ComputereNetværk

Bekræft - det betyder at identificere kontakten. Hvordan verifikation i Viber?

Bekræft - det betyder at kontrollere og bekræfte identiteten. Denne proces i de seneste år aktivt praktiserede 5 Internet ressourcer og tjenester. Et illustrativt eksempel - at arbejde med betalingssystemer og netbank. For eksempel binding til portalen "Yandex" PayPal eller bank kort, skal du gå gennem en kontrolproces. For ikke så længe siden en sådan procedure i sit produkt og introducerede ejerne af den populære messenger Viber. Yderligere i denne artikel vil vi fortælle mere om kryptering, og det betyder "at bekræfte kontakten."

Kommunikation via "Vayber" blev sikrere

For ikke så længe siden, i april 2016 opkaldt selskabet har fulgt eksemplet med sine største konkurrenter og WhatsApp installerede software på ny sikkerhedsfunktion - end kryptering (end-to-end-kryptering). Det første land, hvor det blev brugt: Hviderusland, Thailand, Brasilien, Israel, men kun 2 uger af et nyt sikkerhedssystem til at sikre, at alle Viber brugere. krypteringssystem virker på enheder:

 1. Android;
 2. iOS;
 3. mac;
 4. PC'er.

Denne opdatering er omhyggeligt udviklet af eksperter i selskabet i flere år, som i sin tid, Michael fortalte reportere Schmiel (Operating Officer i selskabet).

Hvad er den beskyttelse, og hvilke fordele giver kunderne

Først lidt om, hvad de fordele modtaget af brugeren. Dette frem for alt kryptering af korrespondance og indhold. Desuden vil brugeren være i stand til at kontrollere kontakten i "Vaybere". Hvad betyder det, kan du sige med få ord: denne funktion er ekstra beskyttelse mod hacking din konto. Implementeret og evnen til at skjule chatten. Dernæst en lille smule mere om de enkelte innovation.

Gennem kryptering vil skjule din personlige korrespondance og fælles dialogbokse fra at falde til tredjepart. Dette gælder ikke kun for hackere og udvikler medarbejdere, og selv sikkerhedstjenesterne. Det krypterer alt indhold, der overføres gennem "Vayber":

 • gruppe korrespondance;
 • personlige dialoger;
 • taleopkald;
 • videoopkald;
 • fotografier, der sendes gennem programmet;
 • videresendt video.

Opdateringer implementeret i Viber 6.0-versionen, så dem, der har det installeret, kan være forvisset om sikkerheden af personoplysninger.

Nu er der en funktion "gem de chat 'i chatten menuen. For at få adgang til det, kan du få kun at kende adgangskoden, der sætter ejeren af gadget. Således er den personlige korrespondance endnu mere beskyttet.

"Vayber" inspireret af sociale netværk og mulighed for at sætte de Huskies opføres under de fotos og videoer. Nu, ikke engang forlader visningstilstand, kan du markere et foto eller billede, som du kan lide det.

Et andet vigtigt skridt i retning af beskyttelse af de oplysninger - evnen til at kontrollere. Det betyder, at kontakterne i "Vaybere" kun betroede. Denne proces vil fortælle en lille smule mere.

Hvordan verifikation

Udvikling udtænkt skabere som et pålideligt værktøj i kampen mod spam og uønskede kontakter i messenger. Med denne nye funktion, kan du ikke bekymre dig om konstant kede reklame og endnu mere mistænkelig spamnyh eller endda virale links.

For nemheds af brugere, har udviklerne forudsat to trin før kontakt for at verificere. Det betyder, at du kan vælge om du vil se beskeden, eller er det bedre at blokere kontakten. Den anden fase kommer i spil, hvis du beslutter at spørge indholdet af meddelelsen. I dette tilfælde et valg af 3 scenarier:

 • spam klager knap;
 • simpelthen blokere uønskede brugere;
 • tilføje en kontakt til din liste.

Således minimerer strømmen af spam i budbringeren, og sandsynligheden for hacking fald din konto.

konklusion

Til dato er antallet af Viber kunder oversteg 700 millioner mennesker, er spredt rundt om i verden. Han var kun lidt ringere end WhatsApp. Aktuel renovering gjort "Vayber" mere sikker, og brugerne kan ikke bekymre sig om beskyttelse af personlige oplysninger. Nu, til at tale frit, kontakt skal verificeres. Det betyder, at, efter at have passeret en simpel procedure, med familie og venner vil du være i stand til at kommunikere uden besvær, og fra hackere og spammere det vil beskytte dig. Personlig kommunikation er altid sikker, ved at indføre gennem kryptering og skjulte chat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.