Selv-dyrkningTime Management

Udarbejde en liste over daglige gøremål

"Den dag leves ikke forgæves!" En måde eller noget, så jeg vil have os til at tænke hver nat, der minder med tilfredshed på udviklingen i arbejdet dag. Meget få kan prale. En sjælden "forekomster af» homo sapiens, som ikke er i stand til at nyde den simple regel: lave en liste over daglige gøremål. Hvordan? Nu lærer vi.

notesbog

Find den mest bekvemme måde at gøre optegnelser - for eksempel en bærbar computer, en telefon, klistermærker. Det vigtigste er, at de altid er i et almindeligt syn, på hånden, fordi du helt sikkert ikke ønsker at spilde kostbar tid på udkig efter optegnelser og erindringer, at den rækkefølge, som det var planlagt. Desuden, når den to-do liste for dagen altid får dig i øjet, er sandsynligheden for dens ydeevne er steget med flere gange.

plan

Daglige og natlige bedre planlægning - nøglen til din succes. Tænk bare tilbage og fastsat skriftligt, alt hvad du behøver for at udføre i den nærmeste fremtid.

To-do liste for dagen

Udarbejdet på grundlag af en plan om at foretage en udvælgelse af sager, der kræver øjeblikkelig gennemførelse. Skriv dem på en prioriteret grundlag. Ideelt set, hvis ud for hvert element, du sætte en periode, hvor opgaven skal være afsluttet. Det er ikke nødvendigt at overbelaste listen over gøremål. Tja, hvis antallet af prioriteter vil ikke være mere end tre.

Arbejde med en liste

Glem ikke at registrere ændringerne, der eventuelt finder sted. I tid til at foretage justeringer til den daglige planlægning, under hensyntagen til de nye forhold. Så dit program er "to-do liste for dagen" vil aldrig give fiasko.

når hver

Slettet fra listen lavet en forretning eller sted tæt plus et udråbstegn, fugl, flag, smiley eller anden optimistisk-reklamemæssig ikon, der ville behage øjet og sjælen. Denne metode er god som ekstra motivation bonusser som i computerspil.

Påfør farveopfattelse

Fyld lister blæk af forskellige farver. For eksempel, en liste over gode gerninger, dem, at du udfører den mest behagelige - grøn, haster - en rød, sent - sort og så videre ..

felter

I løbet at gøre tingene brænder på markerne nødvendige kommentarer eller ikoniske etiketter. De er gode til at hjælpe dig i den videre gennemførelse af den planlagte listen.

restriktioner

Det er ikke nødvendigt at puste listen på dagen for ikke-væsentlige elementer, selvindlysende problemer. Selvfølgelig er det rart at gøre tyve sejrende mærker, gjort i løbet af dagen. Men meget snart denne synlighed intens aktivitet, du vil trætte, og massen af de planlagte anliggender vil medføre fjendtlighed. Listen bør være blot de grundlæggende opgaver.

rekreation

Vigtigt! Mellem gøremål skal være en pause. Bemærk, ikke i løbet af opgaven, og efter ham, før den nye.

rapport

Selvdisciplin fører til toppen af menneskelige færdigheder, bare for at nå målet. Få dig en anden god vane: hver aften til at rapportere ham selv. Dette vil være begyndelsen på at udarbejde en plan for i morgen. Cirkel. Vi kom til et punkt, hvor de startede.

en masse planlægning

Må ikke blive overrasket, hvis meget snart vil du have behov for at udarbejde lister for ugen, måned og sætte mål for året.

Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.