Hjem og familieBørn

Hvad er rettet produktiv aktivitet af førskolebørn?

Alle ved, at den vigtigste aktivitet af førskolebørn er leg. Men ud over det, der er også produktiv. Hvad er det? Det betyder, at som et resultat af at træne barnet skaber nogle færdige produkt. Organisering af produktiv aktivitet af førskolebørn - opgaven med hver pædagog. Catching hendes barn er socialiseret, det genererede en masse at tænke på, at ønsket om at bringe det begyndte at ende, grafiske evner. Flere undersøgelser har vist, at dette er den vigtigste aktivitet for børn i den øverste gruppe af børnehaven gennem det skaber gunstige betingelser for lærere, herunder lærere i fremtiden, som vil beskæftige sig med barnet i de lavere klasser. Det faktum, at den produktive aktivitet førskolebørn, kombineret med spillet, forbereder barnets sind til skolen.

Hvad er de produktive aktiviteter?

Så vi kalder en klasse, som et resultat af, som barnet vil skabe et givet produkt med de specificerede egenskaber. Hvilke af disse er produktive aktiviteter:

 • molding tal og anvendelser af ler og ler;
 • opbygge interessante designs i alle mulige måder;
 • fremstilling af genstande fremstillet af forskellige materialer (papir, pap, perler, blade, etc.);
 • komplekse klasser med modeller;
 • skabe malerier maling, farveblyanter, kridt;
 • fremstilling applikationer og mosaikker.

For udviklingen af børn er vigtigt alle former for produktive aktiviteter. Børnehavebørn har brug for at være interesseret, for at få det ønskede resultat, men det er det arbejde, lærere. I alle institutioner med henblik på førskoleundervisning, herunder disse klasser. Forældre skal vide, hvad produktiv aktivitet rettet preschooler hvorfor det er så vigtigt. Hvis du er i huset sammen med barnet på egen hånd eller foretrækker ikke at køre ham i børnehave, vil denne publikation være nyttige for dig.

Behovet for produktive aktiviteter

Formålet med uddannelsen er den omfattende udvikling og uddannelse af barnet af førskolealderen gruppe. Børn udvikler omfattende, så det er vigtigt at medtage i en klasse alle former for produktiv aktivitet af førskolebørn, ikke dvæle kun på tegning eller skulptur. Klasser bør holdes i form af et spil, og ikke "under tvang", bør barnet være opmærksom på, at det er sjovt, desuden ved afslutningen af det arbejde, at være stolte af deres produkt. På samme tid, vil det gradvist absorberer behovet for at lytte opmærksomt til læreren og gøre alt, hvad der er nødvendigt for at opnå et resultat.

I verden studerede eksperter produktive aktiviteter førskolebørn, og kom til den konklusion, at det kan udvikle sig i børn følgende kvaliteter:

 1. God fantasi, tænker mekanisme, der er - evnen til at tænke logisk, at sammenligne, analysere og syntetisere.
 2. Dedikation, udholdenhed og vedholdenhed.
 3. Gode mentale evner som produktiv aktivitet af førskolebørn - er kognitiv træning.
 4. Finmotorik af fingre og muskler i hænderne.
 5. Metoder til produktive aktiviteter rettet mod førskolebørn har brug for at rapportere til selvstændigt arbejde.
 6. Nysgerrighed, nysgerrighed og initiativ.

En anden klasse har en positiv indvirkning på den disciplin af børn, lærere observeret et godt forhold til den produktive aktivitet af sensorisk uddannelse. Det vil sige, at barnet har en god forståelse af emnet, skal han vide, hvordan han ser ud, dens farve, favor, størrelse og placering i rummet.

I løbet af beskæftigelse vises alle de kvaliteter, især de mentale og fysiske evner af barnet, og lærere ved præcis med, hvad barnet og behovet for at engagere sig i mere, de giver gode råd til forældre.

Produktiv kreativ aktivitet giver førskolebørn praksis og færdigheder, der vil være behov for yderligere læring og arbejde. For eksempel for at lave applikationer kræver en vis indsats at tænke grundigt over placeringen af objekter, arrangere dem korrekt, og for at vi har brug for konstruktive tiltag. I processen med at træne børnene få erfaring med selvstændigt arbejde.

Nå implementeret i produktive aktiviteter førskolebørn integrerede tilgang. Hertil kommer, at børn er i stand til at slappe helt af, og det er at komme af alle mulige frygt for samfundet. Børn skabe deres eget produkt, kan implementeres i modellen deres ideer om et bestemt emne, materialiserer en imaginær konstruktion.

retninger

Vi tilbyder at mødes med produktive aktiviteter tættere til at have en præcis idé om det.

 1. Uafhængig skabelse af forskellige elementer, der er velegnet til spil og kognitiv forskning.
 2. Produktion af elementer, der vil fylde et kunstgalleri børnehaven.
 3. Evnen til at skabe layouts.
 4. Gør din egen bog gruppe, som vil blive gjort til tegningerne, børns historier, deres krønike. Du kan også oprette en blog af Nature, og børnene vil trække sine billeder, et herbarium.
 5. Produktion dekorationer og pynt til ferien. For eksempel guirlander, plakater, bannere, juledekorationer.
 6. Oprettelse invitationer til fest for forældre, lykønskningskort til dem, en gave, som vil blive hørt i slutningen af forelæggelsen.
 7. Udvikling af væg avis gruppe.
 8. Opfinde en historie hele gruppen. Mangfoldighed Beskæftigelsesministeren kan være det faktum, at hver gang at skabe et eventyr eller en historie nødt til at være så hvert ord begyndte med det samme bogstav. Af den måde, dette er en meget god øvelse for udviklingen af oral kreativitet, logik, støtte i undervisningen læsning og skrivning.
 9. Oprettelse af din egen præstation. For det er muligt at forberede din egen script, og børnene må hjælpe. Også kollektivt skabte kulisser og kostumer elementer.

Hvorfor er alt dette nødvendigt? Det faktum, at udviklingen af produktive former for førskole aktiviteter - er ikke kun interessant, men også meget nyttig.

træningsresultater

For børn er det nødvendigt at skabe et uddannelsessystem. Hvis læreren jævnligt distribueres produktive aktiviteter, og alle dens former skal bruges, vil resultatet være som følger:

 • børn vil blive udviklet kreativt;
 • i gruppen vil være en stor psykologisk forhold;
 • førskolebørn at forberede sig godt for skolearbejde.

Oftest produktiv aktivitet binder et par områder, kreativitet, socialisering, viden, arbejdskraft, kommunikation, sikkerhed førskolebørn. Kunstnerisk og produktiv aktivitet og kreativitet giver os mulighed for at udvikle barnets tale. I denne alder, har det en masse problemer, det er manglen på (dårlig ordforråd), fåmælt, det kun består af enkle sætninger og ord er langt fra smuk, litterær. For eksempel: "cho", i stedet for "hvad", "smuk blomst" i stedet for "Jeg elsker denne blomst, fordi ...", godt, i stedet for "ikke vil have mig, fordi ..." kan høres og "lad mig være ", og andre udtryk. Børn har brug for at lære at tale smukt, forklarer deres præference for mere fuldstændigt og præcist.

Hertil kommer, at børn får moralsk uddannelse, styrke den opnåede viden under uddannelsen, de udvikler de nødvendige kvaliteter karakter:

 • Aktivitet;
 • uafhængighed;
 • observation;
 • engagement;
 • tålmodighed;
 • ønsket om at bringe til en konklusion begyndt;
 • evnen til at "lægge ud på hylderne," informationen og assimilation.

Produktive aktiviteter og forbedrer den fysiske tilstand af børn. De bliver mere munter, forbedrer humør, øger den samlede tone af den karakter bliver mere frigjort og aktiv. Efter klasser og på deres barn er aktiv. Det er vigtigt, at det samme korrekte form hans kropsholdning, gangart, kropsholdning, fordi alle disse kvaliteter kommer i handy i fremtiden er stadig den lille mand. Produktiv aktivitet gør det muligt at koordinere bevægelse, at "tune" den vestibulære system, styrke musklerne.

Nu tilbyder vi at stifte bekendtskab med de vigtigste former for produktiv aktivitet. Og på samme tid, kan vi konstatere, de særlige kendetegn ved hver.

Produktive aktiviteter af førskolebørn: tegning

Særligt stærke børn elsker at tegne. Her er de - plads til fantasi, er afbildet på papiret alt: karakterer af eventyr, plads, skov, individuelle objekter, mønstre, skitser, oplevet i livet - er et barn fuldt indser deres tænkning. Tegning, børn oplever igen erfarne følelser, afsløre deres tanker. Normalt får til opgave af tegning på separate tråde, det vil sige, alle beslutter hvad, hvordan og i hvilken farve at skildre. Ifølge tegningerne kan bedømmes på arten af barnet, og kender hans frygt, han holder for sig selv. Nogle gange kan det anbefales at besøge en psykolog, så han tillod barnet problemet korrigerede billede af verden udenfor.

Visuel kunst

Det er nødvendigt at engagere sig i denne aktivitet kollektivt, der trækker på det samme emne. Kunst tillader børn at indgyde en følelse af skønhed, den æstetiske opfattelse af verden, de enkelte fag. Udviklingen af produktive aktivitet af førskolebørn er uvurderlig, fordi de klasser bliver undervist at se skønheden i alt omkring, og det er kun i stand til en harmonisk, udviklet og intelligent mand. Børn udvikler en følelse af æstetik, de ændrer deres holdning til hver bille, græsstrå, er det værd kun ret til at fortælle dig, hvad og hvordan man tegner. For eksempel: "Se, hvor længe antenner har denne fejl, uden dem er det ikke kan leve, så sørg for at tegne." Nå, hvordan så kan billen antenner pootryvat, fange ham i græsset? Barnet lærer at se på alle gode ting, det ændrer adfærd til det bedre, danner overbevisninger.

Scratchboard (DAC-Scratchy)

Det er nødvendigt at tage pappet (hvid), i skyggen af sine voksagtig farvede farveblyanter og derefter med en svamp til at lægge et tykt lag af sort gouache og bedre slagtekrop som gouache, selv tørret, vil fingrene forkæle barnet og hans tøj i kontakt. Efter dette, er de børn, givet de fjer eller andre objekter med en skarp, men sikkerhed spids, og de har til at ridse trække på de indlæg modtaget. Som vil have et mønster, eller en genstand skabt ud af tynde farvede klemkiler på en sort baggrund. Glæden ved børn er ikke grænsen!

Modellering og anvendelse

Feature modellering er, at barnet kan oprette tre-dimensionelle billede af maskiner, dyr, frugter og andre foretrukne emner. Emnerne er meget forskellige. Modellering er fremragende effekt på finmotorik, fantasi og skaber en følelse af plads, da der efter fremstilling af genstande kan de placeres på eller tæt på hinanden, det opfylder de behov, som børn i viden og kreativitet.

Oprettelse applikationer, børnene lærer selv-cut poster, placere dem på de rigtige steder, indsætte objekter og elementer af papiret. Her igen, er involveret udvikling af motoriske færdigheder af fingre, koordinering. For at oprette det program, du har brug for at tænke hårdt, tænke kreativt, fordi detaljerne er sjældent hele og klare objekter, så du har brug for at matche dem korrekt. Hertil kommer, at preschooler bekendtskab med matematik, studere de enkle geometriske former. Også udviklet ideen om at placere genstande i rummet (i hjørnet, center, højre eller venstre) og detaljer om størrelsen (stor eller lille trekant).

Det kan være ikke blot en mosaik af stykker papir, men også på grund af klumper. Det er også ganske interessant, ikke mindre nyttigt for udvikling.

teknik

Dette er en af de mest elskede af produktive aktiviteter af førskolebørn. Hvem elsker ikke designerne "Lego"? Især de involverede er, at fyrene er nødt til at indsamle objektet korrekt, for at finde de nødvendige dele og holde dem sammen. Byggeri er ved at udvikle rumlige orientering, motoriske færdigheder, kreativitet og logisk tænkning, æstetiske opfattelse - barnet kan lide det eller ej hans skabelse. Hertil kommer, bliver barnet fortrolig med funktionerne i poster (farve, vægt, materiale, hvorfra de er lavet, formen). Child bliver klare arkitektoniske former i det omfang, han har produceret sin egen smag, mening.

Design kan ikke kun færdige dele, men også papir, æsker, sten, muslingeskaller, sand, børnene lærer at identificere dele, at kombinere dem, at syntetisere.

Dannelse af den produktive aktivitet førskole barn

Det er nødvendigt at korrekt udvikle et træningsprogram. Du kan ikke have børnene hver dag at gøre det samme. Hvis barnet kan lide at tegne, men ønsker ikke at designe eller mug, er det nødvendigt at være interesseret. Spørg forme eller bygge dit hus, og efter den er klar, så lad dem tale om det, om hvor han står, hvor han kan lide at gå.

Tal om det færdige produkt, hvad enten det er en tegning eller anvendelsen behov. På dette tidspunkt det er dannet, Ordforråd. For eksempel et barn trak en killing. Lad ham komme op med et kaldenavn, vil fortælle om hans karakter, spisevaner og spil - det er kreativ tænkning.

Produktiv aktivitet er nødvendigt ikke blot at førskolebørn, men også studerende på junior klasser. Mange skoler har børns kreativitet centre, der helt hjælpe med uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.