SundhedSygdomme og betingelser

Smerter under højre ribben tilbage: Årsager

Hvis du pludselig begynder at forstyrre den smerte under ribbenene på højre bag en person ikke altid forstår, at hvad lægen er det nødvendigt at anvende. Folk, der ikke bevandret i medicin generelt er forbundet med et symptom på angst med nyresygdom. Men praksis viser, at i mange tilfælde er smertefulde manifestationer på den højre side af ryggen fremprovokeret af andre lige så alvorlige sygdomme. Lad os se, hvad dårligdomme kan være at skyde skylden for forekomsten af ovenstående symptomer.

Smerter lokaliseret i højre øvre kvadrant af ryggen, har mange årsager. Ud over nyrerne, i området placeret galdeblære, tarme, pancreas, lunge. Funktionsfejl i nogen af disse organer kan manifestere sig som ubehag i lænden. Også, smerten højre lugter i ryggen, er ofte på nervesystemet problemer, ryg og bækken organer.

Hvad hvis rygsmerter?

Det kan ses, at det ubehag i den rigtige hypochondrium - det er alvorligt. Når det sker, som en person skal lave en aftale med en læge så hurtigt som muligt. Specialist henvise patienten til prøver og eksaminer, og først derefter sætte sit præcis diagnose og ordinere behandling. Vent, indtil smerterne aftager på egen hånd, eller til selvmedicinering i dette tilfælde er absolut kontraindiceret, fordi sådanne handlinger kan føre til dårligt helbred.

Så hvordan kan du bestemme, i hvilket læge? For at gøre dette, skal du lytte til dig selv. Smerter under ribbenene på højre bageste udmærker sig ved lokalisering grad af intensitet og frekvens. De kan være permanent eller opstår fra tid til anden, være skarpe, kedelig eller ømme, fokus på et enkelt punkt eller distribueres på en stor grund. Afhængigt af typen og lokalisering af den smerte, kan vi gøre foreløbige konklusioner om, hvad deres krop kan provokere.

pyelonefritis

Smerter i siderne under ribbenene i lænden - et tegn på kronisk eller akut pyelonephritis. Når ubehaget den pågældende kun ret til at udelukke en patologi placeret i siden af nyrerne.

Akut pyelonephritis for Holder kedelig smertende smerter i hans side, som intensiveres når tappet fingrene på den nederste kant af den bageste side af den berørte nyre. Udover smerte, en sygdom ledsaget af feber, kulderystelser, hyppig vandladning, forekomst af ødem, generel udmattelse, kvalme, opkastning. Hvis ubehandlet smerte hos mennesker vil stige, og sundhedstilstanden forværres. I svære former af sygdommen kan føre til alvorlige konsekvenser.

For kronisk pyelonephritis kendetegnet ved et svagt højre-aching smerte, der bliver mere intens, når underafkøling af organismen. Tegn på andre end ubehag i lænden sygdom er også en svag stigning i legemstemperatur og hyppig vandladning. Hvis der ud over smerter under højre øvre kvadrant en person, der oplever andre symptomer er karakteristiske for akut eller kronisk pyelonefritis, bør han straks vises urolog.

urolithiasis

Besøg en urolog skal være, og som mistænkes urolithiasis. Da hendes smerter under ribbenene på højre bagsiden af den pågældende, hvis han fandt stenene i nyrerne fra den ramte side patienten. Ubehag i lænden kan være af varierende grader af intensitet. De er afhængige af størrelsen af stenen og dens position i urinvejene. Oftest, når patientens sygdom bekymret kedelig smerte, som er forstærket af hurtig gang, løb, kørsel inden for transport, samt i brugen af store mængder væske. De kan være både permanente og forekommer fra tid til anden. Den konstante følgesvend af sygdommen er smertefuldt, anstrengt vandladning: jo lavere er en sten i ureter, jo stærkere vil blive udtrykt ubehag.

leverproblemer

Hvis rygsmerter under ribbenene at udelukke sygdomme i fordøjelseskanalen. På højre side er galdeblæren, bugspytkirtel og lever. Den inflammatoriske proces i nogen af disse organer er manifesteret ved smerte, af omhandlet i maven, og i ryggen. Hvis problemerne i fordøjelseskanalen en person skal besøge en gastroenterolog.

Lang smertende, udstråling til ryggen på højre bør være en årsag til leveren undersøgelse. I sygdomme i dette organ amplificeret ubehag under motion og hvile er svagere tilstand. Når hepatiske lidelser smerter i højre nederste del af ryggen forværret efter at have spist fede, krydret fødevarer og alkohol. Ud over hende på de patologiske processer i kroppen af certifikatet kvalme, halsbrand, bøvsen, træthed, dårlig appetit, bitter smag i munden. Leversygdom ofte ledsaget af gulfarvning af huden.

Cholelithiasis og cholecystitis

Akutte smerter under ribbenene på højre og bag kan indikere et angreb af galdesten sygdom og har brug for øjeblikkelig behandling efter lægehjælp. Forværring opstår på grund af blokering af galdegang sten og ofte den eneste måde at helbrede sygdommen er kirurgi. Smerter under et angreb kan udstråle til højre skulderblad og hals. Nogle gange er det strækker sig til hjertet, der forårsager angina. Samtidige symptomer på et angreb af galdesten sygdom er feber, misfarvning af afføring, hud gulning. Fremprovokere en forværring af sygdommen kan misbruge fedtet og krydret mad, motion.

Hvis højre øvre kvadrant smerte i flere dage, og dette symptom er ledsaget af feber, kvalme, opkastning, forstoppelse, luft i maven, og abdominal muskel stamme, så den første ting lægerne udelukke et angreb af akut cholecystitis. For denne sygdom er kendetegnet ved konstant gennemsnitlig intensitet smertende smerte, som undertiden ledsages af en følelse af tyngde og brænding. Anfald af cholecystitis i langt de fleste tilfælde forekommer hos personer, der lider af galdesten.

pancreatitis

Intensiv udmattende smerte, bestråling ribberne (eller af en af dem), i taljen og skulderområdet, kan forekomme i betændelse i bugspytkirtlen (pancreatitis). Men ikke alle mennesker har sygdommen manifesterer kun af ubehagelige fornemmelser i de beskrevne områder af kroppen. Ofte under akut sygdom patienten lider bæltefacetter smerter, der dækker netop maven og ryggen. De ledsages af feber, svær opkastning, diarré, flatulens, feber og generel tab af styrke. Smerter under et angreb af pancreatitis varer op til flere dage, og aftager først efter en person begynder at tage receptpligtig medicin, en gastroenterolog, så udskyde et besøg på det ikke er nødvendigt. Alvorlig sygdomsforløbet kræver akut indlæggelse.

betændelse i appendix

Smerter under højre ribben tilbage kunne udløse blindtarmsbetændelse. For betændelse i appendix er kendetegnet ved en konstant moderat smertende, forværres af bevægelse. Dens lokalisering - højre side, men i starten af et angreb, kan det ske i navlen, tilbage under kanten eller dække hele mave. Udover smerte, blindtarmsbetændelse manifesteret som feber, appetitløshed, kvalme, opkastning enkelt, løs afføring, øget hjertefrekvens. Hvis en person har nogen symptomer, der er beskrevet, er det nødvendigt til hurtigst muligt at tilkalde en ambulance. Enhver forsinkelse kunne ende bughindebetændelse og død.

lungesygdom

Vedvarende eller tilbagevendende smertende smerter under højre skulderblad kunne indikere en patologisk proces i lungen, som er placeret på det påvirkede side. Det kunne være lungebetændelse, lungehindebetændelse, og endog kræft. Når disse sygdomme rygsmerter ledsaget af svær hoste ret dårligt med spyt, svaghed, feber. Hvis en person er bekymret over disse symptomer, er det nødvendigt at tage fat på den terapeut eller pulmonologist.

Tilbage problemer

Stærke smerter i højre nedre del af ryggen opstår på grund af lumbal diskusprolaps diske. De kan sprede sig fra kilden til betændelse i knæhaselymfeknuderne område, skinneben, på forstrækning. Ofte sygdommen folk klager over følelsesløshed i visse områder af de nedre ekstremiteter, prikken og brændende i tæerne, parese. Forbedret smerter ved gang, og i den liggende stilling bliver tolerant. Diskusprolaps lænde afdeling behandler ortopædkirurg.

Ømhed varierende grader i de rigtige hypochondrium intensiteter kan forekomme under skader på rygsøjlen under fald. Hvis inden for 1-2 dage efter hændelsen, en person ikke blevet lettere, er det nødvendigt at rådføre sig med en kirurg og for at undgå skader på indre organer.

andre årsager

Akut smerte eller trække med kan forekomme som et resultat af prikken under den højre kant psykosomatiske sygdomme. Normalt er det sker med jævne mellemrum og holder længe. I dette tilfælde vil det hjælpe en person slippe af med den smerte neurolog eller psykiater.

Ophavsmændene til forekomsten af ubehag i den nederste højre del af ryggen kan være en sygdom i urinvejene. Når deres ubehag vedvarer og ikke falde, selv hvis personen er i hvile. Mere retfærdig sex bør erindres, at smerten centreret under højre kant, er en indikation af en række gynækologiske sygdomme. For deres diagnose er nødvendigt at anvende til den prænatale klinik.

Men det er ikke altid en nagende smerte i hans nedre ryg peger på sundhedsproblemer. Hvis det sker efter en nat, og derefter forsvinder, så er det en årsag til en ubehagelig seng. I dette tilfælde er den person skal blot ændre madrassen.

Når smerter i højre nederste del af ryggen er strengt forbudt at sætte dig selv diagnoser og tage medicin, der ikke var ordineret af en læge. Du kan ikke sætte en varmedunk, selv om det bliver lettere fra hendes varm person. Det er vigtigt at huske, at i den højre øvre kvadrant er vitale organer, så hvis nogen klager over smerter i denne sektor har hårdt brug for at se en læge. Kun den rigtige tilgang til behandling, vil hjælpe patienten til at blive raske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.