TravelingHoteller

Alanis Hotel - ti kilometer fra Antalya

beskrivelse

Alanis Hotel blev bygget i hjertet af feriebyen Konakli, på bredden af Middelhavet. Antalya kan nås inden for ti minutter. Området hotel - 8000 kvadratmeter. meter - en fuldt møbleret og anlagt. Sidste komplet renovering af Alanis Hotel blev udført i 2011th år. Området hotel er adskilt fra vejen af tæt bevoksning, så støv og støj i bygningen ikke trænger. Gratis privat parkering, som ikke er booket på forhånd er nødvendig. Infrastrukturen i denne fem-stjernede hotel inkluderer et konferencesal, et postkontor, medicinsk kontor, lobby, tv-stue, vaskeri, butikker. En udflugtsskranke og biludlejning. Afstanden til den nærmeste lufthavn ligger i Antalya - 105 km.

værelser

Boliger Alanis Hotel er udstyret med seks-etagers bygning med en elevator, der er designet til 280 personer. Hotellet har 80 Standard kategori værelser, Suite og forbindelse med balkoner kigger på havet, poolen eller gårdhaven. På gulvet - tæppe. Der er også et skrivebord og en stor make-up spejl. De lejligheder forbindelse kategorier forsynet to soveværelser med et lukket rum. Anvendelse af en sikker og minibar skal betale ekstra. TV-stue med satellit, er der flere russiske kanaler. Altanerne har komfortable stole og et bord. Den kombinerede badeværelser nye VVS, monteret bruser eller badekar. Alt er fastsat for personlig hygiejne, herunder mere tørt hår. Gæsteværelserne arbejde individuelt kontrolleret aircondition, som om vinteren skifte til varmedrift. Værelser for handicappede er ikke fastsat. På anmodning, kan rummet få service "Maskinservice", samt jern og ekstra strøelse, som ændres tre gange om ugen. Til afregning lille kæledyr administration skal anmeldes på forhånd. Der er ikke-ryger. I lejligheden klimaanlægget til at slukke automatisk, når døren åbnes.

mad

Dens gæster Alanis Hotel 4 * byder på en buffet på en "all inclusive" i den store restaurant. Menuen omfatter ikke kun færdiglavede salater, men også halvfabrikata til selvforplejning. Til middag, kødet er stegt på spid direkte foran vacationers. Hvem kan bruge denne tjeneste som "magt til rummet." Der er også en anden restaurant, åben på anmodning. On-site er to barer, herunder ved poolen.

strand

Alanis Hotel ligger et par hundrede meter fra en privat sandstrand, som kun kan nås gennem en tunnel. Liggestole, parasoller og liggestole er gratis. Indgang til havet praktisk, så der er ikke behov for gummi fodtøj.

yderligere oplysninger

Børn Alanis Hotel tilbyder omfattende faciliteter såsom to swimmingpools med vandrutsjebaner, miniklub og legeplads. Da der altid er en pause mange børn, manglen på kommunikation, de vil ikke. Og forældrene på dette tidspunkt kan nyde volleyball eller dart, tage en svømmetur i en af to udendørs pools, omkring hvilke der er komfortable liggestole og parasoller. Hvem kan gøre vand aerobic, sauna, massage. På stranden præsenterer en lang række vandsport, herunder sejlsport.

Anmeldelser af turister

Alanis Hotel, om opholder sig hvor overvejende positive, er bedst egnet til forældre med førskolebørn og skolebørn. Værelserne er altid rengøres, personalet, hvoraf nogle er russisktalende, upåklageligt høflig og høflig. Det eneste, der er utilfredse campister - det er ikke altid en lang række fødevarer og manglen på underholdning for unge. Imidlertid er dette forklares ved, at hotellet i første omgang, er placeret som en familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.