ComputereNetværk

Nærmere oplysninger om, hvordan du ændrer kaldenavn i Warface

Hvis du er en elsker af spillet "Varfeys", og har i lang tid deltager i det, så er du helt sikkert gamle øgenavn, som du måske allerede træt. Selvfølgelig gør jeg ikke ønsker at miste din gamle konto og starte en ny med et mere passende navn. I denne situation opstår et interessant spørgsmål straks, hvordan du ændrer kaldenavn i Warface, og om det overhovedet er muligt at gøre. I virkeligheden er dette ikke nogen nem opgave.

prioriteter

For at starte, skal du overveje nøje, om det er nødvendigt at foretage justeringer til navnet i "Varfeys" spil. Hvis du ændrer dit kaldenavn, så dine venner og bekendte vil vide, du ikke er, fordi de er vant til at se dig med det samme. Selvfølgelig kan de blive advaret, at du snart vil ønske at ændre navnet. Også, før de beslutter spørgsmålet om, hvordan du ændrer kaldenavn i Warface, du har brug for at tænke på dig selv en ny. Naturligvis er den rigtige løsning er at ændre data én gang, fordi hvis du planlægger at regelmæssigt foretage ændringer i øgenavn, så kan du hurtigt miste anseelse, selvom det ikke er kendt, og så vil dine modstandere, fordi de ikke vil se den tidligere spiller.

udvalg

Lad os nu gå videre til det grundlæggende spørgsmål om, hvordan du ændrer kaldenavn i Warface. Som vi nævnte tidligere, før du ændrer sin gamle øgenavn for den nye, skal du nøje overveje alle muligheder og stopper ved den mest egnet til dig. Vær sikker på at tjekke det ud til tiden. Husk, at spillet er et stort antal brugere, og valgte kaldenavn kan simpelthen optaget. flere nye muligheder for at din højre anbefales at forberede, fordi så vil du være i stand til at foretage en hurtig ændring af øgenavn.

restriktioner

I øjeblikket er umuligt at ændre kaldenavn i Warface, og grunden til det - en overtrædelse af statistikken, samt forvirring i turneringer. Du vil få en den eneste måde - er at skabe en ny karakter med de ændrede data. Selvfølgelig, jeg er ked af at skille sig af med pumpen over spilleren, så du bør overveje, om du har brug for al den udskiftning i den populære projekt. Mindre radikalt løse problemet med, hvordan du ændrer kaldenavn i Warface, vil ikke fungere. Som du allerede har været i stand til at forstå, at få et nyt navn, vil du blive bedt om at oprette en konto. Det er den eneste løsning på problemet. Husk på, at Warface - en massivt multiplayer online-skydespil udviklet af Crytek. Dette projekt er baseret på et spil platform CryEngine 3. plottet foregår i 2023. Spillet vil tilbyde en klassisk fuldgyldigt kampe, karakter klasser og en række co-operative missioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.