BilerBiler

Drift og vedligeholdelse af batterierne. Reparation af batterier. Brand batterier til biler

batteripakke koncept giver brugeren en masse fordele, der giver autonomi og objekt cykliske applikationer sessioner. Der findes forskellige typer af batterier, der adskiller sig i størrelse, interne organisation og tekniske egenskaber. Men de fleste af dem opererer på et lignende princip - den nuværende generation på grund af kemiske reaktioner. Det er denne funktion, og identificeret de finesser, mod hvilke bør gennemføres vedligeholdelse af batterier og relaterede komponenter.

batterioplader

Klassiske blybatteri enhed er en flere akkumulatorer integreret seriel forbindelse og indesluttet i huset. Sidstnævnte er sædvanligvis fremstillet af polypropylen. Udvælgelse af resistent plastmateriale på grund af kemisk angreb, manglende reaktion på en aktuel og relativt høj fysisk styrke. Normalt et bilbatteri anordning forudsætter seks aktive plader, som tilvejebringer isolering plast separator. De aktive elektroder til gengæld, er fremstillet af blylegeringer. Men i de seneste versioner af de producenter ofte bruger bly-calcium materialer er karakteriseret ved lav efterspørgsel efter vandforbrug og lav selvafladning.

Også nyttigt og billigere batteripakken med en forenklet enhed. Denne såkaldte hybrid eller kompositstrukturer, der kombinerer to typer elektroder af forskellig polaritet omkostninger - calcium- og antimon blybaseret plade. Denne type batteri er forskellig lave omkostninger og manglen på specifikke krav med hensyn til vedligeholdelse, men kræver store mængder vand.

Det er vigtigt også at tage hensyn til, at enhver genopladeligt batteri skal regelmæssigt fodret med hjælp af en særlig anordning. Mest ansete professionelle bruger impuls oplader, hvilket er en fordel i de forbedrede beskyttende egenskaber. For eksempel hvis forbindelsen, vil systemet signalere en fejl til brugeren den er korrekt udført, før en session afgift.

sorter batteri

Den væsentligste forskel mellem nutidens batterier er deres struktur - det er, i celler, som tilvejebringer elektrokemiske processer. Skriv en gennemgang af typer batterier står med antimon nævnte modeller. Denne variant er kendetegnet ved, at den videre intensive processer kogende vand, fordi der kræver hyppig genopfyldning væske ressource. Forbedret variation af denne enhed er malosurmyanistaya batteri, den interne organisation, som er fokuseret på reduktion af elektrolyse processen. Væsentligt fra disse to forskellige typer af blok calcium. Typisk batterier servicere denne version kræver en minimal indsats, da fraværet af antimon baser stort set eliminerer behovet for hyppig genopfyldning af likvide midler. Men i løbet af driften af calcium batterier har ofte problemer med opladning. For eksempel kunne fejlagtigt organiseret forbindelse føre til tab af en betydelig procentdel af den arbejdende volumen, hvilket er grunden til mange brugere er ved at ændre batteriet.

På nogle måder, fremkomsten af en revolutionerende gel-batterier på markedet. Lignende modeller er kendetegnet ved det faktum, at i stedet for den flydende elektrolyt legeme omfatter en tæt gelbase. Også en bilbatteri indretning af denne type involverer anvendelsen af særlige porøst materiale som isolatorer aktive elementer. Som et resultat, havde lettet hele operationen Fremgangsmåde enheden kan vippes og endog blive udsat for vibrationer. Men den mest perspektivbillede af batteriet er et lithiumionbatteri. Det aktive stof i dette tilfælde er oxiderne ioner, der også giver en masse fordele. Sådanne batterier har en lav tærskel selvafladning, høj specifik kapacitans og kendetegnet ved evnen til at udstede en betydelig spænding.

Operation lagerenheder

Allerede når de køber et nyt batteri bør være forberedt på en grundig visuel inspektion af produktet. Det drejer sig hovedsageligt vedrører revisionsorgan, som skal være fri for fejl. Typisk producenter af coatede blokke beskyttende film, men selv deres tilstedeværelse garanterer ikke fraværet af et ægteskab på overfladen af huset. Nu er det nødvendigt at tage fat på andet spørgsmål - om at oplade det nye batteri behov? Som standard er moderne batterier leveres med det optimale niveau for driften af afgiften, som ikke bør være mindre end 12 volt. Det er behovet for batteri genopfyldning der. Og selv om afgiften er lavere, betyder det ikke, at du skal bruge opladeren - mere sandsynligt købt batteri eller var allerede i brug, eller bare dårlig kvalitet.

Anvendelse af en pulserende batterioplader, kan korrigeres til den optimale tilstand energiniveau af potentiale, men igen, handel batterierne ikke behøver efterfyldning før første brug. Dernæst i løbet af operationen er det vigtigt at overvåge driftsparametre på batteriet. Som bemærket ovenfor kan blokkene anvendes, ladeniveauet ikke er mindre end 12 volt. Men denne ekstreme strimmel, som eksperter kalder et tilstrækkeligt niveau af 13-14 volt. Dvs. når ladningen er utilstrækkelig, og når genopladning af batteriet er ikke egnet til brug.

Nu er det nødvendigt at vende tilbage til spørgsmålet om, hvorvidt at oplade det nye batteri og når det er nødvendigt. Det faktum, at selv arbejde af høj kvalitet og batteriet i fraværet af langvarig pleje have den virkning selvafladning. Mest sandsynligt, i tilfælde af nye enheder, det vil være minimal, men stadig værd at udføre betaling for yderligere produktivt arbejde.

Hvordan kontrollerer jeg batteriet?

Afhængigt af hvilken type af batteripakken og dens formål er indstillet en bestemt tidsplan inspektioner. På ansvarlige objekter, for eksempel, kan der vedtages daglige revision fødeemne. Der er vigtigt, og spørgsmålet om, hvem der har ret til at servicere de batterier og reparation. Normalt sådanne begivenheder er overdraget til autoriseret personale, implementerer operationelle kontrol strømforsyningen faciliteter. Men i tilfælde af bilbatterier denne begivenhed kan gennemføres i overensstemmelse med producentens anvisninger og den almindelige bruger i private.

Under inspektionen af kontrollerede ikke kun udseendet af enheden. Det er vigtigt at estimere tæthed, temperatur og spænding i det elektrolytiske medium. For at udføre disse operationer kan være nødvendig, og en særlig anordning - et voltmeter. Hyppigheden af denne kontrol kan være dagligt, men i tilfældet med de samme bilkomponenter producenter anbefaler at inspicere en gang om måneden. Vi bør ikke overfladisk tilgang til vurdering af tilstanden af kroppen. I denne del af undersøgelsen verificeret integritet, lækager og generel renlighed. Særlig opmærksomhed er viet til de terminaler, sweatshirts og terminaler - visuelt kontrolleret tegn på korrosion eller defekter.

vedligeholdelse

De ovennævnte aktiviteter kan danne og værkliste i forbindelse med forebyggende kontrol i tilfælde af husholdningernes batterier. Men det er ikke nok fabrikker og beskæftiger mere dybtgående analyse af batteriets ydeevne. Især er elektrolytten prøve taget, som derefter undersøgt for tilstedeværelsen af jern, chlor og andre urenheder. Hertil kommer, at vedligeholdelse af batteriet service omfatter en række brugsprøve element. Under en sådan test tekniker kan identificere processer kastning og forøget aktivitet af de positive elektroder, der kan påvirke enhedens funktion.

Selvfølgelig, i tilfælde af batterier til industrielle formål og til vedligeholdelse af husholdningernes modeller er det vigtigt at udføre øvelser og enhed. Før du starter denne operation, skal batteriet fjernes for at inspicere det, hvis det er nødvendigt, rense og identificere forudbestemte polaritet terminal forbindelsespunkter. Så opladeren er tilsluttet. For yderligere batteri tjeneste afhænger af kapaciteten og typen af el-generator. Selv om det er bedst at bruge et kompatibelt batteri automatisk eller halvautomatisk batteriopladere, eksperter stadig anbefale den manuelle måde.

Vigtigste Bruger opgave - at fange øjeblikket af en fuld opladning, som overopladning, også er ikke et positivt resultat af operationen. Typisk skal forarbejdningen standses, efter at en spænding på 14,6 volt. I denne henseende, blot og gavnlige automatiske modeller, som selv bestemme den optimale batteristatus, hvad angår fylde deres tank. En anden ting er, at den mindste fejl i forbindelsen kan bryde og vises korrekt. Producenter, dog, og arbejdet med denne form for beskyttelse, hvis tilstedeværelse øger omkostningerne af enheden. Det er bemærkelsesværdigt, at batteriet, som er den gennemsnitlige pris på 4-7 tusind., I dette tilfælde svarer til opladeren. Automatiske strømgeneratorer kan meget vel være værd at den samme 5-7 tusind.

Aktuel reparation af batterier

Foranstaltninger for at rette fejl inden vedligeholdelse, er generelt tilgængelige for udførelse af erfarne brugere. Men at starte er at bestemme rækkefølgen i hvilke tilfælde kræver rutinemæssig vedligeholdelse. Der er flere tegn på, at enheden kræver hjælp udefra. Det meste af denne fejltype opstår på grund af interne problemer med elektroderne. Dette kan forstås selv af deres udseende - for eksempel når ændres farven af pladerne fra mørkebrun til orange med lyse pletter. I dette tilfælde er det nødvendigt at reparere batterier, som kan reduceres til individuelle elektroder udskiftning.

Det sker, at du vil erstatte, og en elektrolyt. For eksempel opstår et sådant behov i tilfælde af overdreven gasning grund af forurening af arbejdsmiljøet af den aktive slampartikler, kobber og jern. Forsøg ikke at blive renset, hvis koncentrationen af fremmedlegemer er for høj. Den bedste løsning ville være en ændring af elektrolytten, foran hvilket bliver nødt til at kontrollere dens overordnede kvalitet. Et almindeligt problem er den overdrevne sulfatering kan resultatet heraf kortsluttes. Sandsynligheden for sådanne hændelser afhænger af, hvor korrekt opladede batterier. Reparation og vedligeholdelse i dette tilfælde vil være begrænset til de til forebyggelse og afhjælpning processer hogging elektroder. Pre positivt ladede plade skal være præcist rektificeret at bibringe oprindelige tilstand. Med hensyn til bekæmpelse af sulfatering, oftest det maksimale, der kan gøre brugeren om nogen - er korrektionen elektroder, positive eller negative.

eftersyn batterier

Alvorlige genopbygning med indenlandske lagerenheder udføres mindre hyppigt sammenlignet med industrielle analoger. For det første er det ikke altid hensigtsmæssigt omkostninger, og for det andet, der er en lav sandsynlighed for, at sådanne foranstaltninger virkelig kan løse dit problem. Anyway, reparation har også et sted at være, og det bør være forberedt i første omgang. Når den udsættes for slag interne elementer batteri kvalitet, kan det være ønskeligt at erstatte elektroderne eller elektrolyt. Faktisk, nogle gange kan man få og løse den beskadigede elektrode. Fjerne problemet ved at skære elementet og placere den på en træplade. Næste på pladen bør sættes andet bord med levering af lavt tryk. Efter nogen tid kan elementet tilbage til et sted i en oprenset form.

Lidt sværere at gøre operationer på elektrolytten fornyelse. Før denne begivenhed, skal enheden udtømmes inden for 10 timer før den når spændingsniveauet på 1,8 V. Dernæst bør elektrolytten være tilgængelig til at hælde og fylde beholderen med destilleret vand og derefter lade batteriet i 4 h. Vandet udledes efter dette tidspunkt udskiftningen nye elektrolyt. På dette trin er det muligt at gå videre til fuld opladning enhed. Efter fyldning strøm og udføre forebyggende vedligeholdelse batterier, som igen reducerer til estimeringen af den ydre blok tilstand, driftsparametre, osv Revidere og kan også indbefatte anvendelsen af erstatning af tanke, fligene af elektroderne, reoler og andre funktionelle komponenter i batteriet.

til vedligeholdelse af sikkerhedsforanstaltninger

Først og fremmest skal enhver fysisk håndtering af batteriet skal udføres med største forsigtighed. Hvis gelapparat i denne forbindelse er ikke så farlig, kan den skarpe hældning ved en stor vinkel af traditionelle batterier provokere elektrolyt spild. Derfor, eksperter anbefaler ikke at udsætte kroppen hælder 45 ° eller mere. Desuden skal der udføres vedligeholdelse af køretøjer batterier iført handsker og helst væk fra varmekilder. Det er vigtigt at huske på, at i processen med at oplade den samme blanding af ilt og brint er eksplosiv, så du ikke kan undgå risikoen for at falde ind i arbejdsområdet, selv den mindste gnist.

Hvis udslippet er blevet optaget elektrolyt, bør de berørte områder af kroppen og klæder være rigeligt vasket med vand, og derefter yderligere behandlet med ammoniak soda. Under udførelse af manipulationer og at afskære forbindelsen enhed skal give et fuldstændigt ophør af forsyningen af de nuværende forbrugere. Derefter kan man udføre installationen. Igen, batterier geltype tjeneste i denne forbindelse er ikke så farligt, sammenlignet med alkaliske modeller. Men i begge tilfælde er det vigtigt at sikre en korrekt tilslutning og den fysiske fiksering af kroppen. Det er tilrådeligt at bruge en kvalitet værktøj i arbejdet i batteriet. Dette gælder også for de mekaniske spændeelementer tænger til terminaler og elektriske apparater, der kontrollerer specifikationer toppings.

Kendte mærke batterier til biler

I segmentet af bilbatterier en masse russiske virksomheder, som er kvalitativt niveau lidt anderledes end europæiske modeller. For eksempel kan det bemærkes Tyumen brands "Animal", "AkTeh" og t. D. Omkostningerne ved sådanne produkter varierer i gennemsnit fra 4 til 6 tusind. Gnid. Når dette ikke altid batteriet, hvis pris overstiger baren i 6 tusind. Rub., Har en højere teknisk ydeevne. Hvis bare vi taler ikke om moderne modeller som AGM, som koster omkring 10 tusind. Men i dette tilfælde, prisstigningerne i høj grad på grund af strukturelle ydeevne fordele.

Med hensyn til pålidelighed, mange brugere en af de bedste batteripakker kaldet koreansk model Medalist ved 56077. Blandt fordelene ved denne version der er øget energi og aktuelle kvalitet. Det er særligt fordelagtigt, denne indstilling ikke ødelægge, men vil opfylde kriterierne præstationskravene i fuld, som ikke er fælles. Gode arbejdsforhold egenskaber demonstrere i deres design, og andre mærker af batterier til biler, herunder "A-Mega" og den populære "Warta", hvilket ikke opgive sin stilling. Dette produkt er ikke blot optimale elektrokemiske egenskaber, men også ydeevneegenskaber - som vedligeholdelse arbejdsevne selv i den bitre kulde.

konklusion

Med alle fejlene i batteripakker i sig selv, uden dem i dag er sjældent koster ikke kun bilister, men også nogle af de brugere af tekniske systemer. Men som en uafhængig kilde til magt, det er en af de bedste løsninger. En anden ting er, at drift, service batterier, og deres reparation kan bringe en masse besvær. Kendskab til de snørklede af disse operationer vil ikke blot sikre problemfri funktion batteri, men også bidrage til at skabe sikkerhed for langsigtet drift med job-beskyttet ressource. Forbedre holdbarheden af foderet enhed, og tillade korrekt drift af direkte til forbrugerne, som der kan fungere på samme bil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.