Hjem og familieBørn

Hvorfor stønner nyfødt baby?

Det første barn i familien. Tja, hvis der er en mor
eller mor med børn (de er, som vi ved, er forskellige), som vil fortælle dig hvad du skal gøre, og hvorfor stønner nyfødt baby. Hvis ingen nær der, unge mødre leder efter svaret på internetfora, artikler og eksperter spørger mere erfarne venner, er nødt til at vokse op lidt af deres børn.

Selv et simpelt spørgsmål i klasseværelset før fødslen til tider forvirret: "Hvad gør et nyfødt?". Svaret var enkelt, men ingen havde tænkt på - "! Breathe". Hvorfor stønner nyfødt baby? Men man ved jo aldrig, hvorfor en lille! Han kan hoste fra vandet i et stykke tid. Hoste periodisk og bør ikke vare for hele dagen. Langvarig hoste - det er en lejlighed til at ringe til lægen.

Hvorfor et barn i den første uge af at tabe sig?

En fælles spørgsmål uerfarne mor. Sommetider læger bange for, at barnet er underernæret, men dette er ikke tilfældet. Huden på en baby i livmoderen var hele tiden i fostervand, og derefter, inden for en uge eller ti dage, dens tørring finder sted, så det er tilpasset til luften. Som følge af tør hud barnet kan miste op til 10% af sin vægt. Hvis barnet er sundt og spiser godt, han hurtigt gør op for dette tab.

Hvad er status for den nyfødte er normen, og gå væk uden behandling

For nyfødte naturlig såkaldt forbigående tilstand, når dens krop tilpasser sig ændringer i det eksterne miljø. Hvorfor stønner nyfødt baby? Det kan også snuse og hoste. Sådanne tilstande er spontant kommer og går naturligt i de første uger af sit lille liv. Desuden kan disse stater være:

  • Sbavlenie en vis vægt. Badning barnet oftere, og det hurtigt vender tilbage til normal.
  • På den tredje dag kan være et udslæt, rødme huden (erytem). Kuta er ikke lille, det er varmt!
  • Toksisk erytem (intradermale udslæt, bumser). Også hjælper badning og amning.
  • Små hvide bumser omkring næsen eller næse (milli). I intet tilfælde ikke presse!
  • Gulsot hos nyfødte, kaldet fysiologisk. Sollys og amning vil bidrage til hurtigt at overvinde denne tilstand. Hos lægen spørge om størrelsen af milten i et barn. Hvis det er normalt, er det ikke nødvendigt at gøre noget, men hvis det er steget sammen med leveren, er det nødvendigt at blive testet, er det et tegn på, at der kan indtastes infektion.

Vær opmærksom på dit barns adfærd. Normalt den første periode af sit liv, han spiser godt og sover meget. Baby grynt og hoste, spytter, og undskyld, prutter - det er en normal aktivitet for ham. Hvis han samtidig er munter og afslappet, god søvn og spise, så har du ingen grund til at bekymre sig.

Må ikke rive med urter i badet, skal du ikke bruge en serie, det er for meget tør hud, kan ikke anbefales sine op til 3-4 måneder. Det samme gælder for de aromatiske olier. Prøv ikke at bruge noget kunstig, såvel alle de ting, der ikke vil forårsage skade på den nyfødte. Hvis du skal bruge et afkog af urter, konsultere din børnelæge.

Sådan finder du ud, at reglen, og at afvigelsen

Ofte en ung mor bekymret, hvorfor nyfødte stønner i søvne, hvæsen eller hiven efter vejret. Før bekymret, at hele natten, de fattige, ikke sover, lytte til barnets vejrtrækning. Det sker, at et barn, så bliver bedre fordøjelse. Trække benene, fnysende og gryntende, som om han "hjælper" i øjeblikket i færd med fordøjelsen af fødevarer, især hvis foderblandinger, ikke fodring.

Når tarmene er justeret og "vænne" til den mad, gryntende og hvæsen stop. Det kan være nødvendigt at ændre mix eller flytte til yoghurt fra maden mejeri. Det vigtigste - til nøje at overvåge tilstanden af den lille mand, og nogle mødre levere større bekymring selv og barnet, uendelige laver massage, rense næsen og endda vågen om natten. Hvis barnet er sjove, ikke græder uden grund, der normalt tager på i vægt og udvikle, tro mig, det betyder, at han kommer til at bestille, og du bør ikke gider, hvorfor stønner nyfødte baby.

Angst skulle forårsage afvigelse fra normen. Hvis du i stedet for din baby er noget meget bekymret over hans opførsel og udvikling, så tøv ikke med at kontakte en læge, læse bøger, udveksle erfaringer, men ikke gå i panik og ikke gider barnet. 2-2,5 måneder under søvn eller når man vågner lad dine nyfødte grynt, snuser, whines pokryahtyvaet og - i almindelighed, gør lyde. Det er nødvendigt at prøve, hvad er din stemme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.