Nyheder og SamfundBerømtheder

Lena Meyer-Landrut: som "Eurovision" ændrede hendes liv?

Song contest "Eurovision" - den tredje mest populære show i Europa. Det er kun overgået af EM i fodbold og OL. For mange unge kunstnere af konkurrencen - den eneste chance for at blive berømt ikke kun derhjemme, men i hele Europa. Lena Meyer-Landrut har erhvervet den eftertragtede "Crystal Mikrofon" i 2010, da hun var kun 19 år gammel. Er hendes liv ændrede sig efter den "Eurovision"?

Barndommen og ungdommen

Den kommende vinder af "Eurovision" blev født i 1991 i Hannover (Tyskland). Hendes far forlod familien, da datteren var 2 år gammel, så moderen blev tvunget til at uddanne dig selv Lena. Hun - barnebarn af den ambassadør i Tyskland i Sovjetunionen.

Fra 5 år, begyndte hun at danse og musik, på den anden side, havde ikke professionelt involveret. Som barn hun kunne lide balsal dans. Så, når Lena Meyer voksede op, jeg skiftede retning til et mere moderne. Hun praktiseres på områder som hip-hop og dans-Jas. Som de bliver ældre, og spillede et par mindre episodisk roller på tysk tv-serie, men den succes, de ikke har bragt det. I 2010 Lena dimitterede med udmærkelse fra gymnasiet. Så hun beslutter sig for at deltage i udvælgelsen til "Eurovision". Lena Meyer-Landrut endnu ikke vidste, at konkurrencen helt vil ændre hendes liv.

"Eurovision-2010"

Valg til "Eurovision" i Tyskland var en konkurrence for unge, stadig ukendte kunstnere til offentligheden. Publikum via afstemninger, vælge, hvem der vil præsentere deres land på konkurrencen. Tyskland er hovedsponsor for "Eurovision", men alle de samme fra år til år viser dårlige resultater, ofte forbliver på sidstepladsen.

Derfor, for at forberede sig til "Eurovision" i 2010 tages meget alvorligt. Lena fra begyndelsen var den ubestridte favorit af konkurrencen, og med støtte fra Stefan Raab producent hun nemt kunne slå dine konkurrenter. Efter at have vundet den nationale udvælgelse tale om det ikke kun i Tyskland, men også i Europa. Ikke at have musikalske uddannelse, Lena nemt omgås mere talentfulde sangere.

Allerede før "Eurovision" betragtes som favorit. Videoen til sangen Satellite til finalen i konkurrencen kiggede omkring 17 millioner mennesker. Også vinde pigerne forudsagde Google-søgning ressource. Da Tyskland - Sponsor af "Eurovision", kunstnere, der repræsenterer hende i konkurrencen, vil automatisk komme ind i finalen, uden om semifinalen.

"Eurovision" Lena Meyer-Landrut vandt en jordskredssejr, få næsten 250 point. Til sammenligning, Tyrkiet, tog 2. pladsen, tjente kun 170 point. Tilbage til Tyskland, vendte hun tilbage til stjernen. Hendes første album, frigives straks efter konkurrencen, har solgt 500 000 eksemplarer.

"Eurovision-2011"

Få kunstnere deltager i "Eurovision" igen. Endnu mere sjældent, de konkurrencevindere returneres. Men arrangørerne har besluttet, at Lena Meyer-Landrut er værdig til at repræsentere landet igen. Pigen glæde accepteret forslaget.

På dette tidspunkt, kun valget deltog Lena, og publikum havde ret til at vælge den sang, som hun vil repræsentere Tyskland. Efter en afstemning blev sammensætningen Taget af en fremmed valgt.

Denne gang sangerinden Lena Meyer igen ramt direkte i finalen, men denne gang om rettigheder for vinderen. Men for at gentage succesen med tidligere mislykkedes. På trods af, at publikum varmt støttede sanger i hallen, var hun i stand til at tage kun 10. plads.

videre karriere

Efter en dårlig præstation på "Eurovision" begyndte 2011 Lenas popularitet at falde. Men hun er stadig studerer musik forbedrer vokal, og hun skriver sange. I 2012 udgav hun et nyt album på engelsk Stardust. Han var tredje i hendes sangkarriere. Den solgte mere end 100.000 eksemplarer af albummet, som tillod ham at få guldet status i Tyskland. I samme år, Lena, vises sammen med de andre vindere af "Eurovision" i intervallet-handling konkurrence, der blev afholdt i Baku. Sangerinden udførte hendes vindende sang.

I 2013 blev hun en af de fire trænere i den tyske version af den populære show "The Voice. Børn ". Lena arbejder stadig på dette projekt. Det er også involveret i film scoring. I 2014 er sangeren blevet ansigt kosmetiske selskab L'Oreal og har optrådt i en række reklamefilm, der afsættes til hårprodukter.

I 2015 udgav hun den fjerde album, som blev opkaldt Crystal Sky. Lena væk fra deres sædvanlige lyd, hvilket bidrager til elektronisk musik behandling. Albummet nåede 2. linje i den tyske hitliste.

Tyske sanger Lena Meyer-Landrut er bedst kendt for at vinde "Eurovision" konkurrence. Hun var ikke i stand til at konsolidere deres popularitet i Europa, men er en populær stjerne i sit hjemland. Hendes album er udsolgt godt, Lena - Førende den populære musik-show. Således kan vi roligt sige, at den "Eurovision" radikalt har ændret hendes liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.