Selv-dyrkningPsykologi

Anatoly Berestov - religiøs og offentlig figur

Denne person vendte 78 år, men han holdt kroppen vitalitet og mental klarhed. Anatoly Berestov er kendt og respekteret personlighed blandt de troende, til dato har det hjulpet hundredvis af syge og trængende. Ved uddannelse Berastau læge og engang fungerede som chef for barn neurolog i Moskva. Mange kender Anatoly Berestova ikke kun som en åndelig vejledning og en præst, men som en stærk læge neurolog, der kender antallet af psykiske lidelser, samt karakteren af menneskelige relationer. rehabiliteringscenter han skabte hjælper hundredvis af narkomaner og alkoholikere aftale med deres afhængighed.

Trods det faktum, at birkebark blev uddannet i klassisk ateister kommunistiske familie i sit liv havde ofte forskellige mirakler og Guds forsyn, der hjalp ham til at gælde for troen.

Familie og barndom fremtidens præstedømme

Anatoly Berestov blev født i Moskva 1938/11/09 år. Udover ham, familien havde 2 brødre: Michael og Nicholas. Berastau voksede op et almindeligt barn, og ikke særligt skiller sig ud blandt deres jævnaldrende.

drengens familie var helt irreligiøse. De skolebørn blev undervist den kommunistiske ateisme, og gå i kirke var et spørgsmål om dum og skammeligt.

profetisk vittighed

Som voksen, Anatoly Berestov husket meget afslørende historie om sin barndom, hvor hans egne ord, faldt med omkring en kirke i spøg, var profetisk. En dag han og hans bror Michael efter skole, forbi kirker og så de mennesker, der kommer ud derfra udført kviste af birk. Denne handling to uerfarne fyre syntes meget sjovt, og Anatolij fortalte spøgende sin bror, at når de vokser op, ville han blive præst, og hans bror - en munk. Mennesket kunne ikke have forestillet sig da, at disse ord, han identificeret og deres fremtidige liv, og skæbnen for hans bror Michael.

Efter gymnasiet indtastet han Berastau medicinsk assistent skole og begyndte at arbejde på en specialitet. Så blev han kaldt for passage af militærtjeneste og serveret i Podolsk. Modtagelse af fratrædelsesgodtgørelse, kom han til Moskva og være sikker på at have været i hans forældres hus.

Skæbnesvangre forudsigelse nonner

Ved den tid, broderen Anatoly - Mihail Berestov - blev en troende, og vendte sig til kirken. På dette grundlag, brødrene havde ofte stridigheder, da Anatoly nægtede at tage religion alvorligt. Under en af de regelmæssige drøftelser Michael sagde, at argumentere med sin bror om Gud, han ikke længere har til hensigt, så snart Makulerer han vil forstå og kende sandheden.

Kort før mødet med sin bror Michael havde besøgt Treenigheden-Sergius Lavra, hvor han mødte en nonne. Hun sagde, at Anatoly i den nærmeste fremtid bror blive en troende. Som en nonne i hendes miljø var tilstrækkeligt autoritativ person Michael besluttet ikke at haste tingene og ikke lægge pres på hans bror. Han gav bare ham Evangeliet, i håb om, at med den tid, Anatolij det lyder.

Beslutningen om at tjene Gud

I mellemtiden, Anatoly Berestov seriøst interesseret i medicin og besluttede at forfølge en videregående uddannelse inden for dette område. Til dette formål, han indskrevet i Anden Moskva Medical Institute. Han studerede den unge mand godt, og var en af de bedste studerende. I sit andet år i løbet af læseplanen tilskynde ham til at læse et af værkerne Vladimira Lenina med titlen "marxisme og Empirisk".

Den ønskede virkning af Anatoly bog produceres ikke. Snarere end styrke i hovederne på Man grundlaget for ateisme og kommunisme, det gjorde ham til en komplet misforståelse. Berastau begyndte at spekulere på, at hvis dette arbejde anerkendes ridning filosofi, hvad er så meningen med livet.

Det var i denne periode, at han huskede om evangeliet, som gav ham en bror. Anatoly kom hjem med den hensigt at læse den, men desværre bogen findes i huset, han ikke kunne. Efter at have søgt alle de steder, hvor det i teorien kunne være, besluttede den kommende præst til mentalt vende sig til Gud og bad ham om at give ham i det mindste nogle tegn. Næsten straks efter at banke på døren, og var på randen af en nabo, der kom tilbage, at samme evangelium. Hun sagde, at det tog til at tjekke på Michael og glemte det, og først nu husket og måtte returnere bogen.

For Berestova det var form af et tegn, læste han hele bogen, og tror helt alt, hvad der blev skrevet der.

En succesfuld karriere i medicin

Samtidig med viden om Guds lære Anatoly fortsatte sine studier ved instituttet. Da han var en sophomore i skolen lært, at manden besøger templet. Dette var årsagen til afholdelse af et særligt møde. Den studerende vil blive bortvist fra instituttet, overvejer at tage til templet umoralsk adfærd, uacceptabelt for en medicinstuderende. Men den unge mand forsvar stod sine medstuderende, der heldigvis besluttet at udelukke talentfulde studerende på grund af sin tro, i hvert fald fjollet.

Således Anatoly Berestov var i medicinsk skole. Efter udgivelsen af sin karriere var han meget vellykket. Som mainstream han valgte neuropatologi. I 1966 blev han en praktikant, så en ph.d.-studerende. Næste blev han en assisterende professor i medicin, og snart professor. I lang tid underviste han i medicinsk skole. Siden 1985 så længe som 10 år Berastau fungerede som chef neurolog for Moskva.

Personlige liv af præsten

Historien om ægteskab og fremtiden for ægteskab i fremtiden præst også har ikke været uden mirakler. Efter eksamen fra medicinsk skole, var han forelsket i sin kommende kone, og var fast besluttet på at gifte sig med hende. På dette tidspunkt, hans åndelige mentor var en fremtrædende ældste af Treenigheden-Sergius Lavra. Han opfordrede Anatoly opgive tanken om at gifte sig og at vælge vejen til munken, fordi det er sådan en brøkdel af det bestemt. Men den unge mand ikke havde til hensigt at give op og tog den velsignelse til ægteskabet, jo højere i størrelsesordenen biskopper.

Så den ældre-skriftefader sagde, at hans kone Berastau lever kun 10 år, og derefter ledes hun bort og efterlod ham med to børn. Paradoksalt nok, alle ordene fra en gammel mand viste sig at være profetiske. Berestova kone døde i 1977. Mange år senere, i 1991, blev Anatoly ordineret til diakon og begyndte at tjene i templet Tsaritsyno. 2 år senere, i 1993, han stadig var en munk, og i 1995 blev han ordineret til præstedømmet.

Senior-niveau udnævnelser

Siden 1991 har præsten syntes erfaring rehabiliteringscentre ledelse. Det år blev han udnævnt til stillingen som direktør i børnenes center for rehabilitering af patienter med cerebral parese. I dette tilfælde før 1996, Anatoly Berestov far havde ingen medicin - i status af professor of Science, han arbejdede på instituttet af nervesygdomme på den medicinske skole.

Rehabiliteringscenter Anatoly Berestova

Over tid, han fik ideen til at skabe deres eget center, hvor de kunne give åndelig og psykologisk støtte til ofre for forskellige okkulte organisationer og sekter, som i slutningen af 90-erne i landet var der en hel del.

I 1996 munken Anatoly Berestov fik denne gode sag velsignelse af Hans Hellighed Patriark. Således blev det skabt pastoral center ved navn John af Kronstadt. Som oprindeligt udtænkt, det gav bistand til alle dem, der er blevet ofre for psevdoprovidtsev, satanister og andre sekteriske. Folk, der længe er kommet under hypnose og masse hjernevask, vendte sig til den kristne tro og modtage åndelig føde for helbredelse. Som leder af centret var en neurolog med betydelig erfaring, vidste han, og han vidste, hvordan man kan give sådanne ofre psykisk rehabilitering, og, om nødvendigt, og psykiatrisk behandling.

Tværfaglig pleje har brug for helbredelse

I 1998 var der en ekstraordinær begivenhed i midten: for rehabilitering har været adskillige mennesker der har lidt af aktiviteterne i en af sataniske sekter. Problemet var, at næsten alle ofrene var narkomaner. Efter denne hændelse, Anatoly Berestov, hvis centrum op til dette tilfælde involveret kun en åndelig rehabilitering, vidste han måtte hjælpe narkomaner og alkoholikere. Siden da har et særligt program for dem narko-misbrugere blevet udviklet, og som har været anvendt med succes i over 10 år. Det mest overraskende er, at ifølge Berestova, efter undergår rehabilitering heling forekommer i mere end 90% af alle tilfælde.

Ikke bare en åndelig frelser, men også høj kvalitet medic

De mest almindelige og frygtelige sygdom af vores tid er blevet HIV-infektion og kræft. De, der står over for en sådan katastrofe, på udkig efter al den støtte, og centrum af Anatolien Berestova det giver. På trods af at tro på sådanne udsagn den fælles mand er meget vanskeligt, præsten sagde, at deres center har erfaring i behandling af AIDS. Under gentagne bønner sygdom retreats, og HIV-infektion går ind i en slags "sovende" tilstand, så smittede at leve et langt og rigt liv. Berastau oplyser, at han i sin tid havde regnet 18 mennesker, der kom til centret med denne frygtelige sygdom, og healing, og siden 1997 han simpelthen har ophørt med at indgå sådanne statistikker.

Det samme sker med patienter onkologi. Udover healing bønner, Fader Anatoly tilbyder dem, der henvendte sig til ham om hjælp, hørt hans venner onkologer, kirurger, som på det medicinske område har Berestova forblev stærke bånd, og det betragtes som en højt respekteret neurolog frem til i dag.

Bøger skrevet af præst

Anatoly Berestov - præst og aktiv offentlig person, der har tid til også at offentliggøre deres egne bøger. Denne vidunderlige mand har en række forfatterens publikationer inden for børns neurologi og pædiatri. Han skrev også en række af ophavsretligt beskyttede værker, der er afsat til de aktuelle sociale problemer såsom stofmisbrug, alkoholisme, okkultisme. Og ligesom en læge, selvfølgelig, i sit arbejde, kunne han ikke røre sådan en problematisk spørgsmål, som forholdet mellem kirke og medicin.

Blandt hans offentliggjort i forskellige tidsrum fungerer meget populære læsere er følgende:

  • "Samtaler med ortodokse læger."
  • "Den Spirituelle Foundations of afhængighed."
  • "Troldmænd i loven."
  • "Okkult menneskelige fejl."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.