TravelingRetninger

"Marion" (vandland), Ash: åbningstider, adresse, anmeldelser

Det bliver stadig mere populære vandlande. En af de mest berømte vand townships Rusland - "Marion". Uanset årstiden, komplekset har altid behagelig atmosfære og solrigt vejr. Have det sjovt på de fedeste forlystelser og en positiv ladning Her kan både børn og voksne.

Metropolitan udvej

Varm og milde middelhavsklima, kan du nu nyde vandet verden "Marion" (vandland). Yasenevo beliggende i den sydvestlige del af hovedstaden. Derfor kan hver beboer eller gæst i byen nemt komme til komplekset. Uformel institutionens navn - "The Sea i Moskva." Samlet areal - 6000 kvadratmeter. Dette er en af de største vandlande i regionen. Der er en café og en moderne medicinsk center i parken.

Folk i det nye kompleks er meget lille. Det afskrækker mange tragedie i anden underholdning faciliteter, som var på det sted ( "Transvaal Park"). 14 februar 2004 i lokalet pludselig kollapsede. Den dag, dræbte 28 uskyldige sjæle. Men trods det faktum, at de besøgende er få solsenge ikke nok - kunder klager.

Tips fra administrationen

I hverdage institution starter kl 10:00 og tager kunderne til 22.00. I løbet af weekenden, det komplekse åbner tidligere - på 9:00. Billetprisen for en voksen på hele skift er 1300 rubler. For barnet bliver nødt til at betale 1000 rubler. I aften - andre priser. vandland takster fra 18.00 før lukketid følgende: voksen - 1000 rubler, børn - 800 rubler.

De, der samledes på vand park for første gang, bør du vide, at uden badedragt i komplekset ikke er tilladt. Du skal også tage med strand sko, håndklæde og en gel eller shampoo. Nogle klienter kræver en slåbrok og hætte. Til børn bør tage armbånd og svømmebriller. Hvis du glemmer nogle af disse ting, i institutionen alt, der kan lejes eller købes. Men de besøgende siger, at for denne service nødt til at betale et bestemt beløb. Lej et sæt af badekåbe, tøfler og håndklæder vil koste omkring 500 rubler.

Pearl distriktet

Generelt i det område af Yasenevo er tre metrostationer. Det nærmeste busstoppested - kun 15 minutters gang. Men forældre sige, at med små børn vejen vil være lang. Derfor, hvis det er muligt, bedre at komme med børnene i bilen - så anbefale et besøg. Parkering i en stor underholdning center, så i løbet af ugen er der en masse tomme pladser.

En af de vigtigste bygninger Yasenevo - "Marion" (vandland). Kompleks str. Golubinskaya hus 16. Selve institution er synlig på lang afstand. Hans store og skinnende tegn er umuligt at gå glip af.

Glæde besøgende kamera dressing. Selv om mange kunder opmærksom på, at hytter er små, men en masse af dem, og køerne er stort set fraværende. Ved sjælen af mange brugere havde kommentarer. Vandstrømme afkøl derefter, så for varmt. Justere ventilerne vanskelig.

munter starten

"Marion" - gennemsnitlig vandland. Slides af dette komplekse bestået alle nødvendige inspektioner. Her kan du finde de mest populære vand attraktioner. Især første tiltrukket sig opmærksomhed fra "Space underkop". Første kunder overvinde den høje skråning, hvorfra falder i en enorm bowl. Efter at have gjort et par omgange i midten af pladen, folk falder i poolen. Det er faktisk en fantastisk og uforglemmelig lille tur. Men det er nødvendigt at vide, at et stort spabad dybde. De, der ikke kan svømme, kan skræmme fraværet af bunden.

En maksimal ekstreme erfaringer og give "sort hul". Denne tur - en klassisk vand byer. Han ejer denne afstamning og "Marion" (vandland). Yasenevo er blot et par kilometer fra centrum af Moskva, så nyd nedstigningen fra denne slange og alle kan. Modige sjæle venter på en lang og hurtigt fald i et sort hul. Mørk rør er kendetegnet ved drejninger glat. Under underholdning absolut ikke kan se noget. Der er en følelse af, at kroppen falder ned i afgrunden. At erobre bjerget kan være blot to af os.

adrenalin hoppe

Især en masse følelser er "Wing". På en oppustelig redningsflåde de mest dristige besøgende falder lige ud over klippen. De hævder, at mange af den vanvittige hastighed er skræmmende. Men tiltrækning af to besøgende tilladt.

Kompleks af vand underholdning "Moreon" tilbyder sjov på en anden interessant bakke. "Krop slide" - en 120 meter stejle sving og drejninger. human bevægelse i røret accelereres og decelereres. Dette er en efterligning af flyvningen. Explorers af denne afstamning venter på en skarp, lang dråbe og hurtige sving.

Betagende flyvning på en anden bakke. "Innertyub slide" - er 130 meter gul labyrint. Ned denne slange har brug for på oppustelige redningsflåder. Du kan tage en dobbelt krog, hvis passageren vejer mindre end 180 kg. Turen er meget hurtig, lang og ekstrem, så gæsterne skal bestanden op mod.

Aktiviteter for forældre og børn

"Marion" - vandland i Moskva, og en af de få, der bekymrer sig om den kollektive ferie. Mange af disse dias er egnet til både voksne og børn. En anden afstamning, hvis navn "Familie" - en bred kaskade åbne slangen. Det kan være sjovt at flere personer.

Der er komplekse og denne by for de yngste besøgende. De tilbydes at spille rollen som pirater og erobre et rigtigt skib. Puljen til børnene der er absolut pålidelig og lave bakker. Du kan også have det sjovt under springvand og svampe. Orden og sikkerhed af dine børn passet af professionelle redningsfolk der først kommer til støtten, hvis det er nødvendigt.

Kan tilbyde en mere afslappet sjov vandland. Slides tage en masse energi. Forynge boblebad, vandfald og gejsere. Temperaturen af vandet i spabadet når 35 grader. Denne fantasi - en kunstig hav. Her kan du suge i varme, høje bølger.

ulemper dias

Fans af vand byer hævder, at den største ulempe ved disse attraktioner - er helt farveløs. Alle skråninger er så sikkert, at selv de største kujoner ikke har en følelse af frygt. Dette er ikke den hopper adrenalin. Selvfølgelig, børn har adgang til alle dias, og du kan ikke være bange for, at de skader børn. Dog kan voksne være kedeligt. Mange klager over, at nogle skråninger mærkes leddene, som gør ondt ramt tilbage. Jeg kan ikke lide besøgende og ekstremt højt musik. Også oplevet klager over, at på gulvet en masse vand. Det er nemt at falde og slå.

En af de mest moderne komplekser i Moskva - "Marion" (vandland). Yasenevo - ikke et meget stort område. Dens befolkning næppe overstiger 175 000. I overensstemmelse hermed den største strøm af besøgende - fra centrum af hovedstaden. Af den måde, kan en dag i den komplekse vært 4.000 mennesker. Selvfølgelig skal et antal besøgende blive mætte.

lækre middage

Meget god mad i komplekset. Etableringen tilbyder et to-niveau magt. Her kan du nyde både varme pizzaer og lækre sandwich. Har også salater, alkoholholdige drikke og læskedrikke, cocktails og desserter. Hertil kommer, at byen byder på en menu, som besøgende kan se virksomhedens hjemmeside. Også meget ofte tilfredse med administrationen af tilbud og rabatter til visse grupper af varer.

Generelt beskytter tegnebøger af sine kunder "Marion" - vandland (Yasenevo). Priserne i komplekset har overkommelige. For eksempel, en salat "Cæsar" koster 280 rubler, og speciale pizzaer - 430. Men de besøgende ikke kan lide det faktum, at omkostningerne ved varme drikke overdrive. Så for en kop kaffe, du er nødt til at lægge ud mere end $ 100.

banketter

I weekenden, besøgende rådes til at købe billetter til 9:00. Det er bedre at afslutte sessionen før frokost. Normalt efter 14 timer om ferier i komplekset det kommer til en masse mennesker. Også i kalenderdage, den røde er meget svært at bestille mad og finde en fri tabel. Frokost kan være forsinket op til 50 minutter. I menuen, gæsterne siger, kun snacks. Men forberede cafeer lækker. Og for at tage mad med dem ikke tillader det. Derfor er forældrene anbefales før starten af underholdning er godt at fodre børn.

Det tilbyder underholdningsprogrammer for grupper af turister "Marion" (vandland). Yasenevo daglige møder hundredvis af besøgende. Ofte i komplekse arrangere helligdage og endda corporate møder. For virksomheder, der planlægger at have det sjovt og ikke tilbringe en enorm mængde penge, arrangere særlige helligdage og begivenheder. Omfanget af ydelser kan omfatte: billetter, leje et bord i et par timer, en fast menu at vælge fra og selv fotografen, eller animator. Normalt er det program designet til 6 personer. Ekstra gæst kommer til at betale.

Systemet med sanktioner

En masse af tilhængere har "Marion". Anmeldelser er dog ikke kun positive, men også negative. Især i løbet af ugen, kan kun én person stå bag disken. Derfor er der ofte en kø. Det meget venlige personale, men nogle gange er der ligeglade ansatte.

Heller besøgende ikke lide det faktum, at for at være for sent til parken til at betale dyrt. Kunder, der kom til minut efter den angivne tid, skal betale 200 rubler fine. Det skal bemærkes, at uanset om man kommer i 5 minutter eller i 50 - i samme tempo. Som gæster siger, at det ville være bedre, hvis de penge skød konstant.

En stor straf venter dem, der har mistet et håndklæde eller badekåbe. Armbånd, kløft kunder, holder på hånden er meget dårlig. Derfor skal man passe på ikke at miste det, fordi for det, også nødt til at betale.

helvedes sommer

Konstant lufttemperatur - 30 °. Vand ligger på omkring 29 ° C. Det er også et af problemerne i den varme tid af året. I sommeren, som kunderne siger meget kraftigt lugte blegemiddel. Også i rummet er værd at den høje temperatur, og kan ikke trække vejret. Så besøgende er især skuffende, fordi på en varm dag som en brændende sol for at komme ind i et køligt rum med varmt vand og køle af.

Mange glider ud på gaden. Derfor under varm luft rør sommer bliver meget varme, til tider munter afstamning omdannet til en katastrofe - indtryk delt website.

Meget meget materiel tilbyder sine kunder "Marion" (vandland). Rabat kupon er fordelt stort set alle. For at bruge denne service, skal du kun gå online og udskrive dokumentet. Med ham gælder for administration eller til de ansatte i institutionen.

Slap af i vandet byen er virkelig fantastisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.