HjemlighedPlantning af bevoksning

Clematis Alyonushka: beskrivelse, dyrkning, pleje

Clematis Alenka blev fremavlet på Krim, nemlig i de Nikita Botanisk Have, i begyndelsen af 1960'erne. I løbet af denne tid, var han kommet til at elske ikke kun for gartnere lange og smukke blomster, men også for den relative enkelhed og god frostbestandighed. Med den rette pleje, som er intet svært i sig selv er ikke dig hele sæsonen vil få mulighed for at beundre de smukke blomster, hvilket skaber en hæk.

sortsbeskrivelse

Clematis Alenka, fotos, som du kan se i denne artikel, er en vinstok omkring halvanden meter høj. Optager hendes meget tynde og skrøbelige. På baggrund af dette har brug for et strømpebånd og installation af understøtninger. Hvis du ikke binde vin til støtte, er det muligt at opnå en meget prangende bunddække.

Clematis Alenka, som er beskrevet i denne artikel, har klokkeformede lyserøde blomster med en diameter på op til syv centimeter. Hver blomst har fire eller fem kronblade. Denne skønhed blomstrer meget rigt og kontinuerligt. Den blomstrende periode begynder i slutningen af juni og slutter omkring august. Anlægget har brug for en stærk beskæring.

Valget af landingsstedet

Clematis Alenka, som gennemgår for nylig blevet meget tvetydig, foretrækker for væksten af solen og delvis skygge. Han foretrækker veldrænet, frugtbar sandet lerjord. Samtidig bør det gøres en tilstrækkelig mængde gødning. Mange gartnere dette faktum forvirret. De mener dette anlæg er meget krævende og lunefuld. Men de fleste stadig en tendens til at lukke øjnene for disse små ting, og derefter nyde en majestætisk blomstrer.

Anbefalinger til Plantning og voksende

Det er bedst at plante klematis Alyonushka i et solrigt sted, uden at komme til de direkte stråler. Dog kan han få, og i Penumbra. På et sted den kan vokse mere end tyve år, så et sted at jord bør være forberedt meget omhyggeligt. På bunden af gruben et drænlag placeres omhyggeligt omkring 10-15 centimeter tykke. Som dræning bør være fine småsten, ekspanderet ler, grus, og så videre. N. Så resten af volumenet af brønden skal fyldes med nedbrudt humus (kompost), tørv og sand. Én del tørv og sand taget to dele humus eller kompost.

Til blandingen jord har vendt lean, er det muligt at tilføje et mineral eller sammensat gødning med lange handling. Jorden clematis Alenka uddybet således at knopperne på basen blev uddybet ved 10-15 centimeter. Så, at jorden ikke er overophedet, og det er godt at holde på fugten, kan du ty til bioklip rundt-stammen cirkel.

Anbefalinger til pleje

Clematis Alenka brug rigelig vanding, især hvis sommeren er tør og varmt vejr. Dog bør undgås overdreven ophobning af fugt, da det kan føre til rodbrand.

Med hensyn til støtte af klematis kan bruge hegn, mure, gitre, træer og buske. Hvis støtten ikke gælder, anlægget bliver en bunddække. Dette finder sin ansøgning værdsætte meget sjældne, så det er bedst at binde dit kæledyr til at støtte og gøre det til en smuk natur.

Om vinteren, pisken clematis skal beskæres i bunden. Dog kan vi lade en løbsk have 2-3 nyre, sin præ zamulchirovat. Kan udføres med jævne mellemrum og sanitære beskæring, fjernelse af sygt grimme eller pisk. Dette vil lette forbedring af planter og en gunstig effekt på blomstring.

dekorativ applikation

Clematis Alenka ser godt ud i containere. Også det kan bruges til at udstede et hegn eller dekorere hække. Han er god i en enkelt plantning, og sammenlignet med andre planter, især evergreens.

Hvis du vælger den rigtige sammensætning og udførelse, denne form for Clematis er udmærket i stand til at blive en værdig pynten af din græsplæne eller pavilloner. Mulighed med pergola nylig stigende popularitet blandt sommerens beboere og gartnere. Det er kombineret med andre klatrere og er charmerende sammensætning, glædeligt deres ejere en ferie sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.