TravelingRetninger

Ferie ved Det Døde Hav

Døde Hav ferie - det er ikke bare nydelsen af frihed fra arbejde og hverdag. Det er også en unik mulighed for at forbedre dit helbred og din krop og sjæl, der skal opkræves med ren energi, livsglæde og endda ungdom. Dette er en sand kursted, der klarer med sine opgaver på højeste niveau. Resten af Det Døde Hav vil gøre dig føle frisk kraft og styrke, som vil vare i mere produktive aktiviteter og løsning af vitale problemer efter returnering fra en ferie i den velkendte atmosfære af hverdagen.

Dead sea

Dette hav, der er kendt for at være den mest salt i verden. Antallet af salte opløst i vandet den overstiger alle tilladte fysik grænser. På grund af så høj saltholdighed i vandet kan du virkelig læne dig tilbage og læse en avis. Vand simpelthen skubber alle de objekter nedsænket i det.

Det er beliggende på det område i to stater: Israel og Jordan. Sea ligger 417 meter under havets overflade, og dens farvande indeholder næsten alle elementer, der findes på Jorden.

Terapeutisk mudder af havet er fulde af magnesium, hvilket er godt strammer huden og forbedrer sin interne tone. Iod og brom gavnlig effekt på det endokrine system. Den samlede virkning af mineraler fører til forsvinden af irritabilitet og håndtere konsekvenserne af byerne stress. Døde Hav ferie bliver en reel redningskrans for dem, der er ofte konfronteret med stressede situationer.

Her er med held behandlet med hudsygdomme, luftvejsproblemer og bevægeapparatet.

Det er bemærkelsesværdigt, at på grund af en så lav hav placering over det dannede en slags luft linse, som skaber en naturlig barriere for skadelige stråler solspektret. Derfor kan du solbade hele dagen lang uden skade på huden.

Ture til Det Døde Hav

De, der engang havde været der, ivrige efter at booke ture igen. Ture kan købe på forhånd eller at abonnere på de nyeste tilbud i Døde Hav. Sidstnævnte mulighed vil hjælpe dig med at spare på din kupon. Rejser selskaber sådanne forslag er gavnlige, fordi de tillader at fylde den tomme plads på flyet, og turister - siden forlader gratis penge på ferie. Dette gælder især, hvis du ønsker at tilbringe der et par dage og flere uger, som i væsentlig grad øger udgifterne til fritid. Booking sidste minut ved Det Døde Hav kan være i kontorerne hos rejsebureauer eller via internettet via online ansøgning.

Rest med sundhedsmæssige fordele

Resten af Det Døde Hav gør det muligt at røre en fantastisk unik natur.

Godt at komme her med børnene, fordi det er godt for deres sundhed og forebyggelse af forkølelse, og fordi det er meget stille og roligt. Superb infrastruktur tillod ikke nogen at kede sig, og de foreslåede fritidsprogrammer kan gøre en ferie interessant og aktiv.

Behandling ved Det Døde Hav er blevet kendetegnet for Israel og Jordan, fordi kun her kan du finde sådanne unikke sochataniya prorodnyh fænomener, der har en terapeutisk effekt. På bredden af havet strækker endeløs kæde af sundhedscentre, sundhedscentre og klinikker er overfyldt på næsten alle tider af året.

Du kan vælge at vælge den institution eller en medicinsk eller kosmetiske profiler, som tilbyder en bred vifte af terapeutiske og wellness-behandlinger: mudder og vand terapi, spa, thalassoterapi, massage, etc. Til medicinsk tur har brug for mindst syv dage, men selvfølgelig er det bedre, at kurset varede i mindst to uger.

Du kan besøge nationalparker "Qumran", "Masada", "Ein Gedi", og andre til at nyde den uberørte natur i dette område.

Tale med levende vand

Måske denne historie blev født et eller andet sted på bredden af Det Døde Hav. Lokal drikkevand er meget nyttig. Det er i stand til at hæmme væksten af cancerceller. Dette skyldes tilstedeværelsen i det et højt niveau af selen og andre kemikalier sådan handling. Og den lokale luft er meget nyttigt, fordi det indeholder ingen allergener, så trække vejret dybt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.