SundhedSygdomme og betingelser

Vigtigste symptomer på hiv hos kvinder

HIV - en systemisk sygdom karakteriseret ved en immunosuppressiv tilstand og besejre flere systemer. Sygdommen opstår uden specifikke symptomer, udvikler sig langsomt og støt fremad. Til dato, ikke opfundet et stof, der kunne helt ødelægge virus i den menneskelige krop, kun nogle stoffer kan stoppe virus fra replikere.

De første tegn på HIV hos kvinder og mænd kan være meget uspecifik, så folk ofte ikke søger hjælp efter direkte infektion og virus begynder at formere sig i kroppen.

Symptomer på HIV-infektion er meget svært at opdage i sin vorden, fordi efter virussen er blevet indført i kroppen, kan det gå en lang periode (måneder, år og årtier).

I betragtning af autogene HIV-infektion bør bemærkes, at til direkte infektion bør kræves koncentration af viruspartikler, men hvis kroppens immunforsvar er svækket, kan påvises de første kliniske tegn langt senere tid.

Symptomer på HIV hos kvinder observeres i overensstemmelse med den kliniske fase:

I. Multiple lymfadenopati indtræder pga indtrængen af virus i blodet.

II. De første uspecifikke symptomer:

- gradvis reduktion af kropsvægt,

- let feber krop på baggrund af de samlede sundhedsudgifter,

- mulige tegn på SARS, de eksisterende mere end 2 uger,

- dermal, mucosal og hår (dermatitis, prurigo, folliculitis, psoriasis, svampesygdomme, flere mucosal ulceration, gingivitis, psoriasis).

III. Stage "lyse" kliniske manifestationer

- en gradvis reduktion i legemsvægt,

- frustration for en stol,

- slimhinder af Candida infektion,

- leukoplakia,

- lungetuberkulose og organer,

- neuropati

- Kaposis sarkom,

- alvorlige infektiøse processer af generaliseret (lungebetændelse, bihulebetændelse).

IV. Trin progressive lidelser

- PCP ,

- toxoplasmose,

- cytomegalovirus-infektion ,

- herpes-infektion,

- mycobacteriosis og progressiv candidiasis,

- Lymfom,

- formidles Kaposis sarkom.

Således symptomerne på HIV hos kvinder er ikke altid så klar som vi gerne ville. Hvis en person er uvidende om hans mulig infektion, vil selv en blodanalyse i de tidlige stadier ikke give pålidelige resultater. Det er nødvendigt at stille en diagnose på det første besøg, så efter tre måneder og seks måneder. Den eneste måde at være sikker på, at sygdommen ikke udvikler sig.

Efter virus ind i kroppen, det er indførelsen af DNA i en værtscelle, og derefter begynder det genomiske materiale af replikationsprocessen. Nu delende celler har patologisk genomiske struktur, dvs. De er atypisk for kroppen og kan ikke udføre sin funktion korrekt. Når antallet af fremmede celler ophobes i den ønskede koncentration, derefter begynder at dukke op de første tegn på HIV hos kvinder og hos mænd.

Oftere i detaljeret afhøring kan afsløre følgende klagepunkter:

- svaghed og træthed,

- apatisk stemning,

- manglende appetit,

- en svag stigning i temperatur,

- tegn på en luftvejsinfektion,

- hævede lymfeknuder, der starter på toppen.

Yderligere tegn på HIV hos kvinder begynder at blive distribueret i overensstemmelse med ovenstående kliniske tegn og patientens tilstand bliver meget sværere.

Når en patient beder om hjælp til lægen om hiv, oprindeligt udført det nødvendige diagnostiske minimum, og efter en diagnose er indstillet, er det nødvendigt at ty til anti-retroviral behandling. Disse lægemidler er ordineret til HIV-smittede for livet, korrektion af lægemidler anvendt i overensstemmelse med progressionen af sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.