BilerBiler

Auto show "FinAvto": tilbagemeldinger, service og tilbud

Hvis kunden ønsker at købe en bil i Moskva til en rimelig pris, så det skal gælde for Auto Show "FinAvto". Anmeldelser af mange kunder bekræfte disse oplysninger.

Virksomheden arbejder inden for dette område i 10 år. I den tid har det fortjent høj forbrugernes tillid. Showroomet tilbyder et bredt udvalg af mærker af biler med forskellige modeller, "Ford", "Mazda", "Renault", "Hyundai", "Chevrolet", "Nissan", "Toyota", "Volkswagen" og mange andre.

Fordele ved forhandler "FinAvto"

Blandt de særlige kendetegn for forhandleraftalen "FinAvto", Moskva, (anmeldelser bekræftelse) fundet lave priser, et stort varesortiment og service på et professionelt niveau. Det er også værd at bemærke her, at tilbyde kaskoforsikring og motorkøretøjsansvarsforsikringer. Virksomheden har en høj rating, og byder på masser af gunstige betingelser.

På biludstillingen kan købes som nye biler og brugte. Nylige testet, så bekymre sig om deres tekniske tilstand er ikke nødvendig.

lån

Bil forhandler kan tilbyde mere end 55 forskellige programmer. Hvis det ønskes, kan køberen købe en bil i rater, for dette skal du lave en forespørgsel. Vent derefter, indtil kredit lederen behandler indsendt anmodning. Inden for 30 minutter efter applikation og gjort den endelige beslutning om udlån vil blive overvejet.

I udstillingslokalet, "FinAvto" (anmeldelser af pengeinstitutterne er mere positive) følgende fordele:

  • for lånet skal bruge et minimum af dokumenter;
  • bekræftelse næsten øjeblikkeligt;
  • kredit er lavet uden fremlæggelse af indkomst.

Mere end 10 pengeinstitutter er partnere i kabinen. Klienten kan vælge den mest bekvemme løsning af 10 krediteret programmer, den første rate fra 0%, har også en forudbetaling tjeneste, skal han blive udstedt uden ansvarsforsikringens politik.

Den væsentligste betingelse for betaling i rater, som skal overholdes - er et pas af en borger i Den Russiske Føderation. lånets løbetid strækker sig til et gennemsnit på 7 år, for dets registrering bør være et kørekort. Client yderligere tjenester, som selskabet. Ledere i kabinen gøre alt for, at kunden kan købe en bil nemt og hurtigt.

Særlige tilbud

Auto show "FinAvto" (af professionalisme ansatte usædvanligt god) kan præsentere en række forslag, herunder:

  • Opløsning køretøjsregistrering i færdselspolitiet;
  • demontering af yderligere udstyr;
  • Bil deling kan gøres på programforslaget Trade-in.

Hvis kunden ønsker, at maskinen har en behagelig, sikker og unik, så er du nødt til at bestille ekstra udstyr. Fra ejendommen tyverisikring sikkerhedssystemer. Alt udstyr skal installeres så hurtigt som muligt i overensstemmelse med den højeste kvalitet.

Auto show "FinAvto": om serviceydelser anmeldelser

Anmeldelser af motor "FinAvto" anbefale at bruge følgende ydelser:

  • Når du køber en bil er fastsat i færdselspolitiet. Dette er et stort plus, da flere klient ikke behøver at spilde din tid på dette trin.
  • Ledere forbereder for kunden alle de nødvendige dokumenter. Som anmeldelser, vil al dokumentation blive hurtigt og korrekt indrammet.
  • Eksperter vil fremstille den kjole og tage nummerplade.
  • Også auto "FinAvto" (Company anmeldelser er troværdige) giver en Trade-in service. Denne service er afgørende for dem, der ønsker at udskifte deres gamle bil til en ny, men det behøver ikke ønsker at bruge deres tid på salg af maskinen og ikke ønsker at risikere det.

Hvad er Trade-in?

Dette program omfatter overgivelse af den gamle bil, som har en tæller på sin store løb. Dens anslåede omkostninger vil gå ned i prisen på en ny bil uden tidskrævende og ubrugelige løsninger.

Dette program giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udveksle bilen. Fagfolk vil vurdere bilens markedsværdi og tilbød den højeste pris. Typisk vilkårene for transaktionen er optimale.

Når bilen er taget gennem systemet Trade-in, er den automatiske ikke rabat. Kontoret design er lavet nødvendige papirer. Efter at have læst og acceptere vilkårene i kundens udgifter til at forlade showroom på den nye maskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.