HjemlighedKonstruktion

Beklædning hjem med trapezformet plade premineniem

Facaden spiller en stor rolle for æstetisk opfattelse af hele strukturen i de fleste tilfælde, er det bedømmes efter den hus af de moderne tendenser. Men jeg vil gerne sige, at dagens facade - det er ikke kun dens udseende, men også hele systemet af de nødvendige egenskaber for en lang og behagelig betjening af hele strukturen.

Paneler pyntede hjem er en mulighed for at opnå disse egenskaber. Brugen af ventilerede facade teknologi er ikke enestående for opholdsstuer, men også til industribygninger. Trapezformet plade beklædning hus giver for luftrum mellem facaden (stålplader i dette tilfælde) og væggen. Profileret perfekt klarer med rollen som eksterne finish, som dets egenskaber gør det muligt at spare et unikt udseende og høj holdbarhed over flere årtier. Dens særlige metalform base, som har et beskyttende lag af zink, og polymerbelægningen i høj grad letter dette.

Korrekt udført paneler pyntede hus beskytter væggen fra miljøet. Tilstedeværelsen af et luftlag gør det muligt at tilvejebringe tilstrækkelig ventilation for at forhindre dannelsen af fugt, hvilket ofte fører til fremkomsten af mug. Derudover kappen pyntede hjem, med hjælp fra den samme luftspalte, har fremragende egenskaber varmeisolering og lydisolering. Det er på grund af disse egenskaber, bliver det muligt at gøre balkonen i stuen, som er varm om vinteren og kølige om sommeren. luftgab korrekt udformet beskytter ikke kun væggen, men den bageste del af presenningen. De vigtigste ting - huske på, når du installerer folie, er det nødvendigt at skabe betingelser for fremragende luftcirkulation og forhindre det stagnerende i luftpude.

Trapezformet ark beklædning boliger til rådighed i to versioner. Den første - anvendelse af profileret plade som en afsluttende materiale på væggen allerede bygget. Den anden - anvendelsen det som en afsluttende materiale vægkonstruktion.

Så vi vender os mod den umiddelbare installation af bølgepap.

Det første skridt er at opbygge en metalramme og ordne det med dyvler. Glem ikke om behovet for at udstille rammen er niveauet. Alternativt kan du gøre det fra træ barer. Boarding House trapezformet plade kan dannes lodret, vandret eller endog diagonalt. Det næste skridt bliver installationen af isolering. Samtidig skal vi ikke stoppe, da dette emne er et andet fokus. Og det sidste punkt er Mount bølgeplader til vores rammer. Dette gøres ved hjælp af skruer, som er forseglinger.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at at huset sidespor ark bølgepap er den proces, hvor enhver mand, og det betyder ikke nødvendigvis har de færdigheder særegne for professionelle bygherrer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.