ComputereSikkerhed

Sådan hacke Skype: tips og tricks

Skype, Skype eller i den engelske version, betragtes som en gratis program, der giver en glimrende mulighed for at kommunikere med deres kære, pårørende, venner, forretningsforbindelser, med hjælp fra World Wide Web.

Denne applikation succes kombinerer mobilkommunikation og internettet, men dens fordel er tilgængeligheden af det samme. For at installere softwaren gratis, vil det tage kun et par minutter, og det vil være nok viden og færdigheder den gennemsnitlige bruger.

Som enhver anden ordning for udveksling af oplysninger, kan dette program være underlagt forskellige former for angreb. I min artikel vil jeg gerne tale om, hvordan man kan hacke Skype.

Lad os først se på, hvad du kommer til at knække Skype: din egen eller en andens. Hvorfor jeg spørger dette? - Bare en teknik helt anderledes.

Sådan hacke Skype (egen)?

I princippet vil jeg ikke kalde den procedure ordet "hacking". Mest sandsynligt, denne password opsving proces.

Tænk over, hvordan netop du går ind Skype. - Jeg vil vædde, at i de fleste tilfælde, er det indlæses automatisk, når du starter din computer! Utvivlsomt, er det meget praktisk, men på den anden side kan lege med dig, når en grusom spøg. For eksempel opstår en fejl i programmet, eller du er nødt til at geninstallere en eller anden grund, dit operativsystem, ellers overhovedet er der behov for at downloade Skype fra pc'en på kontoret eller derhjemme med venner, bruge internettet café eller installere programmet på en anden enhed, siger, via mobiltelefon, PDA eller tablet. Hvad skal man så gøre?

Hvis du kan huske den e-mail-adresse, hvorfra der var ingen tid registrering af ansøgningen henvises til gendannelse af adgangskode service til e-mail vil blive sendt en meddelelse med et link. Indtast et nyt erkende det. Alt! Problem løst! Vi kan kun råde til at huske eller gemme den nye eksponering adgangskode, på grund af gentagelse af den ulykkelige fejltrin.

Du kan ikke huske den e-mailadresse, hvorfra du skal registrere? Ring til din ansøgning. Du vil blive bedt om at besvare det sikkerhedsspørgsmål. Svar? - Du er velkommen til at opfinde en ny adgangskode, bekræft den, og bruge programmet.

Hvordan til at hacke en andens Skype?

I teorien, og det er ikke svært at tørne. Men ud fra et etisk synspunkt ... Selvfølgelig, hvis du er ansat i afdelingen for sikkerhed, og du i uanset hvad var behovet for at få adgang til korrespondancen af en fremmed, at eksponere en farlig forbryder, som du kan forstå, men ellers ... Jeg håber hvad ved du, at læsning og brug af personfølsomme oplysninger uden ordentlig tilladelse er forbudt og straffes med loven.

Men ikke desto mindre, hvis du beslutter at komme ind i en andens Skype-samtale, jeg vil gerne rådgive dig om følgende:

Det hele afhænger af, hvilke mål du forfølger. Meget ofte, i svaret på spørgsmålet, hvordan man kan hacke Skype, kan du høre de råd, du behøver at gøre bare for at få adgang til den elektroniske kasse, og derefter ændre adgangskoden. Men jeg er ikke helt sikker på, at det var den rigtige beslutning. - Ved at gøre dette, vil du være i stand til at kommunikere på vegne af modtageren, og dels for at læse hans / hendes korrespondance (men ikke altid), og det hele. Efter nogen tid hacking fund, ændre din adgangskode eller oprette en ny konto. Nå, og hvad du vil drage fordel af det?

Få samtidig adgang til Skype, som er mere rentable. I dette tilfælde kan du læse "live" samtale online, mens på en nærliggende computer. Selvfølgelig først og fremmest, så det er muligt at gøre, hvis nogen har arbejdet for enheden og derefter hastigt glemt at logge ud af din konto.

Du kan gøre dette: Skypes profildata fra al korrespondance gemt i mappen D: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Skype \ profilnavn. På det tidspunkt, hvor programmet vil blive lukket ned, kopiere al korrespondance af en anden profil i din. Så kører din profil har ændret sig, men i det øjeblik, hvor Skypes vindue åbnes, skal du tage netledningen eller afbryder modemet. Din profil i dette tilfælde ikke har tid til at opgradere, og du vil se andre folks samtale.

Tja, det er om alle. Sådan hacke Skype nu ved du, og hvad mål, du kan forfølge, være sikker på, at hvis du bruge denne artikel anbefalinger, er det usandsynligt at støde på vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.