TravelingRetninger

Metrostation. Kursk station, hvor stationen er?

Har du nogensinde spekuleret over, hvor mange metro-stationer til rådighed i den russiske hovedstad Moskva? Selvfølgelig kan du nemt tælle, men måske i dette tilfælde er det fuldstændig ubrugelig. Vi er interesseret i metrostationen, Kursk station, som er placeret, så samtalen vil kun føre hende.

"Kursk" - hvor er det?

Der er en central Moskva metrostationen "Kursk". Kursk station er placeret her (til ære for ham, og stationen blev navngivet).

At have en trappe i midten af hallen af stationen "Kursk" Circle line, kan du gøre overgangen til Arbat-Pokrovskaya linje og gennem lobbyen på den sydlige afkørsel - på "Chkalovsky" Ljubljana linje. North forhal metrostationen viser på den ene side ved Arbat-Pokrovskaya linje, og på den anden - til Kursk banegården.

Lidt af historien om stationen

Anlæg af Moskvas Metro begyndte i 1931 med gaden Rusakovskaya at i Sokolniki, fra grave miner almindelige spar. Dette er naturligvis betydeligt bremset tempoet i de planlagte aktiviteter. Oprindeligt for at bygge over jorden metro, og kun på en overfladisk dybde i midten af kapital, der skal bygge en lille underjordisk del af det.

Desperat mangel på arbejdskraft. Moskovitter til denne skeptiske og ikke gå på arbejde her. Det var kun en opfordring til unge mennesker til at hjælpe med at fortsætte denne store bygning. Metrostroevtsy erhverv i de dage var det ærede og meningsfuld.

Den første fase af Metro åbnede i 1935, og i 1938 blev metrostationen sat i drift i anden fase af "Kursk". Kursk station, eller rettere dens bygning blev bygget i slutningen af XIX århundrede. Efter at det blev rekonstrueret flere gange, så i dag ser allerede ganske solid og respektabel.

station design

metro station på Kursk station er forskellig fra alle andre Moskva ikke kun i udseende, men også den arkitektoniske stil. Faktisk er førende ekspert af polakker sammen med erfarne ingeniører og Komarov Kibardin engang skabt specielt dens design - Pilon trehsvodchatuyu pilotering.

Til denne dag, lys grå marmor sten pyloner station. Rejser væg omgiver den øverste hvide glaserede keramiske fliser, og bunden - sort marmor. På de runde ventilationskanaler lukket forgyldte stænger, styrket smukke lamper. Oversigt over den store sal belyse nogle store lysekroner, der ligner en lille søn.

Da stationen er tilknyttet stationen

Ikke et nemt system af underjordiske og overjordiske strukturer, som giver input og output overgange til andre metrolinjer, på grund af den store station og hans interiør giver denne plante skalaen og storhed.

I en cirkulær underjordisk rum - midten af ensemblet, hvorfra bevæger sig i modsatte retninger Tre rulletrappe typen E55T, der er etableret i 2009, er der en passage fra Antechamber "Kursk" ring linje på stationen venteværelser, samt en underjordisk box office pavillon, som er forbundet med placeringen jordstation .

Beskrivelse af den underjordiske hal

Metro-station (Kursk Station, som er) - hvad er det bemærkelsesværdigt? Centre underjordisk hal er kronet med en kraftig rund søjle (søjle). Bunden af søjlen som det er forsænket i gulvet, og han lavet en lille uddybning af granit afsats. Dens overflade er belagt med stuk skildrer landlige motiver. Lofterne af hallen rekvisitter søjle og to rækker af runde og firkantede søjler. Den første voks er også over for rødt marmor, andre - lys beige sten. Væggene i rum foret med gul og lyserød marmor Gazgan felt.

Pavillon box office, der er adskilt fra overgangsrummet en rund, dekoreret med fire ovale pylon og cylindriske søjler bakker op loftet. Langs disse linjer er tælleapparaterne. Hele værelse er indrettet i mørke farver og streng.

Alle vægge og søjler med søjler dækket med mørk, næsten sort, med pletter af hvid marmor, bragt fra felterne Davalu. Gulvet er lavet af plader af gabbro sort og grå granit. Tre trapper fører til billetten hal, hvid marmor, og den gennemsnitlige, den mest omfattende, vil føre dig til venteværelset til Kursk banegården.

Metro-station (skema er det meget tydeligt) ved første øjekast kan virke forvirrende og kompliceret, men efter en kort og nøje overvejelse for enhver mand af hendes "Labyrinth" vil være tilgængelig.

grunde pavillon

Metrostationen, Kursk Station, som er også en grund pavillon, dekoreret med fire kolonner Portico og usædvanlige buede åbninger og anvendt ornamentik på sin facade. Udformningen af stationen hallen er noget der minder om kirkebygninger, det er placeret under den ottekantede ribbede kuppel. Log udpegede rektangulære høje pyloner, på indersiden af, som ramte en kæmpe bronze sværd med to håndtag, som er dækket med en krans. På runde søjler stablet kraftige bjælker, hvorpå hviler kuplen. På strålerne selv er indgraveret med store bogstaver ordene fra den sovjetiske nationalsang.

Hvordan kommer man dertil?

En af de største i hovedstaden, blandt de ni tilgængelige, menes det Kursk Station. Metro (undergrundsbane kort gør det muligt hurtigt at finde den ønskede station), hvorpå stationen bærer samme navn. Station findes på: Ground skaft 29. Det er ikke langt fra Garden Ring. Det er herfra gå hurtige tog samt S-tog i Gorky og Kursk områder. Godstog gennem stationen ikke ply. Hertil kommer, at Kursk Station er en transit, ikke en blindgyde, da de fleste af dem undtagen Savelovsky og hviderussisk.

I lufthavnen, hvordan man får?

Metrostationen, Kursk Station, som er, om end ikke en direkte kommunikation med Moskva lufthavne , men adskiller sig på en god placering i den centrale del af hovedstaden, takket være den station på blot en time eller så du kan nå din destination. Det tager kun nogle minutter at flytte til en anden gren af metroen. For eksempel, for at komme til Domodedovo lufthavnen ville være nok af "Kursk" (rundkørsel) drev er kun to stop (fem minutter) til "Paveletskaya" station og derefter overføre til Aeroexpress toget, som kører næsten hver time der. Rejsetiden bliver kun 40-50 minutter.

Flytning til andre steder og vil ikke være til nogen let. Og vi må ikke glemme, at det er Moskva, Kursk Station! Metrostationen ligger meget bekvemt, så du kan komme til overalt nemt. Så for at kvadratur tre berømte station (Kazansky, Yaroslavskijs og Leningradsky) nødvendigt at køre kun et stop. Dette vil være stationen Komsomolskaya. Det er forbløffende, er det ikke? Hvis vi kommer dertil ved landtransport tilstand, kan det tage mindst en time, da det er let at komme ind trafikpropper.

attraktioner station

En masse af attraktioner omgiver Kursk Station. Hvilket metro station er nødvendig for at komme på toget, der afgår fra det, vi nu kender. Lad os gå lidt udforske det bredere område af Moskva Garden Ring, for at fange den vidunderlige skønhed af hovedstaden.

Hvis du er en fan af teatralsk kreativitet, så er du helt sikkert bør besøge kendt af alle "Moderne" eller Taganka Theatre ligger meget tæt på. Der vil du helt sikkert have en pause fra byen ballade, altid farende et sted folk og til fuldt ud at nyde den smukke og sjove spil berømte skuespillere.

Lovers og historiske og kulturelle værdier deres fritid kan afsættes til bekendtskab med Central Museum of Rublev, at besøge St. Vasiliya Blazhennogo. Og meget tæt på Kursk banegården bekvemt placeret indkøbscenter "Atrium". Ud over mange butikker, hvor mindet om hovedstaden, kan du købe forskellige souvenirs, her er der en biograf med komfortable værelser til at se film. Børn vil heller ikke efterlades uden opsyn. For dem, der er et særligt legerum, hvor de vil være travlt hele tiden, og absolut ikke må gå glip af.

Om indkvartering i denne by, og du skal ikke bekymre dig. I området af stationen er der mange hoteller, vandrehjem og mini-hoteller i forskellige niveauer, "Star", så alle kan vælge, hvad han har råd til.

Nå, nu du ved, hvad den "Kursk" (Metro), Kursk station og hvordan man kommer dertil. Velkommen til hovedstaden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.