Nyheder og SamfundBerømtheder

Mirimskaya Olga Mihaylovna: biografi, arbejde, familie og interessante fakta

Ligegyldigt hvor hårdt vores land for at opnå demokrati og lighed for loven, de tilfælde, der er i pressen, viste, at bolden er styret af penge. Og flere af dem du har, jo større er chancen for at forsvare sit synspunkt, selv gennem "den mest retfærdige domstol i verden." Et slående eksempel på dette - den sag surrogacy Mirimskoy Olgi Mihaylovny.

Hvad tiltrækker surrogacy velhavende forretningskvinder?

Smuk, selvsikker kvinde, har gjort en karriere efter 45 år at blive en mor kan ikke altid. Selv om hun vil undfange naturligt, vil have tid til at forlade sin post, men der stadig vil være at strække, sagging bryster og udseende vil ikke være den samme som i den 20-årige pige. Især når der unge mand. Hold dig i form kræver en stor indsats, og denne graviditet mere skade end hjælp.

"Enhver indfald for dine penge" - siger hykleriske læger, der har perfektioneret ordningen til babyer handel. De er unge, raske kvinder, der har brug for penge, tilbyde dem in vitro-befrugtning, og når pigerne føder, babyer tage de rige "adoptivforældre" forældre. Faktisk al den dokumentation, der følger processen er ulovligt i vores land. Men selv under sådanne forhold, at de tager hensyn til retten i enhver instans.

Surrogatmor: skandale

Jeg kom ind i en beskidt forretning og Mirimskaya Olga Mihaylovna. Surrogatmor er blevet for hendes livslange drøm efter ægteskabet (hendes mand var en ung forretningsmand). At have et barn hun ikke selv kan (endnu alder, 51 år), og det vil blive vist i lyset af en afrundet mave?!

Men ønsket om at blive mor, det offentlige lærte først efter Mirimskaya Olga Mihaylovna indgivet en retssag krævende at tage væk nogle piger fra Krim Svetlana Bezpyatoy hendes nyfødte barn. Af alle dokumenter, selv falsk, hverken som foreløbige aftaler er ikke tidligere blevet rapporteret. Kun oplysning var ordene mest Mirimskaya at Svetlana angiveligt lovet sit barn.

Det genetiske materiale af datter

Ifølge Mirimskaya Olga Mihaylovna (børn hun har, og en af dem - en datter, Natalia Golubovic), har det længe været planlagt at have et lille barn, men på grund af alder til at gøre det ikke kunne. Så spurgte hun sin datter til det genetiske materiale til en rugemor, Svetlana. Hun Natatya Golubović børn har ikke, men ville ikke have noget imod, hvis født bror eller søster. Det er denne udsatte hende til at give to af hans æg.

Disse kendsgerninger blev registreret med sagsøgerens ord. Med hensyn til de dokumenter, genetisk undersøgelse, eller i det mindste en aftale (som anført, for 1 million rubler), så intet af dette er tilvejebragt. Det lader til, at retten kun blev styret af ord rigeste kvinde, ikke i form beviser.

Cypern gidsel

Efter Mirimskaya Olga Mihaylovna gik til retten med anmodning om at etablere barsel, startede sagen. Svetlana familie på dette tidspunkt på ferie i Cypern, og i retten repræsenteret ved deres advokat. Ifølge ham, før fødslen til hendes mand, Svetlana blev Mirimskaya opkald med trusler og krav til at erkende sin rugemor. Kan ikke modstå det psykiske pres, familien kort efter fødslen af et barn tilbage til hvile.

Men det tog fordel af denne mulighed Mirimskaya Olga Mihaylovna. Anholdelse af Svetlana familie i Cypern blev udført sammen med registreringen af en rig kvinde. Således kunne hverken Svetlana eller hendes mand ikke deltage i Moskva og til at forsvare deres rettigheder.

Sag i retten

Retssagen begyndte den 19. september 2015 tre måneder efter fødslen af et barn, og fortsatte i to dage. I løbet af denne tid, blev det spørgsmålstegn vidner og deltagere i processen. En af dem var en privat detektiv hyret til at spore Mirimskaya familie Svetlana. Hans opgave var at bevise, at barnet er en fremmed for dem, og de er ikke tilfredse med sit udseende. Privat detektiv indrømmede, at han personligt talte med manden af Svetlana, der tidligere personlige surrogacy ikke høres. Jo mere, at loven har brug for hans samtykke, men han har ikke underskrevet, og eksistensen af en kontrakt mellem sagsøger og hans kone vidste ikke noget, før maj 2015, er endnu ikke begyndt truende opkald. En anden ulogisk kendsgerning - rugemor kan kun være op til 35 år, har Svetlana vendt 37.

De eneste eksemplarer blev leveret til de retsdokumenter, ægtheden af underskrifter, som sagsøgte nægtet. Domstolen har ikke kræver nogen scripts eller beviser. Den genetiske analyse blev nægtet. Svetlana også hørt et rungende "nej" til den anmodning om at udsætte sagen for at vende tilbage til sin familie i Cypern.

Beslutningen af en højere instans var at tilfredsstille kravet i sin helhed, og barnet skal henvises Mirimskaya inden for fem dage. Opacitet og mystik af processen rejser mange spørgsmål, og blev i vid udstrækning rapporteret i pressen. Gåden er ikke løst indtil nu.

Riddle om en læge

Og den største mysterium omgiver læge involveret i sagen. Denne aftale blev underskrevet af ham, at han skulle give barnet Mirimskaya. Men det var umuligt at afhøre ham. 8 September, 2015 lægen døde i sit kontor under mystiske omstændigheder. Den officielle version af død blev annonceret som en overdosis af narkotika. Er Olga Mirimskaya klar til at gøre noget, selv mord, for at nå deres mål?

Vi ved kun, at klinikken, som fødte Svetlana, aldrig beskæftiger sig med surrogacy, og det ikke har en licens til det, og alle de dokumenter blev udarbejdet med krænkelser. Klinikken blev bragt for retten, men ingen af de repræsentanter dukkede ikke op. Og det er bare lukke øjnene.

Kontrakten blev udarbejdet med Moskva klinik "DeltaMedKlinik", men, som du ved, Bezpyataya aldrig været i hovedstaden, og kunne ikke komme til underskrivelsen af dokumenterne. Samtidig har det fået et godt ry blandt Krim hospitaler. Svetlana har fire blev en rugemor, og fire gange føder sunde børn til rige mødre. Detective bekræftede, at et nyfødt barn og Svetlana og hendes mand fodrer de mest ømme følelser, han er ammet, og der er ingen forhindringer til at tro, at barnet er virkelig Bezpyatyh.

Olga Mirimskaya: resumé

Dette er ikke den første højprofilerede case forretningskvinder. Under sin karriere brugte hun til at forsvare deres rettigheder, og nogle gange ikke helt lovlige midler. I England lit Mirimskaya op i besiddelse af palæet på bredden af Themsen, som de ikke kunne dele med sin eksmand Alekseem Golubovichem. En anden hændelse, som har ramt den europæiske offentlighed, som det skete i London. Kvinden valgte et firma D & M Capital Group ring værd 3,6 mio $. Men jeg har besluttet ikke at betale for det og hurtigt fløj hjem. Ejeren af firmaet måtte personligt gå til Moskva, men selv der de forretningsmæssige kvinder til at betale for køb ikke ønskede at. For at vende tilbage de penge modtog kun efter retssagen.

Undersøgelse og arbejde

Født i 1964 Mirimskaya Olga Mihaylovna. Biografi belyst dårligt, vi ved kun, at hun i 1986 uddannet fra Det Naturvidenskabelige Økonomiske kybernetik Minh dem. GV Plekhanov. Så var der en ph.d.-studerende på Institut for USA og Canada i 1993 i USA er uddannet fra det Højere School of International Politik, og derefter gennemført en praktikplads på regionalt kontor. Nogen tid arbejdet som konsulent for Den Øverste Sovjet i USSR, efter sammenbruddet var grundlæggeren af forlagsbranchen samfund "Menatep-Inform". Siden 1994, blev han vicepræsident af samme navn af banken, og et år senere åbnede handelshus af samme navn. Nu Olga Mihaylovna Mirimskaya - Formand for bestyrelsen i Bank of BKF og en af de rigeste kvinder predprenimateley.

straffesag

Det beskæftiger sig med Mirimskaya ikke gået ubemærket hen. Det har forårsaget dyb ramaskrig, har mange stjerner og eksperter udtrykte deres utilfredshed. Løsning åbent imod loven, fordi barnet ikke selv har genetiske ligheder med plejemor. Hun var ikke donoren og fra et juridisk synspunkt kan ikke være en mor, især for at forsvare deres rettigheder. Men denne sag viser endnu engang, at alt er besluttet af penge. Hvis du kan bestikke dommerne, så - din Retfærdighed. Det sørgeligste ting er, at barnet kan tage en hvilken som helst kvinde, og kan derfor ikke selv bevise noget.

fortsættelse af historien

Med afgørelsen fra retten og aftalen af surrogacy Mirimskaya gik til Cypern. Der, hun appellerede til højere myndighed af øen efter Svetlana Bezpyataya nægtede at give barnet. Men håber Mirimskaya udeblev, og retten fandt falske dokumenter, i forbindelse med hvilket et kendelsen blev udstedt for anholdelsen af en af de rigeste iværksættere i Rusland.

Nu Mirimskaya vanskelig periode. På arbejdet på sit kontor i udkanten af Moskva, begyndte hun at synes mindre og mindre. Næsten al den tid hun tilbringer i udlandet, forsøger at købe deres "lykke". Det har været et halvt år, men selv stadig pressen kan ikke forlade alene et liv forretningskvinder. Alt for interessante begivenheder, der finder sted i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.