Nyheder og SamfundBerømtheder

Yevgeny Yamburg: Biografi og Aktiviteter

I dag vil vi fortælle dig, hvem Yevgeny Yamburg er. Hans biografi vil blive diskuteret i detaljer nedenfor. Det er et spørgsmål om den sovjetiske og russiske lærer og offentligheden. Han blev født i 1951.

biografi

Så vores dagens helt er Eugene Yamburg. "Alt-russisk pædagogisk råd" er et af de projekter, hvor han tager den mest aktive del. Vi taler om den russiske føderes lærer, doktor i pædagogiske videnskaber, korrespondent medlem af RAO, akademiker. "Denne kedelige videnskab om ledelse" og "Pædagogisk Decameron" er bøger, hvis forfatter er Eugene Yamburg.

Skole 109 er uddannelsescentret, der ligger i Moskva. Vores helt er direktør for denne institution. Han er udvikleren og forfatteren af den adaptive model af skolen. Dette er et nyt system af tværfaglig og multilevel masseundervisning med klasser af forskellige orienteringer. Denne model af skolen forudsætter åbenhed for børn med en række evner og evner, uanset deres tilbøjelighed, materielle sikkerhed, sundhed, psykologiske egenskaber.

Hovedbudskabet i denne institution er, at den studerende ikke tilpasser sig programmet, men systemet tilpasser sig barnets behov. Udover den grundlæggende model har skolen en stærk supplerende uddannelsesplatform. Det omfatter en stald til hippoterapi, kunsthåndværk, en rejseklub, en teaterstudio, en forening af filmelskere.

I 1997 forsvarede vores helt hans doktorsafhandling. Det blev præsenteret som en videnskabelig rapport. Temaet for dette værk er "Teoretisk grundlag og praktisk implementering af den adaptive skole model". Læreren er deltager i mange radioprogrammer og fjernsynsprogrammer, der vedrører spørgsmålene om undervisning og opdragelse af børn, udvikling af samfund og kultur. Han er også forfatter og chefredaktør for projektet "Anthology of Standing and Transfiguration. Århundrede XX ».

Uddannelsessystem

Yamburg Yevgeny Alexandrovich leder skolens nummer 109. Det har allerede gennemført en integreret uddannelse for børn i lang tid, som har udviklingsafvigelser. Yevgeny Yamburg kalder skuespilmetoden "adaptiv skole". Det antages, at i et sådant system er der plads til alle, uanset dets tilbøjeligheder og egenskaber. Det uddannelsessystems klassekurrikulære system er i dette tilfælde bevaret. Samtidig er organiseringen af træning baseret på børns evner under hensyntagen til deres intellektuelle udvikling og beredskab.

Positivt selvbegreb

Centret træner børn i forskellige aldre, der starter fra børnehave. De kan dog have forskellige evner. Her er der klasser af korrektions- og udviklingsuddannelse, og lyceum, medicinsk, humanitær, fysisk og matematisk. Yamburg Yevgeny Aleksandrovich formulerede målsætningen om uddannelsesprocessen som skabelsen af et positivt selvbegrebet af den studerende. Denne tilgang indebærer oprettelse af et system med differentieret uddannelse og adaptiv pædagogik. Derefter diskuteres, hvordan det beskrevne mål er realiseret.

Der er dannet en høj uddannelsesmæssig og uddannelsesmæssig baggrund for lyceum og gymnasietimer. Udarbejdelsen af kandidater til videreuddannelse på universiteter er i gang. Det forudsætter selvuddannelse, kreativt arbejde. En personlighedsorienteret tilgang er realiseret, individualisering af undervisning, pædagogisk og medicinsk-psykologisk hjælp til maladaptive og svækkede børn. Samtidig skal hvert vanskeligt barn være inden for uddannelsesinstitutionens uddannelsesmæssige indflydelse.

Gensidig bistand


Eugene Yamburg organiserede systemet på en sådan måde, at bistand, både stærke og svage, ikke påvirker elevernes personlige status og værdighed og ikke bidrog til adskillelsen af skole samfundet. Et lagkompensationssystem er påtænkt. Der er således gensidig bistand og interaktion mellem svage og stærke studerende. Omkring barnet, der har brug for hjælp, arrangeres et rehabiliterende rum. Det er således muligt at kompensere for manglerne i den uddannelse, der er modtaget af børn, før de flyttes til dette træningscenter. Det er muligt at eliminere effektivitetsbrud. Neuropsykiatrisk og fysisk sundhed styrkes og beskyttes.

Pædagogisk støtte

Eugene Yamburg insisterer på, at kompensationsmidlerne i rehabiliteringsrummet er den pædagogiske kærlighed for hvert barn, træningen af selvregulering, den nødvendige hjælp, accept af en person, forståelse af børns problemer og vanskeligheder. Typer af støtte implementeres på forskellige måder. Træning går uden tvang. Lektionen er organiseret som en del af rehabiliteringssystemet. Indholdet af uddannelsen er tilpasset på en særlig måde. Med denne tilgang forekommer samtidig brug af forskellige sensoriske organer. Opfattelsen af materialet indebærer motor, hukommelse og logisk tænkning. Der er gensidig læring og komplet assimilering.

algoritmer

Yevgeny Yamburg har udviklet og anvender forskellige former for individuel bistand i hans center. Der anvendes forskellige former for støtte: generalisering af tabeller, abstrakter, plakater. Særlige algoritmer introduceres for at løse problemet ved udførelse af opgaver. Kompleksmateriale er opdelt i komponenter. Studerende advares om mulige fejl. I denne uddannelsesproces anvendes statsstandarden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.