SundhedSygdomme og betingelser

Psykosomatiske sygdomme

Psykosomatiske sygdomme er sygdomme i indre organer og systemer fungerer. Uddannelse og udvikling af deres hovedsageligt på grund af neuropsykiatriske faktorer, særlige forhold i den følelsesmæssige reaktion hos den enkelte, erfaring kronisk eller akut traume.

Grundlaget for dannelsen af disse sygdomme er en specifik mekanisme. Psykologisk beskyttelse af kroppen vises det såkaldte "undertrykkelse". Dette er en tilstand, hvor en person forsøger ikke at tænke på de vanskeligheder og problemer, skubber problemet uden at analysere dem. Således, overføres de fra det niveau, hvor det dannede (sociale og psykologiske), til det fysiske lag.

Psykosomatiske lidelser generelt er af følgende mekanisme: stressfaktor provokerer affektive spænding, som aktiverer det autonome nervesystem og neuroendokrine med efterfølgende ændringer i de indre organer og det vaskulære system. I første omgang er virkningerne funktionelle i naturen. Men hvis hyppig og langvarig gentagelse bliver de organiske, irreversibel.

Psykosomatiske sygdomme og lidelser, der ligger til grund dem, er opdelt i tre grupper.

Det første er organisk sygdom (bronkial astma, mavesår og hypertension sygdom osv). I deres udvikling ledende rolle psykogen komponent.

Til den næste gruppe omfatter autonome nervøse lidelser og funktionelle lidelser.

Og endelig, psykosomatiske sygdomme forårsaget af følelsesmæssige funktioner i personlig adfærd og reaktion. Disse omfatter alkoholisme, modtagelighed for skader og andre.

Moderne medicin har identificeret følgende psykosomatiske sygdomme:

- essentiel hypertension ;

- astma;

- patologi af mavetarmkanalen;

- rheumatoid arthritis;

- ulcerativ colitis;

- et hjerteanfald;

- neurodermatitis;

- seksuelle forstyrrelser;

- diabetes;

- cancer ;

- struma.

Selvfølgelig ikke altid udvikle patologi på det følelsesmæssige baggrund. Organiske læsioner ledsaget med objektive forandringer af væv og organer kræver farmakologiske virkninger. Men i nærværelse af emotionelle udløsende faktorer, det skal gøres i kombination med psykoterapeutiske foranstaltninger.

Psykosomatiske lidelser og deres behandling kræver en samlet strategi. Hertil kommer, hvert enkelt tilfælde har sin egen individuelle karakteristika.

I dag er behandlingen af denne gruppe patienter hovedsageligt reduceret til en kombination af psykoterapi og farmakoterapi. Det er hensigtsmæssigt at foretage fysioterapi og aktiviteter. Som ekstra tiltag bruges også balneoterapi og spa-behandling. I nogle tilfælde kan være meget effektive og traditionel medicin.

Virkningen af lægemidler hovedsagelig er henvendt de perifere og centrale dele af nervesystemet, såvel som den personlige reaktion af mental karakter.

Valget af psykofarmaka bestemmes først og fremmest, udtryk for symptomer. Ved detektering tilstand incompletion lidelser, episodisk deres manifestation og ustabilitet, er tilstrækkelig, normalt overdragelse beroligende midler. Sammen med dette, kan der anvendes et middel, der traditionelt betragtes som den somatotropic, men har let udtalt psykotrope action (lægemidler af beta-blokkere, der har normotimicheskoe egenskaber, verapamil, nifedipin).

Identificere de psykologiske tilstande af den færdige udvælgelse af psykofarmaka bestemmes ved at tage hensyn til strukturen af syndromet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.