SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor der er let feber?

Subfebrile kropstemperatur - en temperatur, der stiger svagt og holdes i 37-38 grader Celsius. Sådan temperatur - det er et temmelig almindeligt fænomen, hvis årsager er mangfoldige.

Langsigtet let feber er ret almindeligt hos kvinder asthenic fysik, hvilket primært kan forklares med, at denne gruppe er mest tilbøjelige til fremkomsten af smitsomme sygdomme i urogenitale system, samt psyko-somatiske lidelser.

Hvis temperaturen i lang tid holdes på mindre end 38 grader, sandsynligheden for, at patienten har en alvorlig organisk læsion er ret små. Oftest langvarig let feber er karakteristisk for autonom dysfunktion. Selvom det ikke er ualmindeligt, at årsagen til hendes blive ganske alvorlige infektionssygdomme.

Infektionssygdomme, som kan forårsage lang subfebrile temperatur

Blandt disse sygdomme det første sted af forekomsten af tuberkulose tager, som er karakteriseret ved uberettiget svaghed, svedeture, øget træthed og naturligvis, fremkomsten af kronisk hoste, der varer i mere end 3 uger.

Subfebrilit kan også finde sted ved forskellige fokale infektionssygdomme, som er kronisk. Selv om dette synspunkt er kontroversiel, fordi at bevise, at enhver kronisk infektionssygdom kan forårsage low-grade temperatur langsigtet kun i tilfælde af, at efter et kraftigt opsving (for eksempel i tilfælde af kirurgisk fjernelse af kilden til infektion) kropstemperaturen straks springer tilbage .

En anden sygdom, der ikke er relateret til infektiøs, men kan ofte være årsag til hyperthyreose er subfibrilita. Bortset fra en lille, men støt stigning i temperatur i patienter med thyrotoksikose følgende fælles symptomer: nervøsitet, høj træthed og svedeture, takykardi, hurtigt vægttab. At bestemme tilstedeværelsen tereotoksikoza patienten på noget tidspunkt blot, en blodprøve er nødvendig på thyroideahormoner, og hvis niveau er højt, straks søge bistand af en endokrinolog, som er at udarbejde en detaljeret behandlingsplan, består ofte i hormonbehandling.

Let feber aftener

I tilfælde af at subfebrilit observeret ret ofte om aftenen, det kan, betyder det ikke noget alvorligt, for eksempel, skal du blot være resultatet af følelsesmæssig stress, og tale om de meget reelle sygdomme. Lang tilstedeværelse subfebrile temperatur er et af symptomerne på sådanne sygdomme som AIDS. Derudover er der mange andre sygdomme, der kan forårsage permanent subfebrilit aften, så dette syndrom bør ikke ignoreres - et presserende behov for at konsultere en læge.

Let feber i en teenager

Hos børn, en permanent subfebrilita også kan ikke betragtes som normal (selv om det undertiden sker). Oftest skyldes faktorer såsom langvarig infektion. Men der er en type af mennesker, både børn og voksne, for hvilke forekomsten af lav temperatur kvalitet er normal, og de ikke opfatter, når det sker ingen bivirkninger.

Og børn, især i ungdomsårene, har ofte en ustabil psyko-emotionelle tilstand, som, hvis du viser nogen psykosomatiske sygdomme, årsag til en tredjedel af alle tilfælde subfebrilita.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.