Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvordan til at drikke vodka og ikke vende måltidet ind i sprut

Evnen til ikke kun at besvare spørgsmålet om, hvordan man drikker vodka, men også omsættes i praksis den teoretiske viden - er en kunst. Ak, det er lidt råd til. Døm det er muligt i det mindste ved det faktum, at spørgsmålet med misundelsesværdig regelmæssighed leveret ovenstående igen og igen opstår.

Først og fremmest skal vi være i stand til at dele brugen vodka som et ritual og drikke vodka som en fysiologisk proces.

Ritualet af drikkevand vodka - kernen i hele det russiske alkohol kultur. Den traditionelle drik er drukket hovedsageligt på to måder: til at lindre stress og til at "sætte sig ned mentalt", dvs. eliminere eventuelle psykologiske komplekser, der hindrer fuldt fællesskab. Disse to sager er reduceret, og fejringen af jubilæet og højtideligholdelse, og "for bekendtskab" med den stadig ukendte person, og "et hundrede gram for modet" før en vigtig begivenhed. Hvis der kun grund til ikke søgt kunstigt (såsom fejringen af Bastille) - så, ak, jeg er nødt til at mistænke en alvorlig sygdom: alkoholisme.

Udfordringen: hvordan til at drikke vodka, så for ikke at ødelægge opnået i løbet af de positive erfaringer alvorlige tømmermænd næste dag. Der er allerede et behov for at henvise til fysiologi.

Og vi har forskellig fysiologi. Der er mennesker, der kan drikke en masse vodka, uden at blive beruset kritisk og opretholde normal, sammenhængende Table Talk. Der er dem, der strengt kontraindiceret brugen af denne drik, selv i små mængder - mennesker øjeblikkeligt "flyver fra opskæring", og begynder at opføre sig dårligt. Hele pointen er ikke, hvordan man kan drikke vodka, og i stofskiftet. At alle har bestået "på niveau", er det meget ønskeligt at kende deres grænse dosis.

Det er meget vigtigt, da evnen til høfligt men bestemt sige "nej." Ingen i kulturelle samfund, har ingen nogensinde vil hælde vodka imod ønskerne fra - af respekt. Hvis der er en væske varmes uhøflighed ... og var det værd venturing al sprut?

Ikke mindre vigtigt er det faktum, at et godt måltid vodka kan give kun givet fremragende kvalitet. Og nedkøling til 8-10 grader. Af den måde, hvis et vilkårligt sted i fødevarer steder du har anvendt ganske kold vodka - mistænkt bedrag: for lav temperatur maskering af smagen, og det er ofte smagen af lav kvalitet alkohol.

Til fest var stor og husket i lang tid (i positiv forstand, naturligvis), på forhånd, forberede sig til det. Hvis starten af ferien er kendt på forhånd, rådede et par timer før den første drink et glas Drikofre (50 gram). Dette glas, billedligt talt, "kører leveren": organ "introduceret i kurset", at han skulle, og accepteret på forhånd til at producere enzymer, der nedbryder alkohol. Hvis der ikke er noget ønske om at drikke "op" - en snack fed mad: en gang i maven, vil det bremse optagelsen af alkohol, og grader er ikke bare dig "ville få."

Der er en anden løsning: tage 5-8 tabletter af aktivt kul. Men dette er tilfældet, hvis du mødte en mand efter en lang tid, og du har noget at snakke om, "knock vinglas", indtil morgenen.

"Ved vejen" igen. Hån som "hvordan at drikke vodka fra en 50-gram ryumochek" forlade uvidende. For enhver chok doser større volumen - dette er ikke en indikator for ungdommeligt vovemod og direkte måde til alvorlige sundhedsproblemer. Især hvis du praler, "efter den første ikke en snack."

En snack skal være på bordet, i tillæg til briller og flasker. Og solenenkie snacks. Næsten perfekt kombination af udsøgte smag buket og genoprette forringet krop balance salt indtag af alkohol.

Hvordan til at drikke vodka i forbindelse med en enkelt skål? Meget simpelt. Dyb indånding. Inspiratorisk vælte inde i stakken. En anden dyb indånding, udkasterladning ud de ekstra par alkohol. Zanyuhanny skorpe af brød eller en skive agurk. Må ikke forsinke, har en snack.

Hvem ønsker i stedet for bordsnak så hurtigt som muligt "skal skæres" vil drikke vodka (især hurtigt bringe det til en tilstand af "nestoyaniya" soda) eller forstyrre sine andre alkoholholdige drikkevarer. Sympatiserer med ham i morgen venter ham en tung straf for deres handlinger.

Men hvis din krop er, på trods af alle de anbefalinger, har undladt ... Te med citron, mineralochki, rassolchik, oksekød bouillon hurtigt "forbedre deres helbred", og vil fjerne ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.