Hjem og familieBørn

Hvad er årsagerne til opkastning hos børn uden feber? Behandling anbefales af specialister

Pediatrisk opkastning er resultatet af en ufrivillig udstødning af maveindhold. Denne betingelse stammer fra den aktive sammentrækning af musklerne i mavemuskulaturvæggen. Det kan ses selv i et sundt barn, årsagerne er varierede, men ofte skyldes øget nervøs excitabilitet. Det kan også være tegn på en alvorlig sygdom. Ved forgiftning, metaboliske lidelser, sygdomme i nervesystemet og mave-tarmkanalen opkastes ofte opkastning hos børn uden temperatur.

Behandling uden lægeundersøgelse udføres ikke - det er farligt for barnets liv. Det eneste, forældre kan gøre for at lindre en ubehagelig tilstand er at lægge på deres side og ofte give deres baby en drink for at undgå dehydrering. Denne form for ufrivillige refleksbelchninger kan indikere en allergisk reaktion på en bestemt medicin eller fødevareprodukter.

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at identificere den egentlige årsag til opkastning hos børn uden temperatur. Behandlingen udpeges af en specialist. Før ankomsten af en ambulance kan du vandre barnet med saltblandinger (præparater "Glucosolan", "Regidron", "Citroglyukosolan"). Væske skal gives i små slanger eller med en pipette. Derudover kan du tilbyde et mineral (uden gas) eller bare kogt vand, en bouillon af dogrose, te med kamille. Må ikke blive båret væk ved selvmedicinering uden at diagnosticere sygdommen, da analfabeter vil forværre tilstanden.

Lad os se på de mest almindelige sygdomme, hvor opkastning er observeret hos børn uden feber. Behandling afhænger af den eksisterende sygdom. For eksempel forårsager meningitis, encephalitis, alvorlig forgiftning og hjernerystelse lignende reaktioner fra tarmkanalen. Uden indlæggelse kan ikke gøre. Udpeget diuretika og antiemetika samt antispasmodik.

Nervøs eller psykisk opkastning er en konsekvens af følelsesmæssig forstyrrelse eller psykisk sygdom. Provoke det kan frygte, panik, spænding osv. Denne tilstand er typisk for anorexia nervosa og bulimi. Hovedopgaven er at berolige barnet og fjerne overbelastningen. Lægemidlet til opkastning hos børn med overfølsomhed eller psykiatrisk excitabilitet, sædvanligvis beroligende (medicin "Valocordin", "Glycine", valerian urter, motherwort og andre). Obligatorisk magnesium B6 er ordineret, samt arbejde med en psykoterapeut og en psykolog. Med bulimi og anoreksi vises terapi kun i den psykoneurologiske dispensering.

Med akut gastritis opkastes opkastning hos børn uden feber. Behandling er den samme som hos voksne, er under ledelse af en specialist. Kræver sengeluft, sorbenter (præparater "Polyphepan", "Enterosgel"), alkalisk mineralvand er foreskrevet . Nødvendig sparsom kost. Den mest almindelige årsag er fødevareforgiftning, og forældrene begynder at panikere. De er bekymrede over spørgsmålet om, hvad de skal tage barnet med, når de kaster op.

Først og fremmest skal barnet have en rigelig drink for at genoprette vand-saltbalancen. Hvis forgiftningen skyldes syrer eller alkalier, kan et barn på op til tre år få en teskefuld vegetabilsk olie. Inden du starter en specifik terapi, skal du vide, hvad der præcist udløste denne reaktion. Hvis opkastning starter på grund af bevægelsessyge eller overekskitation, kan der anvendes moderne børns medicin, såsom Ranisan, Domperidon Hexal, Kokkulin, Motionium. Du skal ikke bekymre dig gætte - bede om hjælp fra en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.