligt kortere). Men hvor sandsynligt det er, at du vil have tid til at overveje, hvordan man ser insektbid dig eller dit barn? Derfor, hvis du føler forringelse bid, straks gå til lægen!

Hvis rødme bide steder anbefales det at ætse jod eller strålende grøn, calendula tinktur, vodka, kan smøres endda medicin "Corvalol". Også i apoteker øjeblikket tjener moderne forberedelser til smøring af rødme.

Sig myg "Nej!"

Kløe, rødme, allergi, malaria (og en masse sygdomme, der kan belønne dig insektpatogener har modtaget fra sit tidligere offer), og årsagen er - en almindelig myggestik. Behandlingen er især rettidig, det problem, du har, selvfølgelig, levere, men der er meget bedre at forebygge myg angreb! Især, at beskyttende midler der nu er en enorm mængde af: cremer, salver, geler, spray, desinfektionsvirksomheder - vælge den bedst egnede er ikke svært. Vi behøver blot huske på, at hvert værktøj har sine fordele og ulemper. Så cremer og geler, er det bedst at anvende og ofte har et bredere spektrum af beskyttelse (ikke kun fra myg, men også fra de mitter, flåter og andre blodsugere), men de sprays har en mere varig effekt. Men midlerne til sprayen kan komme ind i øjnene eller luftveje (som er mest farlige, hvis børn er i nærheden). Desinfektionsvirksomheder kan ikke anvendes i hjem, hvor der er børn og kæledyr. Af den måde, for børnene er det bedre at vælge en særlig børns faciliteter. De er baseret på naturlige ingredienser og æteriske olier, og har et minimum af bivirkninger.

Kort sagt, tage alvorligt valg af beskyttende middel, så myggene ikke forkæle dig en picnic eller nattesøvn, eller vandreture i bjergene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.